7/7/15

Πάρε με στο τηλέφωνο

Ο αριστερός ALEXIS μίλησε με πολλούς στο τηλέφωνο. Μόνο τους φυσικούς του συμμάχους στη μάχη με τη Διεθνή των τοκογλύφων δεν πήρε. Τον αντικαπιταλιστή Μπέπε Γκρίλλο και την «ακροδεξιά» Μαρίν Λεπέν.
Λόγω του δημοψηφίσματος που ζητάει ο Γκρίλλο, ο γελοίος Ρέντσι βγήκε της Μέρκελ από τα αριστερά χωρίς φλάς, και λόγω του δημοψηφίσματος που ζητάει η Λεπέν , ο υποτακτικός Ολάντ, ο βασάλος της Μέρκελ, «ανέλαβε πρωτοβουλία» και ο αριστερός Σαπέν επιμένει στο κούρεμα του χρέους, όπως και οι αμερικανοί, στα επίπεδα της έκθεσης ΔΝΤ, που είναι 30% και το οποίο θεωρεί απόλυτα ικανοποιητικό η αριστερή κυβέρνηση, όπως είπε ο μαρξιστής Σταθάκης.
Ούτω πως, το Αμέρικα και οι ύπερθεν έλέγχουν τα πράγματα. Από το ΝΑΙ έχουν τον συνασπισμό των προθύμων και από το ΟΧΙ έχουν τους "αδιάλλακτους αριστερούς" της ...Πρεσβείας.
OVER and OUT

YΓ. Όπως ήδη εξήγησα , το δικό μας «Όχι» στο δημοψήφισμα, το ΟΧΙ κάθε πατριώτη και κάθε εθνικιστή δεν ταυτίζεται και δεν αθροίζεται με το «Όχι» των Τσιπροκαμμένων ΣΑΝΕΛ, της Β. Σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...