8/7/15

Έξω από το ευρώ και επιστροφή στην ισχυρή δραχμή

Δραματική παρέμβαση της Μόσχας υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας ενώ κορυφώνεται η αδιαλλαξία του Γερμανικού Καρτέλ, που δεν ελέγχεται πλέον από τον Ομπάμα. Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα μπορεί εύκολα να λάβει χρηματοδότηση από τους BRICS,

ΜΟΣΧΑ, 7 Ιουλίου / TASS /. Η Ελλάδα μπορεί εύκολα να λάβει χρηματοδότηση από τη Νέα Τράπεζα Ανάπτυξης που ιδρύσαν οι χώρες BRICS, δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Σεργκέι Στόρτσακ, και πρόσθεσε ότι αυτό θα απαιτούσε μια πολιτική απόφαση, και ότι ως μόνο προαπαιτούμενο είναι αρκετό η Ελλάδα να αγοράσει μια δυο μετοχές της τράπεζας ώστε να είναι επιλέξιμη για χρηματοδότηση.
«Αν αγοράσουν , μερικές μετοχές θα γίνουν μέλη της τράπεζας, και θα είναι σε θέση να υπολογίζουν σε πόρους. Δεν υπάρχει καμιά σύνεση ανάμεσα στην κεφαλαιακή συνεισφορά και στο ποσό της χρηματοδότησης», είπε και τόνισε ότι η είσοδος ενός νέου μέλους στο σημερινό σύστημα είναι πάντα πολιτική απόφαση.

Η διαδικασία

«Οι Έλληνες έτυχε να είναι οι πρώτοι που ενδιαφέρονται για την τράπεζα. BRICS .
Από τη στιγμή που το Ιδρυμα αρχίζει να λειτουργεί, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας θα κάνει πρόταση στο Συμβούλιο των Διοικητών που θα εγκρίνει τη διαδικασία για να εγκριθούν οι αιτήσεις ένταξης των νέων μελών», τόνισε ο Στόρτσακ, που πρόσθεσε ότι «δεν βλέπει κανένα πρόβλημα» με την έγκριση της ενδεχόμενης ελληνικής αίτησης.
«Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα αν οι πέντε κυβερνήσεις ζητήσουν από τους διοικητές τους να δεχθούν την αίτηση», είπε.

Προηγουμένως, ο πρόεδρος του Ρωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Σεργκέι Κατούριν είχε δηλώσει στο Τας ότι η Ελλάδα εάν ενταχθεί στην ομάδα των BRICS θα γίνει μια ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομία, ενώ ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είχε δηλώσει χθες οτι «Το θέμα της Ελλάδας, δεν βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη της επικείμενης συνόδου κορυφής των BRICS , αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί η δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων για το θέμα αυτό». Σημαντική για τον ρωσικό τρόπο σκέψης ήταν και η δήλωση μετά το δημοψήφισμα του μέλους της λέσχης Ζινόβιεφ, Τιμόθεου Σεργκέιτσεφ ότι, «οι Έλληνες θα θέσουν το ζήτημα της απελευθέρωσης της Ευρώπης, που θα μπορούσε να κάνει η Ρωσία», και ότι «ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αρνήθηκε να συμμορφωθεί, και για ορισμένους από την ευρωπαϊκή ελίτ και το χρηματιστικό κεφάλαιο, αυτό είναι απαράδεκτο».

Από τρελό και από Αλβανό μαθαίνεις την Αλήθεια

Ο «διακομματικός» Αλβανός βουλευτής κ. Καστριότ Σέλμαν Ισλάμι , που από το Κομμουνιστικό Κόμμα πήρε μεταγραφή για τους «Δεξιούς» του Μπερίσα, μετά για τους σοσιαλιστάς επί Φάτος Νάνο, και το 2013 επέστρεψε στις λίστες του Δημοκρατικού Κόμματος τέως πρόεδρος του Σοβιέτ, και τέως υπουργός εξωτερικών, έκανε δηλώσεις για την ελληνική κρίση μετά το δημοψήφισμα, και προέβλεψε οτι « οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη σύντομα θα επιστρέψουν στην ομαλότητα», αλλά , « αυτό θα συμβεί μόνο εφόσον ο Τσίπρας εγκαταλείψει την εξουσία». «Με αυτό τον τρόπο, οι Έλληνες θα ηρεμούσαν τους Ευρωπαίους ,είπε, και θα τους, « διαβεβαίωναν ότι οι σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη θα επέστρεφαν στην ομαλότητα».

Οι Ευρωπαίοι επομένως δεν ζητούν μόνο το κεφάλι του Μπαρουχάκη και τα σενάρια της μαύρης κυβέρνησης Παπαδήμου που διακινούσε ο φον Αντωνάκης είναι ακόμα ζωντανά.

Μη χάνουμε χρόνο. Έξω από το ευρώ  Εδώ και Τώρα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H αναπτυξη και προκοπή θα έρθει με την Ταcia, τον λαπαβίτσα, τον Στρατούλη και τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ ;

Χατζάρα κάποτε το ατου σου ηταν το μυαλο σου. Φοβάμαι πως το έχασες...

Ανώνυμος είπε...

AYTOI OI METΑΝΑΣΤΟΧΟΙΡΟΙ,

ΑΡΑΓΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΙ ΧΟΙΡΟΙ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ



ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΟΥΕΣΤΕΡΝ ΟΥΝΙΟΝ ?

ΠΟΥ ΛΟΥΦΑΖΟΥΝ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΤΡΑ ΟΡΜΗ?



ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΧΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΙΝΕ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗ Ε.Ε ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΝΟΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.


ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΓΚΡΟΜ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ


ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΙΚΑ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΛΠ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΥΡΟ

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.

ΑΝ ΜΠΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΧΡΗΜΑΤΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΘΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.


Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...