12/7/15

Συλλάβετε ,τον Σημίτη ,τον Χριστοδουλάκη και τον Αλογοσκούφη

Τραπεζίτης του Λονδίνου παρότρυνε τον Alexis να μηνύσει την Goldman Sachs για το ρόλο στην Ελληνική Χρεοκοπία

Ο καταγόμενος από τη Συρία άγγλος τραπεζίτης Jaber Jabbour, που στο παρελθόν εργαζόταν Goldman και ετοίμαζε τα swaps της, ενημέρωσε την ελληνική κυβέρνηση σε επιστολή του ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει την επιστροφή των εκατομμυρίων δολαρίων που πληρώθηκαν Goldman Sachs για την φαινομενική μειώση του χρέους της Ελλάδας.
Ο κ Jabbour βοήθησε με επιτυχία την Πορτογαλία για την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους της με τις τράπεζες του Λονδίνου και το έργο του συνέβαλε για να ξεκινήσει η κοινοβουλευτική έρευνα για τη χειραγώγηση των επιτοκίων που οδήγησε στην πληρωμή μεγάλων αποζημιώσεων από τις τράπεζες προς τον πορτογάλο φορολογούμενο.
Ο κ Jabbour, έχει επίσης με τις συναλλαγές της Goldman Sachs και της Societe Generale με τη Λιβύη από τις οποίες αποκόμισαν δισεκατομμύρια δολάρια.
Με βάση τις δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες, ο κ. Jaber Jabbour πιστεύει ότι το μέγεθος του κέρδους της Goldman στις συναλλαγές ήταν υπερβολικό, και ότι η εξέταση και η ανάλυση των εγγράφων και των e-mail θα μπορούσε να δώσει βάσιμα επιχειρήματα στην Ελλάδα να ζητήσει αποζημίωση και να αξιολογήσει εάν οι συμφωνίες εκτελέστηκαν με μοναδικό σκοπό την απόκρυψη χρεών της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Η Μαύρη 24η Απριλίου 1941. Η 179η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και 19η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Στην Αθήνα επικρατούσε Χάος

  Οι δυστυχισμένοι Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί    που έστειλε ο Τσώρτσιλ να μας βοηθήσουν να μας κατακτήσουν οι Γερμανοί ,αφού έριξαν μερικές ...