10/7/15

Υπάρχει λύση

Τώρα περισσότερο από ποτέ αποκτά ιδιαίτερη σημασία η λύση που έχω προτείνει εδώ και πέντε χρόνια. Τοπική φορολογική και νομισματική αυτονομία και έξοδος από την ΕΕ.
Εντός του "Συντάγματος". Με καθεστώς Αγίου Όρους.

Σπ.Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το ωραιο τελικα ειναι να πουν το πραγματικο ΟΧΙ οι ευρωπαιοι
και ετσι να υπαρξει πραγματικο νοημα στο ΟΧΙ του ελληνικου λαου. γιατι με τοσους μαλακες πολιτικους που εχουμε μπλεξει εχει χαθει η μπαλα! αρα "μενουμε ευρωπη" για να μας πει ΟΧΙ και να φυγουμε. τελειο!

Ανώνυμος είπε...

Μα κυριε Χατζαρα, ο κοσμος ηθελε λυση εντος του ΕΒΡΑΙΩ. Ετσι δεν λεγανε ολοι? Αυτη λοιπον ειναι η λυση που προτεινουν οι θεσμοι ωστε να παραμεινουμε στο ΕΒΡΑΙΩ! Ας προσεχε ο ραγιας......Εβραιοελληνας που θαλεγε κι ο Λιαντινης.

Ανώνυμος είπε...

Μπαρμπα-Σπύρο για δες τί έχει να πεί ο κύριος στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://viliardos.analyst.gr/?p=676

Η ιδέα σου είναι πεντάχαζη. Όπως δεν κατάφεραν να αντιτάξουν σοβαρή άμυνα οι πρόγονοί μας, οι Παλαιολόγοι στον Μυστρά ή την Κωνσταντινούπολη, ή ο Κροκόδειλος Κλαδάς, ή ο Γεώργιος Καστριώτης λόγω μεγέθους, έτσι θα γινόταν και τώρα.
Η Ελλάδα διατρέχει απίστευτους κινδύνους, όχι μόνο λόγω οικονομίας.
Τί θα γινόταν εάν είχαμε μία νατοϊκή πολυεθνική επιδρομή κατσαμπλιάδων τουρκαλβανών-τζιχαντιστών-σαλαφιστών ή εξέγερση των βαχαμπιστών λαθρομεταναστών ή κατάληψη νησιών ή αυτονομιστικό κίνημα σε Θράκη ή όλα μαζί;
Άστα βράστα.

Ανώνυμος είπε...

Γενικώς, ωραία τα πολιτικά σχόλιά σου, αλλά οι λύσεις που προτείνεις (και πάλι γενικώς) έχουν δύο τουλάχιστον αδυναμίες.
1. Απαιτούν ψηφοφόρους με IQ 150
2. Μιλάς για μιά χώρα 10 εκ. περιτριγυρισμένη από λύκους που περιμένουν να σε βρούν έξω από το μαντρί.
Άρα?

Ανώνυμος είπε...

Ο προσκυνημένος εβραιοδουλος ραγιάς και ΜΕΓΑ ευρό-πρεζόνι, πάντα θα βρίσκει "αναλύσεις", "κινδύνους", "καταστροφές" για να δικαιολογεί την ΔΕΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ!
ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΧΕΣΜΕΝ@ ΕΥΡΟΛΙΓΟΥΡΙΑ!