8/7/15

Οι Γερμανοί εκτός όλων των άλλων είναι και Στόκοι

Είδε και απόειδε ο «αμερικανός φίλος» και τους είπε στο ινστιτούτο Brookings: «Αν η Ευρώπη επιτρέψει τη χρηματοπιστωτική και οικονομική κατάρρευση της Ελλάδας θα ήταν ένα γεωπολιτικό λάθος». Τι άλλο να τους πει;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ



ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΛΑΒΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ


ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ

ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ


ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ,ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΟΣΟΙ ΔΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ,ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,

ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΕΣ ΜΑΘΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ...


ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΠΟΛΤΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Με το αίτημα της κυβέρνησης στον ΕΜΣ για νέα χρηματοδήτηση, η Ελλάδα πετιέται στον σκουπιδοφάγο


Υπό καθεστώς ενός οιονεί παγκόσμιου κραχ των χρηματαγορών, η κυβέρνηση υπέβαλλε στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας αίτηση νέας χρηματοδότησης. Αιτείται νέο χρέος για το παλιό. Με την αίτηση αυτή η χώρα υπάγεται πλέον απευθείας στον μόνιμο μηχανισμό ελγχόμενης χρεοκοπίας και διάλυσης.




Ο ΕΜΣ δεν είναι κάτι απλό. Είναι ένα ίδρυμα ελεγχόμενης χρεοκοπίας με έδρα το Λουξεμβούργο για τις χώρες της ευρωζώνης που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα χρέη τους. Η συνθήκη για τον ΕΜΣ δεν είναι παρά μία συνθήκη χρέους για την προστασία του ευρώ. Το διοικητικό συμβούλιο και ο διευθύνων σύμβουλος έχουν απόλυτη εξουσία έναντι των κρατών μελών που οφείλουν να συμμορφώνονται «άνευ όρων και αμετάκλητα», όπως ορίζεται αυτολεξεί στην Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ. Στην ουσία πρόκειται για το στήσιμο ενός ανεξέλεγκτου οργανισμού με έδρα το Λουξεμβούργο ώστε να μην υπόκειται σε κανέναν έλεγχο και καμία εξουσία, δικαστική, ή άλλης μορφής.





Ας δούμε τι προβλέπει η Συνθήκη Ίδρυσης του ΕΜΣ. Επιγραμματικά με το άρθρο 32 παρ. 2 της Συνθήκης: «Ο ΕΜΣ διαθέτει πλήρη νομική προσωπικότητα· έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα:

α) να αποκτά και να διαθέτει κινητή και ακίνητη περιουσία,



β) να συμβάλλεται,



γ) να είναι διάδικος και

δ) να συνάπτει συμφωνία και/ή πρωτόκολλα για την έδρα, όποτε είναι αναγκαίο, για την εξασφάλιση της αναγνώρισης και της επιβολής του νομικού καθεστώτος και των προνομίων και ασυλιών του.»

Ανώνυμος είπε...

Η παρ. 3 του ίδιου άρθρου αναφέρει: «Ο ΕΜΣ, η ακίνητη περιουσία, οι πόροι του και τα περιουσιακά του στοιχεία, ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κατόχου, χαίρουν ασυλίας από οιασδήποτε μορφής δικαστική διαδικασία, εκτός εάν ο ΕΜΣ παραιτηθεί ρητώς από την ασυλία του για τους σκοπούς οιασδήποτε διαδικασίας ή βάσει των όρων οιασδήποτε συμβάσεως, συμπεριλαμβανομένης της τεκμηρίωσης των χρηματοδοτικών του μέσων.»




Η παρ. 4 του ίδιου άρθρου αναφέρει: «Η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ, ανεξαρτήτως τοποθεσίας και κατόχου, χαίρουν ασυλίας έναντι έρευνας, επίταξης, δήμευσης, απαλλοτρίωσης ή οποιασδήποτε άλλης μορφής κατάσχεσης, αφαίρεσης ή δέσμευσης βάσει εκτελεστικών, δικαστικών, διοικητικών ή νομοθετικών μέτρων.»




Οι παρ. 5 & 6 του ίδιου άρθρου αναφέρουν: «Τα αρχεία του ΕΜΣ και όλα τα έγγραφα που ανήκουν στον ΕΜΣ ή βρίσκονται στην κατοχή του είναι απαραβίαστα. Οι χώροι των εγκαταστάσεων του ΕΜΣ είναι απαραβίαστοι.»




Ενώ οι παρ. 8 & 9 του ίδιου άρθρου αναφέρουν: «Στον βαθμό που είναι αναγκαίο για την άσκηση των δραστηριοτήτων που προβλέπονται στην παρούσα συνθήκη, όλη η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως. Ο ΕΜΣ απαλλάσσεται από οιαδήποτε υποχρέωση έγκρισης ή αδειοδότησης ως πιστωτικό ίδρυμα, πάροχος επενδυτικών υπηρεσιών ή άλλου είδους επίσημη αδειοδοτημένη, ή ρυθμιζόμενη οντότητα δυνάμει των νομοθεσιών εκάστου μέλους του ΕΜΣ.»




Μάλιστα στο άρθρο 32 παρ. 8 της Συνθήκης ίδρυσης του ΕΜΣ προβλέπεται: «Στον βαθμό που είναι αναγκαίο για την άσκηση των δραστηριοτήτων που προβλέπονται στην παρούσα συνθήκη, όλη η περιουσία, οι χρηματοδοτικοί πόροι και τα στοιχεία του ενεργητικού του ΕΜΣ δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως.»




Με άλλα λόγια ο δανεισμός και οι εγγυήσεις που θα αποσπάσει ο ΕΜΣ από το κράτος μέλος που έχει τεθεί υπό την κηδεμονία του «δεν υπόκεινται σε κανέναν περιορισμό, ρύθμιση, έλεγχο και μορατόρια οποιασδήποτε φύσεως.» Κι έτσι το κράτος οφειλέτης είναι αναγκασμένο να υποστεί ότι έχει αποφασιστεί ερήμην του χωρίς να έχει καν το δικαίωμα διαπραγμάτευσης ώστε δήθεν να πετύχει τίποτε περιορισμούς, ρυθμίσεις, ελέγχους και μορατόρια στον τρόπο δανεισμού του από τον ΕΜΣ.




Τι γίνεται όταν ο ΕΜΣ εγκρίνει την έναρξη ενός νέου χρηματοδοτικού προγράμματος προς την Ελλάδα; Τότε συντάσσεται «με το ενδιαφερόμενο μέλος του ΕΜΣ μνημόνιο κατανόησης («ΜΚ») όπου θα περιγράφονται αναλυτικά οι όροι που θα συνδέονται με τη διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής συνδρομής. Το περιεχόμενο του ΜΚ αντικατοπτρίζει τις αδυναμίες που πρέπει να αντιμετωπιστούν και το μέσο χρηματοπιστωτικής συνδρομής που έχει επιλεγεί.» (άρθρο 13, παρ. 3) Επομένως κάθε νέα χρηματοδότηση, οφείλει να συνοδεύεται από «μνημόνιο κατανόησης», όπως αυτά που μας έχουν επιβληθεί μέχρι σήμερα.

Το καινούργιο είναι ότι το «ΜΚ [Μνημόνιο Κατανόησης] συνάδει πλήρως με τα μέτρα συντονισμού των οικονομικών πολιτικών που προβλέπονται στη ΣΛΕΕ [Συνθήκη Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης], ιδίως με τυχόν πράξεις του δικαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε γνώμης, προειδοποίησης, σύστασης ή απόφασης απευθυνόμενης στο ενδιαφερόμενο μέλος του ΕΜΣ.» (στο ίδιο άρθρο) Δηλαδή αυτή την φορά το Μνημόνιο δεν είναι μια διμερής συμφωνία με το υπό χρηματοδότηση κράτος, όπως είναι η Ελλάδα, απόρροια μιας συγκεκριμένης δανειακής σύμβασης. Εντάσσεται στη ΣΛΕΕ και στο δίκαιο της ΕΕ.


Ανώνυμος είπε...



Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πώς η εφαρμογή του μνημονίου δεν είναι κάτι ξεχωριστό από την συμμετοχή της χώρας μας στην «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» Κι επομένως η τήρηση του μνημονίου, εντάσσεται στο άρθρο 28 του Συντάγματος που «προβλέπει περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της,» προκειμένου να διευκολυνθεί η «συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης,» όπως ρητά αναφέρεται στην ερμηνευτική δήλωση του συγκεκριμένου άρθρου.




Γι’ αυτό και η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπογράφει το ΜΚ εξ ονόματος του ΕΜΣ» (παρ. 4) και επίσης η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή – σε συνεργασία με την ΕΚΤ και, εφόσον είναι εφικτό, από κοινού με το ΔΝΤ – επιφορτίζεται με την παρακολούθηση της συμμόρφωσης προς τους όρους που συνοδεύουν τη διευκόλυνση χρηματοπιστωτικής συνδρομής.» (παρ. 5).





Με άλλα λόγια το κράτος μέλος που δανείζεται απευθείας από τον ΕΜΣ χάνει όχι μόνο την εθνική του κυριαρχία, αλλά την ίδια την κρατική του υπόσταση. Η κυβέρνηση οφείλει "άνευ όρων και αμετάκλητα" να ακολουθεί κατά γράμμα ότι αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το διοικητικό συμβούλιο του ΕΜΣ. Δηλαδή, με την ένταξή μας στο ΕΜΣ, τελειώσαμε σαν Ελλάδα. Μετατρεπόμαστε σε οικόπεδο υπό εκκαθάριση του μηχανισμού. Κι όλα με αριστερά στην κυβέρνηση.

Ανώνυμος είπε...

AKOYΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ ΑΔΩΝΙ ΝΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑ

Η Ε.Ε ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΕΔΩΣΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΑΦΕΙ Η ΑΛΙΕΙΑ

ΞΗΛΩΣΕ ΤΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΞΩ



ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ

http://4.bp.blogspot.com/-Ll01Z3PDmCo/VZ27GL-pXAI/AAAAAAABbE4/em_4RC1fbXU/s1600/5.jpg


ΤΟ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΤΗ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙς ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ Ως ΕΡΓΑ

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΤΑ ΛΕΟΝΤΕΙΑ ΔΩΡΕΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΞΑΝΑ ΔΙΧΩς ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε

Η ΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ


ΟΙ ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΘΩΡΙΣΤΙΚΕΣ

ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΖΩΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΞΑΝΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΤΟΥς ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΝ ΑΡΓΙΑ


Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ Ε.Ε

Η Ε.Ε ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΥΣ,ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ,ΣΤΕΛΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΕΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Η ΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε

ΓΙΑΤΙ Η ΚΙΝΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΕΙ

Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΚΕΙ

ΔΙΧΩΣ ΑΝΕΡΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΕΚΕΙ



Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗς ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ ΤΗς Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

ΑΥΤΟΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΑΠΟΥΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΑΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΕ 3-4 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.



ΤΟ ΕΥΡΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΖΩΗΣ

ΔΙΕΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΒΕΡΧΟΦΤΣΑΝΤ ΩΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΟΙ ΛΟΜΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΤΙΣΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩ ΕΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΠΟ

Η ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΜΙΑ ΣΤΡΕΒΛΗ ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ



Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...