7/7/15

Πρώτα είναι η Κοσμιοτάτη διαγωγή

Τον Ηλία, λόγω χαρακτήρα τον έβαλαν φυλακή για ένα χρόνο. Και σήμερα στη (συμβουλευτική) Σύνοδο Κορυφής ο Alexis Τexas θα δώσει εξετάσεις καλής διαγωγής.
Θα εγγυηθεί ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να συνεχιστεί η ρητορική και οι επικρίσεις εναντίον των εταίρων τοκογλύφων. Θα ορκιστεί στον Χα-σεμ ότι θα τηρεί τους ισχύοντες κανόνες της ΟΝΕ. Και εις έμπρακτη απόδειξη ότι επιθυμεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ θα υποβάλει για να διαβιβαστούν (αρμοδίως) προτάσεις. 
  Το νέο πρόγραμμα και ή παροχή ρευστότητας στη χώρα μας, θα έρθουν στη συνέχεια, όταν πάρουν το ΟΚ από τους «Ανωθεν» και «ύπερθεν» στα κεντρικά. Υπομονή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

εν τω μεταξύ οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει τί γίνεται

είμαστε το πρώτο κράτος στον κόσμο που έχει σχεδόν καταργήσει το χαρτονόμισμα και όλοι κυκλοφορούν με μια τραπεζική κάρτα με τσιπ ηλεκτρονικής αναγνώρισης RFID το οποίο είναι ανιχνεύσιμο σχεδόν όπου και να βρίσκεσαι στα αστικά κέντρα και στα διόδια, αεροδρόμια λιμάνια και λοιπά.

θα χρειάζεται το πλακίδιο και κανείς δεν θα μπορεί να πωλήσει ή να αγοράσει χωρίς το πλακίδιο με το χάραγμα....

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...