8/7/15

Η Πέμπτη Φάλαγγα της Open Society

Την ώρα της Συμβουλευτικής Συνόδου Κορυφής στις Βρυξάλλες με σπουδή τα καθάρματα της Πέμπτης φάλαγγα της Open Society, (ΣΥΡΙΖΑ+Ποτάμι +ΚΚΕ+ΠΑΣΟΚ), επέμεναν να περάσει χωρίς αναβολή το λαθρονομοσχέδιο για την ιθαγένεια των Λαθραίων. Αυτά να τα καταλαβαίνουν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, και οι δεξιοί που ψήφιζαν ΝΑΙ μαζί με τους Ποτάμι +ΚΚΕ+ΠΑΣΟΚ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του στη Βουλή επισήμανε πως η ψήφιση λαθρονομοσχεδίου ισοδυναμεί με χίλια Μνημόνια! Είπε ότι προτεραιότητα της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ είναι η σίτιση και η φροντίδα των λαθρομεταναστών και όχι των Ελλήνων, και ότι ο Σύριζα, όφειλε να φέρει σε δημοψήφισμα το λαθρονομοσχέδιο και να ερωτηθεί ο ελληνικός λαός. Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την κατάργηση του αντισυνταγματικού λαθρονομοσχεδίου.
Οι προδότες πολιτικάντηδες μετέτρεψαν το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων σε ένα υποτακτικό "Ναι" και σε ένα νέο επαχθές Μνημόνιο, κατέληξε.
Ο βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αρβανίτης στην ομιλία επισήμανε πως την ώρα που σχεδόν όλοι οι πολίτες παρακολουθούν τις εξελίξεις για την εθνική οικονομία, επιχειρείται με το λαθρονομοσχέδιο η διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού της Πατρίδας.Ο κ. Αρβανίτης εξήγησε τους κινδύνους από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση για την υγεία, την δημόσια ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη. και μετά το πέρας της ομιλίας του επέστρεψε το επαίσχυντο λαθρονομοσχέδιο στην Τασία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κορόιδα!!!!
αν ελπίζετε ότι σε μια δικτατορία Αλέκσι - ΣΥΡΙΖΑ θα επιζήσετε κάνετε μεγάλο λάθος! τους πρώτους που καθάρισε ο Λένιν ήταν τους αστούς και εθνικιστές συμμάχους του.
Που να φαντάζεται ο Λιάκος ότι όταν σηκώσει κεφάλι , τότε θα στείλει τα στρατά ο Ψεκαμένος.....

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΡΙΔΑ. Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΜΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗΣ.

   ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΈΤΗΣ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ  ΔΑΠΑΝΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ  ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ   ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ  ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΕΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΟΙ ΜΗΤΣΟ...