9/2/16

Η Ντώϋτσε Μπάνκ δεν πεθαίνει! Χθες έχασε 9,5% αλλά σήμερα ανεβαίνει

Η Deutsche Bank βρίσκεται μεν σε δεινή θέση και πολλοί περιμένουν ότι θα προχωρήσει σε κούρεμα των καταθέσεων σε αυτή, για να τα βγάλει πέρα, αλλά σήμερα στην Φραγκφούρτη ανεβαίνει κατά 3%. Οι αγορές στηρίζουν τη μετοχή που χθες έχασε 9,5%. 
 Η Ντώϋτσε Μπάνκ, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ζημιές 6 δισ. ευρώ για το 2015, στις οποίες ενέταξε και το πρόστιμο «χάδι» των 2,5 δισ. δολαρίων που της επιβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο από τις Αμερικάνικες και Βρετανικές αντιμονοπωλιακές αρχές για τη χειραγώγηση των επιτοκίων LIBOR , και το κόστος των προβλέψεων για διαγραφή «τοξικών» στοιχείων του ενεργητικού της φθάνει τα 10 δισ. ευρώ. Το Αμερικάνικο δημόσιο πριν λίγες ημέρες κατέθεσε νέα αγωγή εναντίον της για την αθέτηση των υποχρεώσεών της προς ενυπόθηκα δάνεια ύψους 3,1 δισ. δολαρίων.

Ο Nikkei στην Ιαπωνία, έπεσε σήμερα κατα 5.4% και οι τραπεζικές μετοχές βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα. Από την αρχή της χρονιάς οι Ιαπωνικές μςετοχές έχουν χάσει 16% της αξίας τους.

Στη Νέα Υόρκη, ο Dow Jones αναμένεται να πέσει μέχρι τον Μάρτιο στα επίπεδα των 15.800 μονάδων και μέχρι τις αμερικανικές εκλογές αναμένεται να πέσει κάτω από τις 15.000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...