27/2/16

Μπροστά στο λαό, με το λαό και για τον λαό

Οι εκλογές γίνονται για να εκφραστεί ο κυρίαρχος λαός και όχι για να περάσουν οι μυστικές υπηρεσίες τη γραμμή τους.
Επομένως κάθε σοβαρό κράτος που υπάρχει υπέρ του λαού πρέπει να χρησιμοποίει τις κρατικές υπηρεσίες για να διασφαλίσει την ελεύθερη και ανεπηρέαστη έκφραση της λαϊκής θέλησης.
Αυτό ακριβώς έκανε και ο Βλαδίμηρος ενόψει των εκλογών για τη Ρωσική Δούμα που θα διεξαχθούν στις 18 Σεπτεμβρίου. Φώναξε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB) και του έδωσε εντολή να «επαγρυπνούν».
«Οι ξένοι εχθροί μας ετοιμάζονται για τις εκλογές για την Κρατική Δούμα», είπε ο Ρώσος πρόεδρος ,στους επικεφαλής των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών. «Για αυτό όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι θα εργαστούμε με επιμονή για να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας συμφέροντα».
Ο Πούτιν τόνισε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών άλλων χωρών δραστηριοποιήθηκαν έντονα το 2015 στη Ρωσία όπου εντοπίστηκαν περισσότεροι από 400 κατάσκοποι ή ξένοι πράκτορες. Για 23 από αυτούς ασκήθηκαν ποινικές διώξεις . Το 2015 επίσης καταγράφηκαν περισσότερες από 24 εκατομμύρια κυβερνοεπιθέσεις εναντίον δημόσιων ρωσικών ισοτόπων.
«Είναι καθήκον της FSB και των άλλων υπηρεσιών μας να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να βάλουν ένα τέλος στη δράση εκείνων που επιχειρούν ή θα μπορούσαν να επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν συνθήματα για να διχάσουν την κοινωνία μας», είπε ο Βαλόντια ,και έκλεισε την πόρτα στους ρουφιάν-ρουφιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...