26/2/16

O Εβραίος φίλος του Άξελ και του Συριζα μίλησε

Ο αμερικανός και εβραίος «φίλος», ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, που στηρίζει τα αμερικανόπαιδα πήρε τηλέφωνο τους τους Ευρωπαίους και τους ζήτησε «ολοκλήρωση της αξιολόγησης χωρίς καθυστέρηση» και τους κάλεσε να τιμήσουν τη δέσμευσή τους όσον αφορά την ελάφρυνση του χρέους και είπε ότι πρέπει «να θέσουν το ελληνικό χρέος σε βιώσιμη τροχιά μέσω μέτρων για την ελάφρυνσή του». Βέβαια τόνισε ότι τα δικά τους παιδιά, ο Αξελ ο αλκοολικός ο Δραγασάκης και άλλοι αριστεροί και μαρξιστές, θα πρέπει να προχωρήσουν με τις των μεταρρυθμίσεις των συντάξεων στην Ελλάδα.
Ο αμερικανός και εβραίος «φίλος», του Αξελ και του ΣΥΡΙΖΑ που είδε και τον Βόλφγκανγκ της Γκόλντμαν, είπε ότι απομένει ακόμη να γίνει «σημαντική δουλειά». Οπότε δεν βιαζόμαστε.
Ο Δραγασάκης, ο διαπραγματευτής τα έβαλε με τον Τόμσεν και το ΔΝΤ. «Στον 6ο χρόνο των μνημονίων, κάποιοι ανακάλυψαν ότι απαιτούνται και νέα μέτρα συνολικού ύψους 9 δισ. ευρώ.» είπε και πρόσθεσε .
«Οι προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης έχουν δημιουργηθεί. Οποιαδήποτε καθυστέρηση είναι πλέον αδικαιολόγητη. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα για το οποίο να υπάρχουν στο τραπέζι δύο εντελώς διαφορετικές θέσεις», είπε, και πρόσθεσε. 
 «Έχουμε αναλάβει την υποχρέωση να λάβουμε μέτρα που να αντιστοιχούν στο 1% του ΑΕΠ για να επιτύχουμε πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2018. Αυτό θα το κάνουμε όπως, θα λάβουμε και τα μέτρα για την κάλυψη των όποιων κενών παρουσιαστούν». Απομένει δηλαδή να γίνει «σημαντική δουλειά», ακόμη, όπως είπε ο φίλος μας ο Τζακ.
Επομένως ο Τζακ υποστήριξε τον Δραγασάκη.
Η καθυστέρηση είναι αδικαιολόγητη.
Από κοντά και ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί που είπε ότι σύμφωνα με τις προβλέψεις της Κομισιόν, το 2017, η Ελλάδα μπορεί να παρουσιάσει ρυθμό ανάπτυξης 2,7%. , αλλά, «αυτό συναρτάται κυρίως με την υλοποίηση των ζωτικών μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: