7/2/16

Τελικά δεν ήταν μαλάκς αλλά Ρουφιάνος με δίπλωμα

Να το μου έγραψε το κουκουεδι:

«Λογικό μου φαίνεται, αφού είσαι φασιστο-πασόκος κρατικοδίαιτος και άκαπνος... Έτρεξες να βγάλεις από τη δύσκολη θέση τα Χρυσαυγιτόπουλα, μπας και σου δώσουν κάνα κόκκαλο να γλείψεις, αλλά η Χρυσή Αυγή σε έχει χεσμένο... Γιατί να επιτρέψεις να αναπτυχθεί ο διάλογος; Δεν συμφέρει τις πωλήσεις της πατσαβούρας που εξέδωσες για το Μελιγαλά».

Σε όλα «μέσα» έπεσε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η γνώμη μου είναι,για όλους αυτούς τους ανθρώπους που τα πιστεύω τους είναι ανθελληνικά καλά θα κάνουν να τα μαζέψουν και να φύγουν απ την χώρα, , δεν τους αρέσει τότε των πουλο ουστ.Ας αφήσουν στην Ελλάδα αυτούς που τους αποκαλούν εθνικιστές, πατριώτες, ρατσιστές, φασίστες κλπκλπ,, και ας δούμε μερικά χρόνια μετά πως θα είναι η ζωή στην Ελλάδα. Και όχι να φεύγουν οι οι Έλληνες και τα παιδιά τους μετανάστες (350.000χιλ.ξεσπιτοθηκαν) και τα καθηκια της πουταν...ς και των πουστη...ων οι γιοί να κουβαλάνε τους λαθρο.Τα ίδια έκαναν και στης χώρες των λαθρο και
τους ξεσπιτοσαν γι αυτό τα τσογλάνια το ποίημα που τους έμαθαν τα αφεντικά τους οι περιουσιοι , γράφουν στους δρόμους(είμαστε όλοι μετανάστες, ξεφτίλες πατριώτες κλπ κλπ.).Μιλάμε για μισθοφόρους με φανατισμό, κοινώς γενητσαροι και φυσικά δεν ξέρουν από ποία ράτσα κρατούν. Δεν σας γουστάρουμε και σε λίγο καιρό θα το νιώσετε βαθιά μέσα σας. Γι αυτό δρόμο τώρα που είναι νωρίς.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Σπύρο,

Άμεση διαγραφή στα αντεθνικά σκουπίδια
που αναρτούν τα απεσταλμένα
*τού Περισσού,
*τού ΑνταρCIA-ΚΕΕΡΦΑ,
*τού Κ.Ι.Σ. κτλ.

Ας πάνε στα ιστολόγια τους να γράφουν
ό,τι ψέμα θέλουν!

Εδώ ΟΧΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το συντρόφι
να ψάξει στο συνάφι του
για κρατικοδίαιτους...

http://www.press-gr.com/2016/02/blog-post_791.html