1/7/16

Άρχεται η Ώρα των λαών

Το Κράτος Δικαίου νίκησε τις «ευρωπαϊκές Αξίες»

Το συνταγματικό δικαστήριο της Αυστρίας αποδέχθηκε την ένσταση του Κόμματος της Ελευθερίας (FPÖ) σχετικά με τις παρανομίες και παρατυπίες που έγιναν κατά την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων και αποφάσισε την επανάληψη του δεύτερου Γύρου των προεδρικών εκλογών στην Αυστρία.

Στην απόφασή του, το δικαστήριο ανάφερε ότι «οι παραβιάσεις της εκλογικής νομοθεσίας ήταν τόσες και τέτοιες ώστε θα μπορούσαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα», αλλά δεν αναφέρεται σε νοθεία.

Η νέα εκλογή θα δώσει τη δυνατότητα στον λαό της Αυστρίας μετά το βρςτανικό δημοψήφισμα να απαντήσει στις «αξίες» του Ρότσιλντ του Σόρος, του Τσιπρά και των Τραπεζιτών αλλά και στην Ανοιχτή Κονωνία ψηφίζοντας τον Νόρμπερτ Χόφερ.

Και μετά έρχεται η ώρα της Μαρίν!
Αντε και στα δικά μας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε η Νέα Τάξη τρώει το ένα πουλί μετά το άλλο. τώρα η μόνη λύση είναι οι πορτοκαλί επαναστάσεις, οι στημένες τρομοκρατικές ενέργειες και ο τρίτος παγκόσμιος, στο τελευταίο πιστέυω ότι είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο ο Πούτιν αλλά και τα δύο πρώτα έχουν φθαρεί, έχουμε χορτάσει ενορχηστρωμένα τρομοκρατικά χτυπήματα και επαναστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Deltio11 Περίληψη

Δελτίο των 11.Δελτίο των 11. Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟ. Ανένδοτος για να φύγουν οι Ψεύτες,οι κλέφτες,και οιΠροδότες.«Ου δη πάτριον εστί ηγείσθαι τους επήλυδας των αυτοχθόνων….»...
1821.Ετος 21ο των Φιλικών τιμη 27 ευρώ.Παραγγελείες 6944-279798 και deltio11@gmail.com.
Οι ΑΘΕΑΤΟΙ και η ..Κόκκινη Συμφωνία Τιμή 23 ευρώ, μαζί με τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, με αντικαταβολή.Παραγγελίες στο, deltio11@gmail.com.
«Προορισμὸς τοῦ Ἕλληνος εἰς τὸν κόσμον αὐτόν , ἦταν καὶ θὰ εἶναι ὁ ἐξανθρωπισμὸς τῆς οἰκουμένης »
Περικλῆς Γιαννόπουλος(1869-1910)

Ανώνυμος είπε...

"Άρχεται η Ώρα των λαών"

Μάλλον, άρχεται η ώρα των Χαζών...

Ανώνυμος είπε...

ενας ενας με ελαφρα πηδηματάκια την κοπανάνε.
τελικα μου φαινεται ότι θα την κανουν ΟΛΟΙ από την κωλοευρωπη κ οι μονοι που θα μεινουμε θα ειμαστε εμεις. ξερετε, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ.
Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΧΑΖΩΝ

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...