28/7/16

Δημοκρατίααααα!

Ο πάσχων από εχθροπάθεια για τη Δημοκρατία να πάει στην παραλία με τους Ολιγαρχικούς. Εκεί έχει και μια παρέα νεοναζί του Σόρος που παίζουν ρακέτες. (Έχει και σπάνια πόκεμον).

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Συγνώμη , αλλά, η παρουσίαση των νέων βιβλίων του Σπύρου Χατζάρα που ήταν να γίνει στις 4 Απριλίου στην ΕΣΗΕΑ, αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας.
Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί το 2017.

Σπύρο Χατζάρας

Ανώνυμος είπε...

Τυπικη ορολογια χαυγιτων.
Εκανε ζημια τελικα ο καθοδηγητης με τον αντιδημοκρατη.

Ετσι για να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους σιγα σιγα. Το καθεστως απο κληρονομικη ληστοκρατια μετεξελιχθη σε διεθνιστικη γυφτοπλουτοκρατια. Καμμια σχεση με δημοκρατια λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

"Η Κόλαση είναι μια δημοκρατία. Ο Παράδεισος είναι ένα βασίλειο".


Άγιος Ιωάννης της Κροστάνδης

Ανώνυμος είπε...

Αμαν μπαρμπα με τα ορθογραφικα σου. Στο ονομα σου υπογραφεις σαν αλβανος και στο συγγνωμη επικαλεισαι την γνωμη γουρουνιων.
Ε λοιπον αυτη ειναι, οινκ @!

Ανώνυμος είπε...

προς Πέμ Ιουλ 28, 03:59:00 μ.μ.

αν το διάβαζε κανείς που δεν ήξερε αυτό που γράφεις θα νόμιζε ότι δεν γίνονται εκλογές στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Οι ολιγαρχικοί παίζουν πόκεμον και η εχθροπάθεια από "ασάφεια" τώρα έγινε αποδεκτή. Με μουσική υπόκρουση fire starter διαβάζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Στα σχετικα με "εκλογες", ειναι καποιο ειδος μαυρου χιουμορ να υποθεσω; Εφτασε η αποκολοκυνθωση στο μεγιστο της καμπυλης;
Μολις σημερα εμαθα οτι μια σκληρα εργαζομενη ελληνιδα δουλευει για 270 εβρω μηνιαιως. Ξερεις τι την συμβουλεψα; Να παει στους κουληδες της νδ μπας και της δωσουν μελλοντικα μια αξιοπρεπη εργασια και επιβιωσει. Γυφτοι κυβερνησαν και κυβερνανε.
Το μελλον, ανευ Θειας βοηθειας, ειναι πικροτερο και απο σκατα.