16/7/16

Δείξε μου την πηγή σου να σου πω ποιος είσαι

Δημοσιογραφία του (ανεξάρτητου) Κώλου

Το «έγκυρο» NBC κάνοντας τις δημόσιες σχέσεις του ΝΑΤΟ μετέδιδε ότι ο Ερντογάν εγκατέλειψε την Τουρκία και ότι «ζήτησε πολιτικό άσυλο στην Γερμανία».
Στην ίδια γραμμή της Cia και του ΝΑΤΟ και οι «ελληνικοί σταθμοί» και οι ρουφιάνοι τους αναμετέδιδαν τις ίδιες έγκυρες «πληροφορίες».
Όπως λένε δείξε μου την πηγή σου να σου πω ποιος είσαι. 

Στην ιδια γραμμή τα ΜΜΕ των Ρότσιλντ αντί να δείχνουν με το δάχτυλο τους σουνίτες βαχαμπιστές για την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, τα φόρτωσαν στο «τρελό φορτηγό». Μόνο που δεν έπαιζαν Πάριο και Πλούταρχο. «Σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα», και, «Στο αντίθετο ρεύμα με σπασμένο τιμόνι μια καρδιά δίχως φρένα σ’ αγαπάει και λιώνει».

CNN, CBC και οι New York Times στους κύριους τίτλους τους αποσιώπησαν την αληθινή φύση της επίθεσης, δεν μίλησαν για το Ισλάμ ή ακόμη και για «τρομοκράτες», και άφησαν να εννοηθεί ότι ένα άψυχο αντικείμενο - το φορτηγό - ήταν υπεύθυνο για το μακελειό.
Το ρεπορτάζ του CBC ανέφερε, «Children feared killed in Nice as truck attacks family event», δηλαδή προφανώς , το «τρελό φορτηγό» ήταν κατά κάποιο τρόπο σε θέση να αποφασίσει να επιτεθεί στις οικογένειες. Το ρεπορτάζ του CNN ανέφερε : «Truck rams crowd; 84 dead in Nice» και οι «The New York Times» η ναυαρχίδα της (εβραϊκής) δημοσιογραφίας τόνισε: «Truck attack on French crowd; Scores die». Ο οδηγός πουθενά !
Η λύση, για να σταματήσει η περαιτέρω βία είναι προφανώς απλή! 
Να απαγορευτούν οι θανατηφόρες επιθέσεις στα «τρελά φορτηγά».

Είπαμε: «Δείξε μου την πηγή σου να σου πω ποιος είσαι» και, Εβραϊκή Δημοσιογραφία του (ανεξάρτητου) Κώλου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ ΕΝΟΨΕΙ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΥΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΥΛΟΥ?

ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ?




Ευθείες απειλές κατά της Αθήνας διατυπώνονται στο παρασκήνιο από την πλευρά της Αγκυρας για άμεση παράδοση των "8" φυγάδων πραξικοπηματιών, τριών ταγματαχών, τριών λοχαγών και δύο αρχιλοχιών του τουρκικού Στρατού, οι οποίοι κατέφυγαν σε ελληνικό έδαφος και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για να διαφύγουν της σύλληψης στην Τουρκία.



Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών πέρα από την αρχική σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πολιτικός του προϊστάμενος Μ.Τσαβούσογλου προς την Αθήνα στο αίτημά του για άμεση επιστροφή των "8" φυγάδων, παρασκηνιακά προειδοποίσε με "σοβαρές επιπτώσεις" στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αν δεν παραθοδθούν άμεσα οι "8".



Και η απειλή έχει ληφθεί πολύ σοβαρά από το Μαξίμου. Σε σημείο που ουσιαστικά έχει ληφθεί απόφαση επιστροφής τους. Στην υπόθεση υπάρχει ήδη εμπλοκή του αμερικανικού παράγοντα.



Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα έχει πλήρη ενημέρωση και πληροφόρηση για το θέμα, αλλά ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα προς την ελληνική πλευρά για το ποια είναι η θέση των ΗΠΑ.



Πρακτικά, ότι αποφασίσουν οι ΗΠΑ θα γίνει με τους "8".


Ανώνυμος είπε...

παντως αυτο που συμβαινει με τους λαθρομεταναστες επενδυτες αντισκηνων,λεγεται ομηρια συγκεκαλημενη,μεχρι τωρα αυτη η κατασταση ειναι εντελως παρανομη αν λαβουμε υπ'οψιν την ηθικη πλευρα του θεματος καθότι ειναι ανθρωποι και αυτοι (ασχετα τι ειδους ανθρωποι ειναι),ολοι τους δεν θελουν να μεινουν εδω,θελουν να πανε στο ονειρο που τους εφτιαξε η νεα ταξη, στην κεντρικη Ευραιοπη δηλαδη για να ζησουν το ονειρο τους.
Η Ελλαδα εχει γινει ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης οπως το Μπουχεβαλντ ας πουμε,και εν τω μεταξυ κανεις μα κανεις δεν βλεπει την εκμεταλευση χιλιαδων αμορφωτων και αγραμματων φανατικων κατι που ειναι ιδιαζοντως απεχθες,κανεις δεν μιλαει για τα ανθρωπια και ηθικη,κανεις δεν μιλαει για σκοπιμη αναμιξη για γκιζαρισμα φυλων,για δημιουργια μιγαδων χωρις εθνικη συνειδηση και ταυτοτητα,κανενας πολιτικος κανενας καλιτεχνης κανενας διανοουμενος κανενας κερατας δημοσια δεν λεει τιποτα,απεναντιας δε καποια σκιαχτρα της πολιτικης μας ειπαν οτι με τους επενδυτες αντισκηνων και κινητων τηλεφωνων θα λυσουμε το δημογραφικο μας προβλημα.