19/7/16

H δίκη για το φόνο στο Κερατσίνι

Φοβερά κενά στις μαρτυρίες των φίλων του Ράπερ. Έβλεπαν διάφορά πρόσωπα που ουδέποτε όμως αναγνώρισαν, και δεν θυμούνται ούτε τον Γιώργο Θαλάσση, ούτε την Κατερίνα, ούτε το Σπίθα και ούτε τον Ποκοπίκο, που "πέρασαν" και εκείνοι. 
Πάντως ο μάρτυς Νικολάκης κατέθεσε, πως εδώ και τρία χρόνια βασανίζεται από τις ερινύες ,γιατί άφησε πίσω του τον φίλο του και έτρεξε μαζί με την υπόλοιπη παρέα στα στενά της περιοχής . «Ήταν η πρώτη φορά που δεν βοήθησα το φίλο μου στα δύσκολα», δικαιολογήθηκε .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη φοβία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου. Χθες το απόγευμα σε σύσκεψη που μετείχαν εκτός από τον βλαμμενο πρωθυπουργό, ο υπουργός Αμυνας και Φιστικοβουτυρου Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για την Προστασία του Κοπρίτη και την Ψυχαγωγια του Συμμοριτη,πανιβλακας γιωτας Νίκος Τόσκας, ο διοικητής της καθεστωτικης ΕΥΠ δημοσιογραφος (!) του κωλου Γιάννης Ρουμπάτης-Κοσκωτας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και γνωστο κομματοσκυλο ,ακαπνος γιωτας που ανακληθηκε στο στρατο απο την κομματικη ναφθαλινη ,ναύαρχος-ορντινατσα Αποστολάκης.



Στην σύσκεψη – από την οποία απουσίαζε ο κομμουνιστης χοντρος υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, που βρισκόταν το συμβούλιο ΥΠΕΞ της ΕΕ στις Βρυξέλλες – συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στις εξελίξεις στην γειτονική Τουρκία μετά το αποτυχημένο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ πραξικόπημα ,της Παρασκευής.



Ο παναχρηστος περιμαζωχτης των κουραδων και των κατουρων των λαθρομεταναστων Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Αποστολάκης είναι και ο τελευταιος που γνωρίζει την πραγματική κατάσταση των ελληνικών ΕΔ και κυρίως το έλλειμα ισχύος της ελληνικής πλευράς,αφου την εχουν πριν μαθει ολοι οι ελληνες!

Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη Πέμπτη σε δημόσια δήλωσή του παραδέχθηκε ότι σε επίπεδο ένοπλης ισχύος η Τουρκία "έχει ξεφύγει" και η κατάσταση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων επιδεινώνεται καθημερινά λόγω υποχρηματοδότησης ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΑΡΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΩΤΑΔΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ...



Κάτι που βέβαια το έχουν ομολογήσει τόσο ο Αρχηγός Αεροπορίας αντιπτέραρχος (Ι) Βαϊτσης, όσο και Αρχηγός Στρατού, αντιστράτηγος Β.Τελλίδιης, οι οποίοι δημοσίως διεκτραγώδησαν την κατάσταση των Κλάδων τους


ΜΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ

ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΔΑΦΗ ΠΡΙΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΖΑΜΠΑ...

Ανώνυμος είπε...

http://bit.ly/2afXwMs