23/7/16

Τελικά το «Χόλλυγουντ» βρήκε τον δράστη

An 18-year-old German-Iranian gunman who apparently acted alone opened fire near a busy shopping mall in Munich on Friday evening, killing at least nine people in the third attack on civilians in Western Europe in eight days.

Ο 18χρονος «Πακιστανός» που ήταν γεννημένος στην Γερμανία, δεν ήταν θύμα του «νεοναζιστή», αλλά ο δράστης ,και δεν ήταν σουνίτης, οπότε έπεσαν έξω και οι «τρομοκράτες του Χαλιφάτου».
Ο 18χρονος ήταν σιίτης, και λίγο «Ιρανός» και επειδή έμενε χρόνια στην Βαυαρία και πήγε σε βαυαρικό σχολείο, έγινε προφανως «ακροδεξιός». Οπότε,
ο ακροδεξιός «σιίτης» φώναζε “Ich bin ein Berliner”, που οι τρομοκρατημένοι το κατάλαβαν ως «είμαι γερμανός». Όλα είναι σαφή.

Οι μετριοπαθείς αδελφοί, (μουσουλμάνοι), σουνίτες ,είναι «καλοί άνθρωποι», και μόνο οι εχθροί της Σίας και του Χόλλυγουντ, οι σιίτες του «θεοκρατικού Ισλάμ», που είναι και σύμμαχοι του «πολύ κακού», Άσσαντ κάνουν τρομοκρατικές επιθέσεις στα αμερικανικά σήριαλ, που «επιβεβαιώθηκαν και στην ζωή». Περίπλοκο, αλλά έφτασε στο τέλος του.
Τώρα θα πιάσουν δουλειά οι «πονηροί» αναλυτές, να εξηγούν ότι ο Γερμανός «Πακιστανός», που ήταν Ιρανός, σύχναζε στην μπυραρία του Μονάχου και ήταν θαυμαστής τους Αδόλφου, όπως και ο δράστης της Αμφιάλης.
Ούφ! Πάμε για μπάνιο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χολυ γουντ
χολυ γουντ
παντου
και τα μυαλα στα καγκελα
του σιωνιστικου εχθρου

Ανώνυμος είπε...

ο δραστης της αμφιαλης ηταν οπαδος της φιαλης του ΚΚΕ,αλλα μετα αλλαξε και εγινε εθνικοπρων και μισησε ξαφνικα τους ομοφιαλους του συντροφους,ισως γιατι του εδιναν μπομπαρισμενες στολισναγιες.
τι να πουμε αβυσσος η ψυχη του ανθρωποειδους...

Ανώνυμος είπε...

σιγα μην ηταν μονος του ο ψυχικα διαταραγμενος πιτσιρικος,βαλε και καμια δεκαπενταρια ακομα που χαθηκαν στα δαση της Γερμανιας...
ισως οι δασοφυλακες να τους βρουν καποια στιγμη!!!!χαχαχαχαχαχαχα

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...