24/7/16

O Milo Yiannopoulos έχει ελληνικό όνομα , έχει ελληνική ιθαγένεια, και είναι «συμπατριώτης μας», αλλά δεν είναι Έλληνας. Αιματολογικώς είναι αφορολόγητος και είναι καθολικός!

  O Milo Yiannopoulos, (Μίλων Γιαννόπουλος), είναι ένας αφομοιωμένος εβραιόπουλος «πους τις», που γεννήθηκε στην Ελλάδα το 1983, και μεγάλωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φοίτησε για λίγο στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, και έφυγε χωρίς να πάρει πτυχίο. (Αλλά τα έφτιαξε με τον David Rosenberg). Στη συνέχεια παρακολούθησε αγγλική φιλολογία στο Wolfson College, του Cambridge, από όπου επίσης την κοπάνησε.

Χωρίς πτυχίο, έγινε δημοσιογράφος τεχνολογίας και επιχειρηματίες και του άνοιξαν όλες οι πόρτες και ως δεξιός γκέι απέκτησε πολιτικό λόγο. Τον Μάρτιο του 2016 ο Γιαννόπουλος απέκτησε διαπίστευση στις συνεντεύξεις Τύπου του Λευκού Οίκου και ζήτησε από τον Josh Earnest να σχολιάσει το γεγονός ότι «οι συντηρητικοί σχολιαστές και οι δημοσιογράφοι τιμωρούνται, από τα κοινωνικά δίκτυα και διαγράφονται από το twitter. »

Ο Γιαννόπουλος, ήταν παρών στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων , και ευχαρίστησε το Twitter για την απαγόρευση του, λέγοντας ότι έτσι έγινε ,«το αστέρι του Συνεδρίου», και ότι «ως αποτέλεσμα της βλακείας τους έγινε πολύ πιο διάσημος».

Την περασμένη εβδομάδα πάνω από 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Κλίβελαντ στο πάρτι LGBTrump. Στους επισκέπτες ήταν οι εξέχοντες γκέι Ρεπουμπλικάνοι Milo Γιαννόπουλος, Chris Barron, και Jim Höft .

Επειδή είναι μεν Περιούσιος «πους τις», αλλά «δεξιός», οι αριστεροί φούστηδες στις left ιστοσελίδες τους τον αποκαλούν …«αιρετικό» και ακροδεξιό.
Τι είναι δεν ξέρω...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

παντως οι δεξιοστροφοι πουστιδοι ειναι καλυτεροι απο τους αριστεροστροφους πουστιδοις!!!!
ας θυμηθουμε και τον μεγαλο Μανο Χατζηδακι,ενω απο αριστερα δεν θυμομαστε τιποτα καλο παρα μονο πουστιες,λεω εγω.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον καλό πούστη; Εγώ δεν έτυχε. Μάλλον γιατί δεν υπάρχει...

Ανώνυμος είπε...

η απολυτη καταρα ειναι να εισαι
πουστης ασχημος φτωχος και αριστερος

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...