15/7/16

Η 5η Φάλαγγα

ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ε.Ε.)
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ (ιουδαίου) ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ο Πρόεδρος των Η.Π.Α., όπως και όλοι οι Ευρωπαίοι, Βασιλείς, Πρόεδροι και Πρωθυπουργοί, της (Σιωνιστικής) Ε.Ε., είναι απλώς υπάλληλοι, πιόνια και μαριονέτες της Ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι Σιωνιστές ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι εκείνοι που προκαλούν κάθε διεθνή ανωμαλία.
Ο Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ, και ΟΧΙ ο φουκαράς και θλιβερός ΟΜΠΑΜΑ , η ορντινάντσα του Κοσμοκράτωρα Βαρώνου, τον οποίο , έσπευσαν να προσκυνήσουν ο Άξελ και ο αλκοολιοκός.
Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των ληστών δανειστών, των Εφιαλτών και Προδοτών πολιτικών της Ελλάδος.
Η Ελλάδα σήμερα διοικείται από Εβραίους πολιτικούς και έτσι κάνουν ότι θέλουν, οι διεθνείς Σιωνιστές και Σατανιστές , οι τοκογλύφοι δανειστές και νταβαντζήδες της Νέας Τάξης Πραγμάτων του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Οι πολιτικοί και Στρατιωτικοί που υπηρετούν το Σιωνιστικό Εβραϊκό ΝΑΤΟ, του Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, , διαπράττουν το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της παγκόσμιας ειρήνης, και κατά της Πατρίδος.

Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Αναλυτής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ

Ο ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΗΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΕΛΗΣ

ΑΡΑ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

http://www.zappit.gr/psychagogia/o-notis-sfakianakis-kai-oi-apopseis-tis-chrysis-avgis-prepei-na-kopoun-apo-tin-tileorasi/389305

«Άνθρωποι σαν τον Νότη Σφακιανάκη είναι επικίνδυνοι στο γυαλί».

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε ο Σταμάτης Μαλέλης στην εκπομπή “Με το καλημέρα” είπε την άποψή του για το θέμα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Άνθρωποι σαν τον Νότη Σφακιανάκη είναι επικίνδυνοι στο γυαλί. Θεωρώ ότι πρέπει να τους αποφεύγουμε στο γυαλί, δεν χρειάζεται να τους αναπαράγουμε. Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή. Ο Αρναούτογλου είναι ένας ικανότατος άνθρωπος στην τηλεόραση, έχει πολύ καλά πράγματα στην ψυχαγωγία. Κάνει ένα night show πολύ καλό ο Αρναούτογλου, απλώς θεωρώ ότι σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζουμε μια κόκκινη γραμμή. Ο ναζισμός είναι κόκκινη γραμμή. Ο Νότης Σφακιανάκης και οι απόψεις της Χρυσής Αυγής πρέπει να κοπούν από την τηλεόραση», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ανώνυμος είπε...

να τα αγορασουμε εμεις απο τον Ρτσιλντ,ργω διαθετω 2 ευρω για αρχη!!!