29/7/16

ΑΝΑΞΙΟΙ και ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ

Δυστυχώς για την Πατρίδα μας, μέσα στην θύελλα της τεχνικής οικονομικής κρίσης και όχι μόνο, ατύχησε να έχει ανάξια των περιστάσεων πολιτική ηγεσία. Το τραγικό είναι ότι κυβερνάτε από ένα συνονθύλευμα ανίκανων και γενικά ηλίθιων πολιτικών αλλά συγχρόνως και ενσυνείδητων ανθελλήνων.
Κάθε βράδυ στα διάφορα panels των αντικειμενικών δήθεν καναλιών, οι διάφοροι β(ο)υλευτές των διαφόρων κομμάτων, αλληλοκατηγορούνται, υπερασπίζοντες το κομματικό τους συμφέρον. Ο καθένας τους λέγει ότι βλακώδες και ηλίθιο υπάρχει, προσπαθώντας δε να δείξουν ότι έχουν προτάσεις για την λύση των ανυπέρβλητων προβλημάτων της χώρας, τα οποία αυτοί εξέθρεψαν και δημιούργησαν, μετά την μεταπολίτευση.
Λέγουν κάθε λογής ασυναρτησία. Ο ένας λέγει ότι η λύση για να βγούμε από την κρίση είναι οι επενδύσεις, ο άλλος λέγει ότι η λύση ευρίσκεται στις μεταρρυθμίσεις ( ξεπούλημα κρατικής ιδιοκτησίας ) ο των κεντρώων λέγει στις απολύσεις υπαλλήλων, δηλαδή τραγέλαφος.
Θέλω να ξέρω, όταν ο αείμνηστος john Maynard Keynes, έλεγε το περίφημο ‘Στις οικονομικές κρίσεις βάλτε τους εργάτες να ανοίγουν τρύπες στην γη και μετά να τις κλείνουν, για να πληρώνονται και να κυκλοφορεί το χρήμα’ (ενεργός ζήτηση ), δεν το διάβασαν ποτέ. Όταν είπε ( ο Κέυνς ) στον Ρούζβελτ (1929 ) τύπωσε χρήμα για να σωθείτε, αυτό δεν το ξέρουν ; αλλά και να ήθελαν να τυπώσουν χρήμα δεν μπορούν γιατί ο ολετήρας Σημίτης,
( κατ’άλλους Αβρααμ Αβούρης ), μας αφαίρεσε το εκδοτικό προνόμιο και τοιουτοτρόπως μας διευθύνει ο Ιταλο-εβραίος Ντράγκι της εκδοτικής ευρωπαϊκής τράπεζας ( ΕΚΤ ).
Ντροπή σας ρε πού για την βουλευτική καρέκλα καταστρέφετε την Πατρίδα σας, αλλά βεβαίως εσείς είσαστε απάτριδες διεθνιστές ούτε σε Θεό πιστεύετε. 
Πάντως το πολιτικό σας μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο. 

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφου η ΤΡΑΠΕΖΑ της Ελλαδος ελεγχοταν από τους Ροωτστιλντ πως θα μπορουσε ο Αβουρης να τθπωσει χρημα.

Τιποτε δεν αλλαξε με την ΕΕ. Ο Κεντρικος ελεγχος είναι ο ιδιος. ΑΘΕΑΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

δημοκρατίαααααα ρεεεεε

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=zF-_hd72is8

USA vs RUSSIA & CHINA Military Inventory Comparison | 2016

John Ionas είπε...

Φίλε Χρίστο,διαφωνώ.Ούτε απάτριδες είναι ,ούτε άθεοι.Καί πατρίδα έχουν καί θεό.
Απλώς δέν ταυτίζονται μέ τά δικά μας.Τότε γιατί ο λαός τούς επιλέγει; Εδώ είναι τό
ερώτημα.Ελλειμμα παιδείας ; Ελλειμμα γνώσεως ιστορικής ; Ελλειμμα συνειδήσεως ;
Ελλειμμα επαρκούς αντιληπτικής ικανότητος ; Ολα τά παραπάνω ; Τό πιθανώτερον,ατυχώς.

Ανώνυμος είπε...

STOXOS.ALEXIOU@GMAIL.COM

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε και δημοκρατία... Εδώ τρώτε κυριολεκτικά ότι σας ταίζουν... Όταν η Χημεία των τροφίμων είναι στην υπηρεσία της ΝΤΠ:

http://www.zougla.gr/market-news/article/kriton-artos-pio-kritikaden-ginete

ΥΓ. Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο λιναρόσπορος, η σόγια, ο ηλιόσπορος, το κριθάρι, το σουσάμι κ.ά. σπόροι, είναι πλούσιοι σε οιστρογόνα, δηλαδή θηλυκή ορμόνη! Αν είστε άνδρες και έχετε κάνει βυζάκια, τώρα ξέρετε γιατί...

asepites είπε...

Άμα θέλει ο Κέινς και οι όμοιοι του να πληρώνουν αυτούς "που θα ανοιγουν τρύπες και μετά θα τις ξανακλείνουν και ξανά θα τις ανοίγουν κλπ κλπ" τότε να τους πληρώνουν αυτοί από τις ΔΙΚΕΣ τους τσέπες.

Οι...θεωρίες οι βλακοειδέστατες αυτές ηταν και είναι ένας ύμνος προς τους τεμπελχανάδες ανα τον κόσμο που θέλουν να πληρώνονται από το δημόσιο χωρίς να κάνουν τίποτε απολύτως.

Λεφτά τέλος όμως από εμάς που πληρώνουμε το δημόσιο.Δηλαδή από εμάς που είμαστε εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα.
ΔΕΝ ΠΛΗ-ΡΩ-ΝΟΥ-ΜΕ.
Τόσο απλά.

Έχετε δει ποτέ συνεργείο εργολάβου ιδιώτη να χτίζει το σπίτι ΣΑΣ και μετά να το χαλάει για να το ξαναφτιάξει και έτσι ΕΣΕΙΣ να πρέπει να πληρώσετε ΔΥΟ φορές;
Έχετε δει ποτέ να έρχεται βαφέας να βάψει το δωμάτιο σας και αυτός να το βάφει...μετά να το βρωμίζει και να το κάνει σαν τον κώλο της μαιμούς για να το ξαναβάψει και να πληρωθεί μία φορά αυτός(ο βαφέας) και άλλη μία ο επόμενος βαφέας;

Αυτές οι ασυναρτησίες των παράσιτων-τεμπελχανάδων δεν πείθουν πλέον ούτε χαζούς.