27/7/16

Ναι, αλλά το ράσο δεν κάνει τον Παπά


Ο Ρουφιάνος και ως ρασοφόρος Ρουφιάνος είναι, και όχι Παπάς.
Πολύ προοδευτικός και μετριοπαθής ο παπα-Ρουφιάνος Πρωτοτσίγκελος του μητροπολίτη Γκιλμουτζίνας.
Και υπερασπίζοντας τον λόγο της υπερεθνικής, αλλά Σατανιστικής Στοάς, και τα Ανοιχτά Σύνορα του Σόρος, ο Παπα-Τράγος  αρθρογραφεί  εναντίον των «ακραίων φωνών» στην «Bati Trakya», με την ευκαιρία του «νέο-μάρτυρα» Τρακιώτη, στο Μόναχο .
Εύχομαι και προσεύχομαι ολοψύχως, ο μεγαλοδύναμος Παντεπόπτης, να φωτίσει τους Τρακιώτες «μουσουλμάνους αδελφούς»   να κόψουν και κανέναν λαιμό των μασόνων ρασοφόρων της κουστωδίας του Σόρος.
Γιατί μόνο στη Νορμανδία; Τον Γκιλμουτζίνα ο Αλλάχ τον ξέχασε;
Επαναλαμβάνω  τη φράση, του μελλοθάνατου Ρακόφσκι προς τον  ανακριτή Ντιβάλ από την "Κόκκινη Συμφωνία", με ειδική αφιέρωση στον παπά Γκιλμουτζίνα:

«Μη σας  ξεφύγει η ηλίθια έκφραση στο πρόσωπο κάποιου μασόνου, τη στιγμή που θα αντιληφθεί, ότι πρέπει να πεθάνει στα χέρια των επαναστατών».

ΥΓ. Ισχύει και για την Ιφιγένεια εν Αγγλίδι και τον συνταξιούχο καθολικό στη Νορμανδία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορήσει βίντεο με την έκφραση του μασώνου την ώρα που καταλαβαίνει ότι θα πεθάνει.

Ανώνυμος είπε...

Όταν καθαρίζουν Μασωνους που τους υπηρέτησαν το κάνουν ανά τρεις.Σε μια χρονια έφυγαν Φουρσκης, Κεραμυδας δεν βρισκω τον τρίτο.Αν μπορείς να βοηθήσεις Σπύρο

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...