28/7/16

Τουρκία: Ο τουρκικός στρατός δεν πια αξιόμαχος

149 ανώτατοι αξιωματικοί του τουρκικού στρατού αποστρατεύτηκαν χθες λόγω της πιθανής συμμετοχής τους στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. (Στρατηγοί, αντιστράτηγοι, υποστράτηγοι , Ταξίαρχοι).
Στους μικρότερους βαθμούς , από συνταγματάρχη και κάτω απομακρύνθηκαν 1535 και από τα τρία όπλα.
Χθες συνεχίστηκαν και οι συλλήψεις .Συνολικά 73 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του πρώην κυβερνήτης της Προύσας, και του πρώην αρχηγού της αστυνομίας.
Από το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών ανακοινώθηκε ότι συνολικά απομακρύνθηκαν από την διπλωματική υπηρεσία 88 άνθρωποι.
Παράλληλα, οι τουριστικές αφίξεις λόγω του ρωσικού εμπάργκο και των τρομοκρατικών επιθέσεων μειώθηκαν κατά 40% τον Ιούνιο, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη πτώση τα τελευταία σε 22 χρόνια.

Ο Τσιπρά και ο Πάνος/Τζώνυ Γουώκερ, είναι οι εγγυητές του Αττίλα και των τουρκιών διεκδικήσεων στο Αιγαίο.

ΥΓ. Οι «επαγγελματίες» στο στρατιωτικό τάβλι, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους "τηλεθεατές" με τους παπαγάλους τους για τους «κινδύνους» που διαβλέπουν . Το 1974 έβλεπαν "βουλγαρικές κινήσεις". Οι ίδιοι είναι και τώρα. Πράκτορες τρίτης γενεάς. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι τρομερό, είναι ιστορική ευκαιρία να επελάσει ο ελληνικός στρατός μέχρι την Αγκυρα και κάθονται και λένε μαλακίες στον κόσμο ότι κινδυνεύουμε δήθεν από την κατάσταση στην τουρκία. βέβαια ο ποκεμονόπληκτος λαός τσιμπάει στον εκφοβισμό.

πάντως το ότι δεν κινούνται οι Κούρδοι αποδεικνύει ότι έχουν γίνει τσιράκια των αμερικανών.

ιστορική ευκαιρία να απελευθερωθεί η Κύπρος, το είπε ένας πρώην βουλευτής του ΔηΣυ σε κυπριακό ραδιόφωνο και οι παρουσιαστές είχαν μείνει άφωνοι, λέγανε ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και μιλούσαν για "αντι-εισβολή".

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρια να ορμηξουμε!!
Μισο να φερω το ταπερακι μου για τον μπουφε με τα σπληναντερα.

Ρε ειστε σοβαροι; Η χωρα πνεει τα λοισθια.

Δοξαιος είπε...

Εάν όπως μας λένε οι παπαγάλοι κινδυνεύουμε απο αυτή τη Τουρκία στα πρόθυρα εμφυλίου και με αποκεφαλισμένο στράτευμα, τότε ας το κλείσουμε το μαγαζί να πάει στο διάολο.

Διηνέκης είπε...

Εκεί πάει το πράγμα alex fil. Γιατί κάνουν κι άλλες μειώσεις μισθών στους στρατιωτικούς νομίζεις; Οι Ένοπλες Δυνάμεις τής Ελληνικής Δημοκρατίας, οδεύουν προς ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ. Έρχεται η πουτάνα η συνομοσπονδία με τους κεμαλικούς και τους φετουλαχιστές τού... «λάιτ ισλάμ». Και γαμώ τις τουρκο - ισραηλινές κατοχές μιλάμε. ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία, οι... εγγυήτριες δυνάμεις. Γιατί φέρνουν τον υιό τού Κωνσταντίνου νομίζεις;

Ανώνυμος είπε...

" Ό τουρκικός στρατός δεν πια αξιόμαχος "

Ενώ ο ελληνικός στρατός;

-Χωρίς ανταλλακτικά και καύσιμα...

-Με τα πολεμικά αποθέματα να έχουν διατεθεί στους ΛΑΘΡΟ-εισβολείς...