14/1/17

Οι αρουραίοι εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο πλοίο

Στον κόσμο των πρακτόρων και της Επικοινωνίας

Το ηθικό των πρακτόρων της CIA είναι «πεσμένο» και σύμφωνα με το παράρτημα της υπηρεσίας «Reuters», μεγάλος αριθμός πρακτόρων έχουν ήδη υπογράψει τις παραιτήσεις τους.
Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ανώτερα στελέχη , «άνω των 50 ετών», με τουλάχιστον «20 χρόνια εμπειρίας», καθώς και με τουλάχιστον «πέντε χρόνια εμπειρίας στο εξωτερικό».
Οι αρουραίοι εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο πλοίο Λόγω του Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με τις μυστικές υπηρεσίες που ενημέρωσαν «τον κλάδο των φανερών πρακτόρων».
Οι φανεροί πράκτορες έκαναν δημοσκόπηση από την 9η ως τη 12η Ιανουαρίου για να δουν πόσο πιάνει η αντιρωσική υστερία. Και πιάνει.
Οι ηλίθιοι το έπιασαν το νόημα. Ακριβώς για αυτό η αντιρωσική υστερία είναι τόσο βλακώδης διότι απευθύνεται στους πλέον βλάκες. Οι Αμερικανοί ανησυχούν. Το 82% των Αμερικανών ενηλίκων θεωρεί τη Ρωσία «απειλή» για τις ΗΠΑ γενικά. Το ποσοστό αυτό ανερχόταν στο 76% τον Μάρτιο του 2015, όταν είχε υποβληθεί η ίδια ερώτηση σε προηγούμενη έρευνα. Μόνο η Βόρεια Κορέα συγκέντρωσε υψηλότερο ποσοστό. Το 86% των Αμερικανών τη θεωρεί απειλή.
Ακολουθούν οι απειλές από το Ιράν, τη Συρία, την Κίνα, τη Σαουδική Αραβία, την Κούβα, και την Υεμένη.
Ο εσωτερικός εχθρός, η Cia και ο Αθέατοι δεν είναι πουθενά.
Οι φανεροί πράκτορες ανέλαβαν να μας ενημερώσουν και για έναν ακόμη πράκτορα που δεν τον ήξερε κανένας, αλλά τώρα τον μάθαμε. Λέγεται Ίλια Γιασίν, είναι 33 ετών και μας τον σύστησαν ως «αντίπαλο του Πούτιν» που ζήτησε από τον Τραμπ , « να μην εγκαταλείψει την Ουκρανία» .
Ο πράκτορας Γιασίν , «ηγετική φυσιογνωμία στο Ρωσική Λαϊκό Κόμμα της Ελευθερίας, δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν μπορεί να γίνει αντάλλαγμα για μια συμφωνία για τη Συρία.
Ο πράκτορας Γιασίν προειδοποίησε την κυβέρνηση Τραμπ ότι οποιαδήποτε προσέγγιση με τη Ρωσία που θα περιλαμβάνει αποδοχή της προσάρτησης της Κριμαίας και της εισβολής στην ανατολική Ουκρανία θα ήταν ένα πλήγμα για το «ρωσικό δημοκρατικό κίνημα» και θα αποθράσυνε το Κρεμλίνο, για να απειλήσει ενδεχομένως, ακόμα και μια χώρα του ΝΑΤΟ.

Αυτό θα πει υστερία και «Ενημέρωση».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τί ποσοστό πιστεύεις θα έβγαζε μια δημοσκόπηση στις ΗΠΑ που θα ρωτούσε αν η CIA είναι απειλή για τις HΠΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή ξέρω έναν από αυτούς Χατζάρα, αυτός βέβαια δεν ξέρει ότι ξέρω, πράγματι πιστεύει ότι οι Ρώσοι αναμείχθηκαν στις εκλογές...