15/1/17

Η παρακαταθήκη

Ο απερχόμενος Μπαράκ Ομπάμια είπε: «Η Αμερική είναι καλύτερη και ισχυρότερη από κάθε άποψη σε σχέση με το 2008, όταν αναλάβαμε».
Ο Ομπάμια είπε ακόμα ότι «υπάρχουν ορισμένοι σοβαροί κίνδυνοι όπως η οικονομική ανισότητα, οι φυλετικές διακρίσεις και οι ακραίες απόψεις που δεν βασίζονται σε κοινές παραδοχές και γεγονότα».
Οι ακραίες απόψεις που δεν βασίζονται σε κοινές παραδοχές και γεγονότα.
Ενώ οι «δικές» τους απόψεις βασίζονται σε κοινές παραδοχές και γεγονότα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

π. Νικόλαος Μανώλης : Οι Οικουμενιστές ξεσάλωσαν


https://www.youtube.com/watch?v=JjaHQwuDuQo

Ανώνυμος είπε...

Το αξιοπερίεργο εδώ όπως και σε όλη τη ρητορική αυτών των ανθρώπων (...), είναι οτι για τα αληθινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος ως απάντηση έχουν μόνο κάποιες θεωρίες. Ωραία ας πούμε ότι όλα αυτά που τους ενοχλούν η λεγόμενη 'ομοφοβία' ή ο ρατσισμός κτλ δεν υπήρχαν. Οτι οι υπεροχες θεωρίες τους θριαμβευαν και οι λαοί εκατό τοις εκατό τις υποστήριζαν. Ε και; Τι θα αλλαζε; Τα αληθινά προβλήματα της οικονομίας θα συνέχιζαν να υπάρχουν.
Και για αυτά τα αληθινά προβλήματα, για την εξαφάνιση της Ελπίδας απο τη καθημερινότητα των πολιτών δεν έχουν να πουν ΤΙΠΟΤΑ.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...