26/1/17

Οι αναξιόπιστες δημοσκοπήσεις και το «Χάος»

Δυο χρόνια μετά τις εκλογές που τους έφεραν στην εξουσία, οι ΕΚΟΥΜΟΥ έχουν διαλυθεί εις τα εξ ον συνετέθησαν.
Με αναγωγή, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται κάτω από το 1 εκ. ψήφους, και η συσπείρωση του είναι γύρω από το 30%. Σε ποσοστά είναι κάτω από το 15%. Πρόκειται για Πανωλεθρία, παρά το γεγονός ότι τα ΜΜΕ είναι δικά τους. Δυσαρεστημένο από κυβέρνηση εμφανίζεται ακόμα και στα μαϊμού γκάλοπ το 86,5 %.

Τα κόμματα αμορτισέρ, τα «μαξιλαράκια», εξάντλησαν τον ρόλο τους και δεν υπάρχουν. Τα κορόιδα εξαντλήθηκαν. Ένωση Κεντρώων, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πλεύση Ελευθερίας Λαϊκή Ενότητα και Ποτάμι με το ζόρι μαζεύουν δημοσκοπικά 7-9%, παρά το «σπρώξιμο», και την «αναγωγή». Η Φώφη έχει κωλύσει στο 5-6%, όπως και η ΚΚΕ λτδ. Στην πραγματικότητα όλοι αυτοί μαζί είναι δεν είναι 600.000.

Ο Κούλης Οβριόπουλος, ο υιός του Παππού του και αδελφός της μητρός του, που κληρονόμησε το νεοφιλελέ ερείπιο, «σαρώνει», με συσπείρωση γύρω στο 70%, όταν ο φον Αντωνάκης ναυάγησε με 85% και βάλε. Πάντως έχει περίπου 1500000 (χαζούς) οπαδούς.
Οι δημοσκόποι βλέπουν τον Κούλη μπροστά, κι τον εμφανίζουν ως «καταλληλότερο» για το 30%, έναντι του 20%, που θέλει Άξελ Τσιπρά και ξερό Ματσά. (Το 30% είναι περίπου δυο εκατομμύρια).
Σύμφωνα με τα αναξιόπιστα γκάλοπ η ΝΔ και ο Κούλης είναι στο 26% και έχει 14 μονάδες διαφορά από τον Αξελ Οβριόπουλο, που είναι στο 11-12%, και χτυπιέται με τη Χρυσή Αυγή για τη δεύτερη θέση.
Αν δεχθούμε την υπόθεση των δημοσκόπων ότι οι δυο «εβραιόπουλοι» έχουν καταφέρει να συγκινούν το 50% , (εκείνων που θα ψηφίσουν, δηλ. περίπου 3000000),και ότι όλοι οι υπόλοιποι πλην Χρυσής Αυγής, (που είναι γύρω από το 10%) , είναι κάτω από το 20%, απομένουν 1.200.000 «αδέσποτοι».
Πάντως τα στημένα Γκάλοπ που βρίσκουν ότι το 34% θέλει «οικουμενική κυβέρνηση» αλλά Λεβεντη, ομολογούν ότι το 44% δεν θέλει ούτε Κούλη ούτε Αξελ.

Στην πραγματικότητα τα νούμερα είναι πολύ διαφορετικά. Οι οπαδοί των οβριόπουλων δεν είναι πάνω από 1,5 εκ και οι οπαδοί όλων των άλλων αθροίζονται στους 500.000- 600.000 όσους έχει και η Χρυσή Αυγή.
Αυτό σημαίνει ότι το ετερόκλητο  "ΧΑΟΣ", αποτελείται από 2.500.000-3.500.000 ανθρώπους.

Όποιος το καταλάβει αυτό θα βρει και την απάντηση στην ελληνική πολιτική εξίσωση.

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO IΣΡΑΗΛ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΜΕ ΑΣΙΑΤΕΣ, ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΛΑΘΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!


ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟ ΝΤΙΓΚΙ ΝΤΑΓΚΑ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΑ


ΝΑΙ !

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΥΛΑ

(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ)



ΧΤΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

(ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ....)



ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ





Τηλεοπτικό σποτ του ΚΕΘΙ για την ένταξη "προσφυγόπουλων" στα σχολεία





https://www.youtube.com/watch?v=ZWzL2B6HfMQ

Ανώνυμος είπε...

δεν πειραζει ας τα κανουμε πουτανα,ετσι κι'αλλοιως σε μπουρδελο ζουμε!!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΧΑΟΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΙΣΤΕΣ

1)
"Και δεν διδασκονται ουτε απο την ιστορια.Το 1930 μετα την εκλογικη επιτυχια του,η ηγεσια του NSDAP εδωσε εντολη να σταματησουν οι επιθεσεις κατα των εβραιων,τοσο μεσα απο τα εντυπα του,οσο και απο τον δημοσιο λογο των βουλευτων-πολιτευτων-μελων του"

Κομματικο περιοδικο Der Angriff, 21 Σεπτεμβριου 1930
"Σε μια νυχτα μεταβληθηκαμε απο μια μικρη και περιφρονημενη μαζα σε ενα ηγετικο μαζικο κομμα και η Νικη μας στις 14 Σεπτεμβριου δεν εχει προηγουμενο στην πολιτικη ιστορια[...]Δεν μπορει να φανταστει κανεις μια πιο ισχυρη επιθεση στο Σύστημα[...]Η προπαγανδα μας εχει πλεον απελευθερωσει την λαϊκη βουληση.Και τωρα θα κανουμε πραξη τους λογους μας..."

Der Angr αναδημοσιευσεις τευχων 1930-1933,Aufsaetze aus der Kampfzeit,εκδ.NSDAP 1935,σ.236-238
"Οταν μιλουν οι Εβραιοι ο λαος πρεπει να ειναι επιφυλακτικος.Ο Εβραιος δεν διαθετει ιστορικες ριζες,ειναι η αιτια της αποσυνθεσης.Ειτε διαβιεί ως καπιταλιστης ειτε ως μπολσεβικος,η φυση του παραμενει η ιδια:ειναι ο Αχασβήρος,ο αιωνιος καταστροφεας.Κηρυσσει το χαος και,οπου επιτυγχανει να υποδαυλισει την επανασταση,καταλαμβανει τα ανωτατα αξιωματα..."
Επισεις:Ολα τα προεκλογικα προγραμματα του ΝSDAP,προεβλεπαν-ως προς το εβραϊκο ζητημα-την μετεγκατασταση των εβραιων εκτος Γερμανιας σε δικο τους κρατος μακρυα απο την Ευρωπη(κατα προτιμηση στη Μαδαγασκαρη,για την Παλαιστινη ουτε συζητηση)
Επισεις: στις προεδρικες εκλογες της 13ης Μαρτιου 1932,οι εθνικιστες κατεβασαν ως υποψηφιο τον Ντύστεμπεργκ,εναν πρωην αντισυνταγματαρχη,υπαρχηγο των Χαλυβδοκρανων(των οποιων ο τοτε Προεδρος Χιντενμπουργκ ηταν επιτιμος διοικητης),για τον οποιο ομως οι εθνικοσοσιαλιστες ανακαλυψαν-προς μεγαλη τους αγαλλίαση-οτι ηταν εγγονος Εβραίου,κατι που το προεβαλαν δεόντως.
Αυτα τα ολιγα για τις τριχες περι light και 1% λιπαρα.

2)Ιστοσελιδα για τις γυναικες και την μοδα,δεν εχουμε την τεχνογνωσια,δανειστε μας τον βαϊτση που κατεχει την τελευταια μοδα των εσωρουχων σλόγγι,στρινκ,καλσον πουά κτλ.Για επαφες με τραπεζες,βεβαιως,θα προτιμησουμε τις αυτες που ο οφσορακιας εχει τους λογαριασμους του απο τις ΜΙΖΕΣ(S.Puma,υποβρυχια κτλ)

Τα ιδια ελεγε ο Κωλοτουμπας μετα τις ευρωεκλογες του Ιουνιου 2009,που το απο-κομμα πηρε 7%,"Δεν πανηγυριζουμε!Οχι στον ανοητο αντισημιτισμο!Πρεπει να ειμαστε εντος του συστηματος" και απο το καναλι αρχισε επι εβδομαδες να λεει ΤΑ ΙΔΙΑ με το σχολιο της Τρι,Ιαν 24,06:14:00 μ.μ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!

Καλη η προσπαθεια αλλα...τσου!Δεν μασαμε απο τα ΛΑγΟΣ επικοινωνιακα σας τερτιπια.Αυτα στην ρηαλνιουζ του νικολακη...
Γκεκε;

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι αναλύσεις επί εικονικών δημοσκοπήσεων μικρό όφελος έχουν, μάλλον αποπροσανατολίζουν - πραγματική δημοσκόπηση πρέπει να γίνει και μετά να μιλάμε, και αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν κάποιος με τεχνικές γνώσεις αναπτύξει το λογισμικό που θα παίρνει τηλέφωνο σε τυχαία νούμερα (ή μάλλον σε συνεχόμενα νούμερα ξεκινώντας από τα ψηφία της κλήρωσης του λόττο αν προτιμάτε) και θα καταγράφει και θα αναμεταδίδει όλες τις τηλεφωνικές συνομιλίες της δημοσκόπησης ζωντανά στο ίντερνετ, με αναγνώριση φωνής.

Να μπορεί δηλαδή οποιοσδήποτε να τρέξει αυτό το λογισμικό στον υπολογιστή του και να κάνει τη δική του δημοσκόπηση, δημόσια ή ιδιωτικά. Ένα τέτοιο κωλοδάκτυλο στις δημοσκοπικές εταιρείες όποιος το βάλει θα γίνει θρύλος. Ιδίως αν τον καθαρίσουν.

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο Πέμ Ιαν 26, 07:14:00 μ.μ.
Φίλε ήδη τα έχει βάλει μαζί μας και μας έχει ισοπεδώσει, οι λεονταρισμοί σου είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ . ΝΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ

ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΗΜΙΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΤΩΝ ΙΜΙΑΙΜΩΝ ΣΛΑΥΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΤΩΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΩΝ

ΟΤΑΝ Η ΠΛΗΓΗ ΟΖΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ . ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ.

ΕΙΘΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ.

ΕΙΘΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟ ΗΜΙΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΤΣΑΝΤΗΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ.

ΕΙΘΕ Χ1000

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, διάβασες τι έγραψε σήμερα στο Τουίτερ ο Άδωνις; Πάρε τα χάπια σου πριν το διαβάσεις:

«Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.

Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.

Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη.
Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.
Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».

Ανώνυμος είπε...

Η υπηρετρια τηs διαπλοκηs ΤΖΑΒΕΛΑ σπαει ολα τα ρεκορ!Ειναι ευρωβουλευτηs...δυο κομματων!
ixnos.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8557.html
<< Ολη η αληθεια για την Εθνοκτονο Τζαβελα απο εναν ανθρω...
www.makelio.gr
Τζαβελα στην κυβερνηση!
kolotoumpes.blogspot.gr/2011/03/blog-post_11.html
proslalia.blogspot.gr/2011/03/blog-post_1466.html
Απιστευτη προκληση Τζαβελα:''Η Θα παραμεινουμε στην Ε.Ε Η Θα γινουμε κομματι τηs ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ Αυτοκρατοριαs του Ερντογαν!!!
taxalia.blogspot.gr/2011/06/blog-post_7980.html
Συλλεκτικο Βιντεο:Η Νικη Τζαβελα μιλαει για το......
ant-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_9074.html
Στην Ελλαδα κατηγορει τιs Τραπεζεs οτι κλεβουν το λαο και στιs Βρυξελλεs ζηταει στηριξη του απο την ΕΕ!!!
<< Σε ερωτηση τηs προs τον Προεδρο τηs Ευρωπαικηs Κεντρικηs Τραπεζαs κο.Jean-Claude Trichet(κο Ζαν-Κλοντ Τρισε)η Ευρωβιουλευτηs του ΛΑ.Ο.Σ,κα Νικη Τζαβελα εθεσε το θεμα τηs στηριξηs των Ελληνικων Τραπεζων απο την Ευρωπαικη Κεντρικη Τραπεζα σε μια πιθανη περιπτωση προβληματοs στην Ελληνικη Τραπεζικη Αγορα!
dexiextrem.blogspot.gr/2010/03/blog-post_609.html
Η << επικεφαληs >> εβραιοκινητη του ΛΑ.γ.οs Το καταλληλο προσωπο του καταλληλου κομματοs στο καταλληλο ποστο!Ετσι κι αλλιωs εβραιοκινητο και εβραιοχρηματοδοτουμενο ειναι!Το τι λεει ο χοντροs;Αυτα ειναι σταχτη στα ματια!
ixnos.blogspot.gr/2009/11/blog-post_6225.html
κατοπιν τουτων η ροχαλα το φτυσιμο το κλασιμο επεσε συννεφο εξ ου και το χεσιμο του πτηνου on kamera χεσιμο δεν ξαναγινε απιστευτα πραγματα....

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος Παρ Ιαν 27, 10:48:00 π.μ.
Λειτουργείς ως παραπλανητής μέσω συναισθηματικών κορωνών μεγαλόστομης αγανάκτησης.
Το υπόλοιπο σώμα που δηλώνεις ότι θα σωθεί πού βρίσκεται; Εκτός Ελλάδας; Στον ουρανό; Στην φαντασία κάποιου; Και γιατί το υπόλοιπο σώμα έτσι θα σωθεί;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ Σάβ Ιαν 28, 02:26:00 π.μ.

ΔΕΝ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΡΩΝΕΙΑ

ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο Σάβ Ιαν 28, 11:33:00 π.μ.
Ωραίο σετ επιχειρημάτων επαρκώς σοφιστικών για να μην απαντήσεις.
Οι συνομιλητές σου σου καταθέτουν πιστοποιητικό dna πριν τους απαντήσεις;
Οι Έλληνες μάλλον είναι υπέρ του ευφυούς διαλόγου με ευθύτητα. Μήπως ενοχλήθηκες διότι έχεις και εσύ υποψίες;
Επίσης διαδίδουν την αλήθεια όταν την γνωρίζουν, εκτός και αν ανήκει στον κύκλο πχ των Ελευσίνιων μυστηρίων. Αν είναι τέτοια η περίπτωση υποκλινόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΩΜΑ . ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΕΣ!! ΦΕΥ!!! ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΤΕΡΜΟΝΟΣ. ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ. ΜΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΟΥΣΙΑ.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΣΥ ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ.

??

ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΗΝΣΟΡΑ ? ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΟΥ ? ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ?

ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ 'ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΩΣ'

ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΠΙΗΤΙΚΟ DNA ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΑ.
ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΙΑ
ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΛΟΓΙΚΑ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο Δευ Ιαν 30, 08:49:00 π.μ.
Τώρα απάντησες, πρίν δεν είχες απαντήσει.
Το φεύ περιττεύει. Το έγραψα επειδή δεν το εννόησα ή το έγραψα επειδή το εννόησα;
Όμως ο διάλογος, όντως όταν γίνεται ατέρμων και χωρίς ουσία δεν έχει νόημα, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει.
Η συνύπαρξη αγανάκτησης και σοφιστείας καθόλου δεν αποκλείεται. Αν πρέπει να είμαστε κάποιοι γιά να το κρίνουμε, τότε τίθεται το εξής ζήτημα:
Η γνώση ή η Γνώση τής οποίας φορέας εμφανίζεσαι, είναι εξ αποκαλύψεως ή με άλλο τρόπο αποκτηθείσα;
Αλλά όπως και να έχει αποκτηθεί, δεν θα πρέπει να αναρωτηθούμε και εμείς ποιάς υποτίθεται ιδιότητας έχεις την εγκυρότητα;
Καλοπροαίρετοι όντες, δεχόμαστε προσωρινά ότι την έχεις και καλόπιστα ρωτούμε: Αφού το "τσαντίρι" είναι μέλος του σώματος, γιατί ο πλήρης εποικισμός του θα ωφελήσει το σώμα;
Μήπως διότι όσοι από τους εξαθλιωμένους και υπό διωγμό Έλληνες συνέλθουν, θα αποκτήσουν καλύτερη σχέση με το "Σώμα";
Παρ’οτι νομίζουμε ότι σε καμμία περίοδο της ιστορίας τους οι Έλληνες δεν θα συμφωνούσαν με την αποδοχή της ωμής καταστροφής της Ελλάδας υπέρ ενός θεωρούμενου ανώτερου και λογικού σκοπού, κάτι σαν την Δευτέρα Παρουσία, εν τούτοις ελπίζουμε σε μία απάντηση με ουσία και όχι σε ένα διανοητικό σχήμα ενός ατέρμονος διάλογου.






Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο Δευ Ιαν 30, 08:49:00 π.μ.
Απαντώ λοιπόν με μικρά καθότι ακολουθώ...
Εδώ αρχίζει και ολοκληρώνεται ο διάλογος . Για να αγανακτήσεις πρέπει να νοιάζεσαι δλδ να αποτελείς μέρος του σώματος. Να έχεις μία εικόνα του αγαθού και να προσπαθείς να την φέρεις σε πράξη ατομικά αυτό επαρκεί.
Κατόπιν εν συνόλο προσπαθείς να μάθεις παράπάνω για το σώμα. Καμία αποκάλυψη
Αυτά αγαπητέ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΒΑΛΚΑΝΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΛΑΥΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ

ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΜΕ 3 ΜΥΡΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΟ ΣΛΑΥΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΜΑΝ ΤΟΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

ΠΑΝΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΗΘΙΚΑ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ - ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ - ΑΛΙΣΒΕΡΙΣΙ - ΔΙΩΓΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΝΤΕ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ - ΗΜΙΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΚΥΒΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΚΑΥΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΧΑΖΑΡΟ - ΔΙΠΟΔΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ! ΟΧΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΜΟΥΝ ΕΔΩ

ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΗΘΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΙΚΑ ΜΑΟΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ

ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΕΛΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΠΩΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΩ

ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΜΑΝ ΑΠΛΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΕΛΘΠΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΝ ΟΥΔΕΝ

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο Τρί Ιαν 31, 10:49:00 π.μ.

Ο άνθρωπος έχει ένα Ορατό και ένα Αόρατο μέρος.
Επίσης τα έθνη έχουν ένα Ορατό και ένα Αόρατο μέρος.
Οι άνθρωποι όπως και τα έθνη δεν αποκλείεται να είναι μέτοχοι μίας υψηλής Αόρατης επικράτειας, αλλά μπορεί και μίας λιγότερο υψηλής.
Νόμοι καθορίζουν το νόημα και τον εγγενή σκοπό τής Αόρατης επικράτειας όπως και των Αόρατων μερών. Εξ ίσου όμως και των Ορατών.
Νόμοι που και να μην τους ξέρουμε πρέπει να τους σεβόμαστε.
Ο σεβασμός πρέπει να μας κάνει προσεκτικούς όταν αποπειρώμαστε να μιλήσουμε εκ μέρους του Νομοθέτη.
Η έλλειψη μετριοπάθειας μπορεί να γίνει σύμμαχος τής ύβρεως.
Πρέπει να διαφυλάσσουμε ότι μας έχει δοθεί.
Οι καιροί είναι δυσοίωνοι και το αγαθό εύκολα εξατμίζεται εγκαταλείποντας την σκέψη μας πριν καν το
καταλάβουμε.
Η καταιγίδα μπορεί να μας ξεπλύνει αλλά μπορεί και να μας πνίξει, ορατώς και αοράτως.
Τα συναισθήματα και οι επιθυμίες πρέπει να ελέγχονται.

Οι Έλληνες αναγνωρίστηκαν από τα έργα τους στούς παλαιούς αιώνες.
Τα έστω δύο ή τρία εκατομμύρια ελληνογενείς από τι αναγνωρίζονται;
Η ιστορία έχει τον ρυθμό της, διαστέλλεται και συστέλλεται.
Η σύμπλευση με τον ρυθμό δεν προάγεται με πικρόχολη κριτική.
Θα ήσουν το ίδιο πικρόχολος το 1821;
Η στείρα κατάκριση δεν είναι προάγγελος του αγαθού σε κανένα επίπεδο και γιά κανένα σκοπό.

Αν είσαι τόσο αποκομμένος από αυτό το κράτος, γιατί ασχολείσαι μαζί του; Ασχολήσου αποκλειστικά με τον προσωπικό σου κόσμο.
Οι ελληνογενείς μάλλον δεν σε χρειάζονται. Έχεις να τους προσφέρεις κάτι εκτός από την όποια γνώση της αρχαιότητας και των λειτουργιών της θεωρείς ότι έχεις; Πρόσφερέ τα λοιπόν μαζί με την θεωρία περί τσαντηριού που είναι καλύτερα να ισοπεδωθεί εν ειρήνη, αν δείς ότι αυτοί στούς οποίους έχεις απήχηση δεν είναι μόνο οι μη νεόφερτοι έποικοι.
Οι σλαυογενείς δεν σε χρειάζονται. Οι τουρκογενείς, οι ισλαμιστές έποικοι και οι σύγχρονοι βορειοευρωπαίοι έποικοι δεν σε χρειάζονται. Εκτός και αν το σκεφτούν καλύτερα και καταλάβουν, ιδίως οι σημερινοί έποικοι όπως και οι ΜΚΟ που τους υποστηρίζουν, ότι κατ εξοχήν σε χρειάζονται.

Ο κόσμος του Αγαθού εσύ ξέρεις αν σε χρειάζεται και μακάρι να σε χρειάζεται.

Όμως όλα αυτά είναι μόνο ένα μέρος του θέματος και αφορούν το ιδεώδες ή “ιδεώδες” τής αρχαιοελληνικής γενεαλογίας που φαντάζομαι γενναιόδωρα έχεις απονείμει στον εαυτό σου.
Και στην πράξη δεν είναι το κύριο θέμα.
Εγώ προσωπικά δεν αποκλείω καθόλου να είμαι λίγο τουρκογενής, λίγο σλαυογενής, λίγο γερμανογενής και λίγο χαζαρογενής. Νομίζω ότι πρακτικώς κανένας δεν μπορεί να το αποκλείσει.
Όμως μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι είμαι νεοέλληνας με ρίζες στήν Ελλάδα εδώ και αδιευκρίνιστο αριθμό γενεών και στις αξίες μου συμπεριλαμβάνονται οι αξίες του ελληνικού πολιτισμού, όπως και όσες άλλες έχω προκρίνει, οπότε θεωρώ τον εαυτό μου εξ αίματος και ταυτόχρονα εξ αγχιστείας νόμιμο κληρονόμο των αρχαίων Ελλήνων, με τους οποίους άλλωστε μοιράζομαι κοινές αξίες. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται ένα πολύ μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μου, ενώ ένα μέρος αυτών, λόγω των βίαιων κοινωνικών επιδράσεων, έχουν απωλέσει την ικανότητά τους να εκτιμάνε τις αξίες, μετατρεπόμενοι σε γενίτσαρους ψεύτικων αξιών.

Συνεχίζεται...

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο Τρί Ιαν 31, 10:49:00 π.μ.

Συνέχεια:
Φυσικά και όλοι οι άλλοι αισθανόμαστε αγανάκτηση εναντίον του αποτρόπαιου αυτοκτονικού νεογενιτσαρισμού.
Αλλά αν κάποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για το επιζήμιο γιά όλους δράμα των νεογενίτσαρων, θα όφειλε να συνενωθεί μαζί με άλλους γιά να το εξαλείψει μέσω πρωτοβουλιών περισσότερο αποτελεσματικών από την κρατική προπαγάνδα.
Όμως τα 2-3 εκατομμύρια των υποτιθέμενων γνησίων αρχαιοελληνοφρόνων αρχαιοελληνογενών, είναι ανίκανοι να κάνουν ακόμα και αυτό, πόσο μάλλον που είναι εμφανώς ανίκανοι να έχουν πολιτική εκπροσώπηση. Άλλωστε 2-3 εκατομμύρια συνειδητοποιημένων ανθρώπων είναι υπέραρκετοι για το οποιοδήποτε μεγαλούργημα.
Όμως αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό αφού όλοι είναι θύματα τής κοινωνικής μηχανικής και καθόλου συνειδητοποιημένοι.
Άρα καταλήγουμε στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι ο αυθαίρετος διαχωρισμός βάσει τής “γνησιότητας” σαν την αποκλειστική ή την κύρια αιτία της κακής συμπεριφοράς και των γενιτσαρίστικων ιδεολογικών και πνευματικών τάσεων, δεν είναι σωστός και κατά συνέπεια κακώς μεταφέρουμε τις αριθμητικές αναλογίες τής πνευματικής ποιότητας όπως πάλι αυθαιρέτως καταμετρούμε, σε αριθμητικές αναλογίες πληθυσμού.
Ή αλλιώς όλος αυτός ο συλλογισμός είναι αστήρικτος από την αρχή μέχρι το τέλος.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η φυλετική γενεαλογία είναι όμοια δε όλους και ότι δεν δημιουργεί διαφορές σε επίπεδο συμπεριφοράς.
Όμως σημαίνει ότι η κοινωνική μηχανική είναι πανίσχυρη και καλά θα κάνουν να το συνειδητοποιήσουν όσοι αφελώς εξαιρούν τον εαυτό τους από τούς υποκείμενους στην επιρροή της.

Όλοι μαζί όμως έχουμε ή οφείλουμε να έχουμε την κυριαρχία επί της χώρας μας.
Αυτήν την κυριαρχία δικαίως επικαλούμαστε και βάσει αυτής θέλουμε να διαφυλάξουμε την χώρα από τον εποικισμό της.
Αν εσύ δεν μετέχεις στην ίδια αξία της κυριαρχίας επί της χώρας, θα σου πρότεινα να αποβάλλεις τα πολιτικά σου δικαιώματα.
Ας υποθέσουμε όμως ότι η χώρα μετατρέπεται σταδιακά σε αποικία της Σαουδικής Αραβίας με τον ανάλογο πληθυσμό, ήθη και έθιμα. Προφανώς αυτό το οποίο ήδη εύχεσαι να γίνει σε αυτό το “τσαντήρι”, θα έχει τότε γίνει και δεν θα είναι το ιδεώδες μέρος γιά εσένα και τους απογόνους σου, οπότε μάλλον θα μεταναστεύσετε.
Στην χώρα που θα επιλέξετε και θα πάτε, κάποια στιγμή θα αποκτήσετε πολιτικά δικαιώματα. Τα πολιτικά σας δικαιώματα σταδιακά και με το πέρασμα των δεκαετιών ή και των γενεών των απογόνων σου δεν θα τους οδηγήσουν στην αναμενόμενη κατάσταση να είναι συγκυρίαρχοι στην χώρα αυτήν. Θα τους είναι τότε αδιάφορη η διάλυση αυτής της χώρας, όπως τώρα δηλώνεις ότι θα πρέπει να είναι αδιάφορη ή και επιθυμητή η διάλυση τής Ελλάδας;

Αν τους είναι αδιάφορη η διάλυση εκείνης της χώρας – όπως τώρα τής Ελλάδας, μήπως τότε θα περιμένετε εσύ ή οι απόγονοί σου και οι λοιποί πιό “γνήσιοι”, την κατάλληλη στιγμή να ανακαταλάβετε την Ελλάδα, έστω μόνο την Αττική ή στην ανάγκη την Πελοπόννησο;
Ή μήπως θα σας είναι, εσάς των κατά δήλωσιν εντελώς γνήσιων αρχαιοελληνογενών ή εντελώς γνήσιων αρχαιοελληνοφρόνων, αδιάφορη η οποιαδήποτε χώρα παραμονής, οπότε γιά σας όπου γής και πατρίς ως φανατικοί πολίτες του κόσμου (ή και του υπερκόσμου), κατά το σύγχρονο διεθνιστικό πρότυπο;
Άλλωστε ένας πολίτης του υπερκόσμου πάντοτε θέλει να αισθάνεται επιγείως άπατρις, ακολουθώντας τα νάματα των ...αρχαίων Ελλήνων...

Μήπως από την όντως τραγική κατάσταση της Ελλάδας έχει πληγωθεί ο συναισθηματικός σου κόσμος και έχεις πεισμώσει;
Ή μήπως αυτά ήταν τελικά ένα ρητορικό σχήμα και δεν τα εννοείς;
Αν πάλι τα εννοείς μήπως πρέπει να τα ξανασκεφτείς;

Ανώνυμος είπε...

Τρί Ιαν 31, 09:56:00 μ.μ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ
ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΟΝΗΡΕ ΔΙΚΟΛΑΒΕ
ΔΙΔΥΜΙΚΗ ΑΨΥΧΗ ΚΟΥΚΛΑ
ΜΕΙΝΕ ΛΟΠΟΝ ΣΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΗΜΙΑΙΜΟΥ
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΕΙΣ
ΤΑ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ


Ανώνυμος είπε...

Άρα καταλήγουμε στο αναπόφευκτο συμπέρασμα ότι ο αυθαίρετος διαχωρισμός βάσει τής “γνησιότητας” σαν την αποκλειστική ή την κύρια αιτία της κακής συμπεριφοράς και των γενιτσαρίστικων ιδεολογικών και πνευματικών τάσεων, δεν είναι σωστός και κατά συνέπεια κακώς μεταφέρουμε τις αριθμητικές αναλογίες τής πνευματικής ποιότητας όπως πάλι αυθαιρέτως καταμετρούμε, σε αριθμητικές αναλογίες πληθυσμού.

ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΔΙΔΥΜΕ

ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΔΙΔΥΜΟ

ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΦΑΝΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΗΜΙΑΙΜΟΥ ΚΕΦΤΕ

ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ ΜΑΡΞΙΣΤΑ ΜΠΑΦΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΗΜΙΑΙΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ
ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΩΝ
ΣΤΑ ΧΑΜΕΤΥΠΕΙΑ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμο Τετ Φεβ 01, 08:46:00 π.μ.

Είσαι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση από ανθρωπολογικής ή γιά να μην είμαι τόσο αυστηρός από ψυχολογικής απόψεως.
Τα επιχειρήματά σου είναι ιδιαίτερα ισχυρά, ο λόγος σου έχει αριστοτελική αυστηρότητα..

Μόλις κολακεύτηκες λίγο, ανακάλυψες ότι έχεις “αγαπητούς” συνομιλητές στους οποίους θα μετέδιδες λίγο από την σοφία σου την κεκρυμμένη, ενημερώνοντάς τους ότι “ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΜΑΝ ΑΠΛΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΙΣΕΛΘΠΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ”.
Μετά θίχθηκες και άλλαξες ύφος.
Κρύβεσαι πίσω από ένα εμμονικό ρεπερτόριο, κενό, ψεύτικο, πίσω από την επίκληση των “ημίαιμου” και της κεκρυμμένης ουσίας που υποδηλώνεις οτι την κατέχεις.
Δεν εκπροσωπείς τίποτα από αυτά που δια της βίας και μανιακά προσπαθείς να υποβάλλεις ως ιδιότητές σου.
Κυρίως δεν εκροσωπείς την γνησιότητα, βιολογική η άλλη, ούτε και την “ουσία” που είναι αυτά επίκεντρο των εμμονών σου και τα φοράς σαν προσωπείο.
Πόσο μάλλον την λογική και την πνευματική διάσταση.
Εμφανίζεσαι ανίκανος να συζητήσεις και να αντιπαραθέσεις επιχειρήματα, και χρησιμοποιείς την προκλητική αγένειά σου σαν αναπλήρωμα.

Και όπως ήταν αναμενόμενο τελικά δεν απάντησες σε καμμία ερώτηση παρα με υπεκφυγές.
Υπεκφυγές ασυνάρτητες όπως:“ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ” ! Κολλημένε, απλοϊκέ, με το ίδιον του έλληνος που προσπαθείς να το χρησιμοποιήσεις σαν επιχείρημα με τον πλέον αφελή παιδιάστικο και νευρωτικό τρόπο.

Κρίνοντας από όλα αυτά, τελικά μήπως είσαι Χαζάρος; (αστείο είναι, μην το πάρεις σοβαρά και πάθεις τίποτα)

Παρ’ όλα αυτά είσαι συγχωρεμένος επειδή μάλλον έχεις το ακαταλόγιστο και επειδή διακρίνω κάτι άξιο λόγου και ενδιαφέρον στο βάθος.
Έτσι άν κάπου δώ δικό σου σχόλιο που άλλωστε κραυγάζει ότι είναι δικό σου, ίσως να σου ξανααπαντήσω. Ίσως το κοκτέιλ των παρορμήσεών σου να είναι τότε σε καλύτερη φάση, να πείς κάτι που να έχει περισσότερο νόημα, να είσαι πιό λογικός και συνεργάσιμος και αν προσπαθήσεις και λίγο πιό ευγενικός.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ?

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΜΟΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΙΚΕΣ Η ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΖΕΣΑΙ

ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

Η ΔΩΡΙΚΟΤΗΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΙΔΥΜΕ

ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΑΡΙΣΜΑ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ - ΑΝΑΛΥΤΕΣ ''ΠΑΡΘΕΝΟΥΣ''

ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ Η ΣΤΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΗΜΙΑΙΜΟΥΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ.


Ανώνυμος είπε...

Αν σε βολεύει να το βαφτίζεις απλή αποφυγή της αγγλοσαξωνικής ευγένειας, να μην στο χαλάσω.
Αλλά όπως η ευγένεια, έτσι και η δωρικότητα μπορεί να είναι επιτηδευμένη και τότε γίνεται πιό απωθητική από την επίπλαστη ευγένεια. Η λακωνικότητα βοηθάει, δεν εξασφαλίζει.
Σταμάτα να κοκορεύεσαι.

Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να σε συγκινήσω λίγο, υπολογίζοντας ότι θα σου άρεσαν τά περί αόρατων κόσμων –μήπως και γίνεις πιό δεκτικός - αν και από ότι κατάλαβα δεν πόνταρα σωστά, αλλά μετά δεν κρατήθηκα να μην σου πω και τα υπόλοιπα, που καλώς ειπώθηκαν. Βάλε στην άκρη το επίστρωμα των ιδεών σου - με τις οποίες σε κάποιο βαθμό υπολογίζω ότι συμφωνώ - ειδικώτερα δε βάλε στην άκρη όσες έχεις μετατρέψει σε ιδεοληψίες, για λίγο, σαν ένα προσωπικό πείραμα .
Έχεις, το δίχως άλλο, δωρική αδροπρέπεια, δεν είσαι σαν τούς αναλυτές “παρθένους”, είσαι γνησιώτατος αλλά η κακιά μοίρα σε έριξε ανάμεσα σε ημίαιμους, ηλεκτρονικούς και μή. Τι να κάνεις, η ζωή είναι σκληρή.
Μην το συνεχίζεις όμως γιατί γίνεσαι κουραστικός.

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά, περασμένα ξεχασμένα, ας πούμε κάτι πιό ενδιαφέρον.
Αναφέρθηκες στην παραχαραξη της ιστορίας. Κάτι πιό συγκεκριμένο, κάποια βιβλιογραφία;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Κυρ Φεβ 05, 03:18:00 π.μ.

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΟΙ 'ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ'(ΒΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΕΤΟΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΙΓΙΗΔΟΣ ΚΑΙ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ ΑΠΟ -30.000 ΕΩΣ ΠΕΡΙΠΟΥ -10.000 . π.Χ. (ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ- ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΡΚΕΤΩΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ)

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΙΛ ΕΑΝ ΘΕΣ ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΔΩ Η ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ

ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ

NOTHING PERSONAL ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΙΜΒΡΩΝ - ΚΑΙ ΦΡΙΣΙΩΝ
ΤΑ ΑΓΑΠΗΤΑ ΣΕ ΕΜΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΟΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΟΝΤΙΚΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Η τελευταία λύση είναι και η πιό βολική.
Έλεγχε και την παρούσα σελίδα.

Ανώνυμος είπε...

arcadiacentral.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

Τι εγινε διδυμε μπηκες στην σελιδα ?.

Ανώνυμος είπε...

Ναι έχω αφήσει σχόλιο εδώ:
https://arcadiacentral.wordpress.com/2016/10/23/%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%80%CE%B9%CE%BF%CF%83/

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...