31/1/17

Και όμως η φακλάνα είπε την αλήθεια

Η Δωροθέα η φακλάνα δεν είναι τίποτα.
Τα πάντα όλα τα αποφασίζουν οι τραπεζίτες
κατά το σύστημα Ρότσιλντ.
Η φακλκάνα έκανε και μάθημα τοκογλυφικής στους ανθρώπους του Τραμπ, που αισθάνονται ότι εκπροσωπούν (ακόμα) τον Κυρίαρχο αμερικανικό λαό.
«Η Γερμανία είναι μια χώρα η οποία ανέκαθεν καλούσε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ακολουθεί μια ανεξάρτητη πολιτική, όπως ακριβώς έκανε η Μπούντεσμπανκ πριν υπάρξει το ευρώ», δήλωσε η γερμανίδα φακλάνα σε συνέντευξη Τύπου με τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν.
«Δεν μπορώ να επηρεάσω τη συμπεριφορά της ΕΚΤ και ως αποτέλεσμα, δεν μπορώ και δεν θέλω να αλλάξω την κατάσταση όπως έχει αυτή», ομολόγησε η αχυράνθρωπος του Γιενς.
Τίποτα δεν είναι η αιρετή καγκελάριος. Τίποτα. Οι ανεξάρτητοι τραπεζίτες είναι τα πάντα Όλα. Κατά το σύστημα Ρότσιλντ.
Και το θυμίζει η φακλάνα στους αμεικανούς που νομίζουν ακόμα ότι μιλάνε εκ μέρους του αμερικανικού λαού που τους ψήφισε και τους έφερε στην εξουσία, από την οποία θέλουν αν τους ρίξουν οι ιουδαίοι αδελφοί Κώχ, η Amazon, η Microsoft, η Expedia, ο Σόρος και οι Μακκέιν και Σία.
Η φακλάνα τα είπε αυτά για να απαντήσει στον Συμβούλο του Λευκού Οίκου για θέματα εμπορίου Πίτερ Ναβάρο, που ειπε ότι η Γερμανία χρησιμοποιεί ένα «υποτιμημένο» ευρώ σαν υποκατάστατο του Γερμανικού Μάρκου του οποίου η χαμηλή αποτίμηση δίνει στη Γερμανία συγκριτικό πλεονέκτημα επί των κύριων εμπορικών εταίρων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...