26/1/17

Πάμε νά φύγουμε καί πίσω νά γυρίσουμε!».

Συνεχίζω νά απορώ πώς αναγκάσαμε 500.000 νέους καί νέας σπουδασμένους καί μορφωμένους μέ χρήματα του Ελληνικού προϋπολογισμού πάρουν τόν κατήφορον από τήν χώραν τού Ηλίου πρός τάς Γερμανίας...
Καί άφησαν οπίσω Υπουργόν Αφελληνιστικής Παιδείας, ο οποίος μας προτείνει νά ομιλούμεν Άχλα μπούχλα. Ενώ εμείς συνεχίζομεν νά ομιλούμε τήν Ελληνικήν γλώσσα καί νά προτιμούμεν τήν Βασιλόπιτα τών Κρονείων καί τών Πυθαγορείων Σοφών.
Θεωρώ αποκαλυπτικόν τό πρόγραμμα τού Alex Jones, τού τηλεοπτικού RT.
Ο Alex Jones, διακωμωδεί όσους επεχείρησαν νά καταδείξουν ότι οι Ρώσοι εβοήθησεν ...εκλογικώς τόν Donald J. Trump. Δηλαδή ότι ο Πούτιν ...«έψησε» τούς Αμερικανούς νά ψηφίσουν Τράμπ!
Ακούσατε, όσοι επιθυμούν, τα σχόλια μετά τήν ορκωμοσία: Historic! Alex Jones Responds To Trump Inauguration Speech, The Alex Jones channel. https://www.youtube.com/watch?v=xn0vRKJOz8E
Νομίζουν, λοιπόν, οι παγκοσμιοποιηταί ότι θά πάρουν τήν αγκλίτσα καί θά οδηγούν τά κοπάδια τών προβάτων όπου θέλουν! Οπωσδήποτε, όμως, τά προβλήματα μένουν. 
Οι στρατοί τών τεράτων Ρότσιλντ, Σόρος, Κίσσινγερ κλπ θα συνεχίσουν μέ όλα τά μέσα. Διαφαίνεται καί αποκαλύπτεται όλος τους ο Σχεδιασμός. Σκοπός ήτο καί είναι η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΙΣ ΑΠΑΝΤΩΝ. Καί όχι μόνον. Αλλά καί επιδιώκουν, ως νεοθεοί, νά κατέχουν τό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΠΙ ΓΗΣ. Ναί ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ, όπως τούς περιγράφει ο Σπύρος Χατζάρας εις τήν «Κοκκινη Συμφωνία».
ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ καί οι στρατοί αυτών.
Απόδειξις αποτελεί τό ότι έχουν ανακινήσει παλαιά μίση. Ενώ τό ισλάμ ευρίσκετο υπό αφανισμόν (έως τήν περίοδον τού μεσοπολέμου) καί ενώ τά εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα τού 1960 ωδηγούσαν τάς χώρας τού ισλάμ αλλού, ανακίνησαν καί εξέθρεψαν τό ισοπεδωτικόν ισλάμ τού 642 μεχ ώστε νά βρυκολακιάση καί σταδιακώς τό 1981, 1991, 2001, 2011 τό έστρεψαν εναντίον τής Υφηλίου. Τέλος εμείς όλοι οι Έλληνες της Αλλοδαπής, «Πάμε νά φύγουμε καί πίσω νά γυρίσουμε!».

Γεώργιος Κανελλόπουλος
Ουψάλα

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO IΣΡΑΗΛ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΜΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΜΕ ΑΣΙΑΤΕΣ, ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑΒΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΛΑΘΡΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!


ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΟ ΝΤΙΓΚΙ ΝΤΑΓΚΑ,ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΜΑΛΑΚΑ


ΝΑΙ !

ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΟΥΛΑ

(ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ)



ΧΤΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

(ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ....)



ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ





Τηλεοπτικό σποτ του ΚΕΘΙ για την ένταξη "προσφυγόπουλων" στα σχολεία





https://www.youtube.com/watch?v=ZWzL2B6HfMQ

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω Κανελλόπουλε ότι θα αφήσεις τη βόλεψή σου στην Ουψάλα και θα έρθεις στο χάος που είναι η σημερινή Ελλάδα... Την Ελλάδα δεν πρόκειται να τη σώσουν οι Έλληνες του εξωτερικού, αλλά οι Έλληνες του εσωτερικού... Έτσι γινόταν πάντα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά πρέπει να τα λες σε άλλους χώρους μήπως και ξυπνήσει κανείς, σε μας πάει χαμένος ο κόπος αφού τα ξέρουμε, τα έχουμε φάει στη μάπα. Αυτοί που τρώνε ψωμί από το σύστημα αν συνειδητοποιήσουν σε τι αφανισμό οδηγούμαστε, πολλά μπορεί να αλλάξουν.

Τις προάλλες ήταν κάτι αστυνομικοί από αυτούς με τα μηχανάκια σε ένα καφέ ταχυφαγείο και έκαναν συζήτηση στο ίδιο μήκος κύματος με αυτά που λέμε κι εδώ πάνω κάτω, ότι οδηγούμαστε σε αφανισμό και τέτοια. Οι δημόσιοι υπάλληλοι που η επιβίωση τους εξαρτάται από τη συνέχεια του κράτους... αρχίζουν και ξυπνάνε και κάποια μέρα θα στραφούν εναντίον του. Τα πάντα ρει.

Νικος είπε...

Δεν ξερω αν μας τρολαρει, αλλα να σε ενημερωσω οτι ακολουθω την σελιδα και το δημοσιογραφικο εργο του κυρ-Σπυρου απο εποχες μπλου-σκαι, χαι και νωριτερα, οπως και πολλοι συναδελφοι μου. Δεν γνωριζω πολλους "δημοσιους υπαλληλους" να εργαζονται Κυριακες, γιορτες, αργιες, πρωτοχρονιες και πασχαλιες, υπο βροχη, καυσωνα,χιονι, ροχαλες, μολοτοφ κ δακρυγονα. Επομενως με θιγει ο ορος.
Ψαξε αλλου τους στυλοβατες του τυραννικου καθεστωτος και οχι σε εμας. Πρωτα και κυρια αναλαβε την προσωπικη σου ευθυνη, για το γεγονος οτι επι οκτω καταραμενα μνημονιακα χρονια δεν μαζευτηκατε-με ουτε χιλια ατομα να διεκδικησουτε-με κατι δικαιο, απο το καθεστως της ξενοκρατιας.

Να ριξω μια ιδεα; Πως σας φανηκε πχ η συριζοενημερωση στα παιδακια του δημοτικου- γυμνασιου για τα διεμφυλικα ατομα; Σκοπευεις να κανεις κατι;

Νικος είπε...

Και αλλη μια πληροφορια απο εναν "στυλοβατη" του συστηματος.
Αραγε γνωριζετε οτι ο στρατος στον εβρο εχει σταματησει τις περιπολιες; Μονο η αστυνομια εποπτευει τα συνορα, το ποταμι κλπ. Ξερετε μηπως τι αγωνας γινεται εκει σε καθημερινη βαση με μεσα υποτυπωδη;
Που ακουστηκε ξανα στρατος χωρας να μην ελεγχει τα συνορα της επικρατειας; Εδω ολη η ευθυνη μεταφερθηκε στις πλατες αστυνομιας λιμενικου. Πως το ειδατε;

Νικος είπε...

Αρκετα με τα λογια. Οσοι πιστευουν οτι μονο η αποκαλυψη των σκοτεινων εργων του καθεστωτος τους εκανε ζημια γελαστηκαν. Εχουν απειρα υλικα μεσα και τεραστιο αποθεμα στελεχων. Μονο μια μαζικη δημοκρατικη κινητοποιηση των πολιτων μπορει να τους αναγκασει να αλλαξουν. Και για να γινει αυτο χρειαζομαστε τον Ελληνα αντιστοιχο του αλεξ τζοουνς, χωρις τα πρακτοριστικα, εναν φαφλατα τραγγα χωρις μασονικα αλογακια. Η αλλιως ενα Θαυμα.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μην είσαι αυτό που λες αλλά θα σου δώσω το πλεονέκτημα της αμφιβολίας όπως ταιριάζει στο πολιτισμό μας - καλύτερα εξαπατημένος παρά κάφρος.

Η μόνη επιλογή για εμάς τους πολίτες είναι οι ειρηνικές μορφές διαμαρτυρίας. Αλλά για να έχουν αντίκτυπο πρέπει να είναι πρωτότυπες, πέρα από τα τετριμμένα για τα οποία έχει βρει αντίμετρα το σύστημα. Κάτι καινούριο όπως ήταν οι συγκεντρώσεις την εποχή του Γκάντι που δεν υπήρχαν δακρυγόνα και τόσοι προβοκάτορες και μισθωτοί διαδηλωτές σαν το ΠΑΜΕ.

Η παλιά συνταγή της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα δεν λειτουργεί γιατί το σύστημα έχει βρει επικοινωνιακώς αποδεκτή αντιμετώπιση και δεν χρειάζεται να πυροβολήσει διαδηλωτές όπως στην εποχή του Γκάντι. Απλά στέλνει προβοκάτορες να παριστάνουν τους διαδηλωτές, ρίχνουν μπουκάλια πλαστικά στους συνάδερφούς τους ΜΑΤατζήδες, αυτοί απαντούν με δακρυγόνα και σχόλασε η διαδήλωση. Το είδα με τα μάτια μου τότε που πήγαμε όχι χίλιοι αλλά εκατοντάδες χιλιάδες στο Σύνταγμα πριν από χρόνια. Και τι κάναμε; Μια τρύπα στο νερό.

Τώρα συνεχίζεις να σκέφτεσαι παρόμοιες συγκεντρώσεις ενώ θα έπρεπε να βάλεις το μυαλό μαζί με άλλους για να βρούμε νέες μορφές ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ διαμαρτυρίας για τις οποίες το σύστημα δεν έχει ακόμα αντίμετρα.

Τι αντίμετρα έχει για μαζικές απεργίες, και όχι κλαδικές; Θα μας στείλει όλους φύλλα πορείας κι άμα δεν συμμορφωθούμε θα βγάλει ποινικό μητρώο σε όλο τον κόσμο;

Πως γίνεται μία απεργία διαρκείας χωρίς άδεια από τους συνδικαλιστές; Γιατί αυτοί είναι όλοι λαμόγια και κομματόσκυλα, κανονικοί στυλοβάτες του συστήματος, άμα περιμένεις από αυτούς έδεσες.

Και πως περιφρουρείται μια απεργία διαρκείας, είναι ερωτήματα για κάποιον που έχει πείρα από αυτά.

Οι αγρότες βρήκαν άλλη τακτική με το κλείσιμο των δρόμων. Τι γίνεται αν διαφορετικές κοινωνικές ομάδες κλείνουν τους δρόμους συνεχόμενα, με εξαίρεση την τροφοδοσία των πόλεων;

Τι γίνεται αν οι συγκεντρώσεις δεν είναι μία, αλλά χιλιάδες, όπως την 25η Μαρτίου; Έχουν τους πόρους να σταματήσουν τόσο κόσμο; Αυτά τα ξέρει καλύτερα κάποιος από μέσα από τα σώματα ασφαλείας.

Τι γίνεται αν οι συγκεντρώσεις γίνονται με μοτοσυκλέτες, εν κινήσει, δηλαδή πορείες; Τα χημικά σχεδόν αχρηστεύονται!

Τι γίνεται αν οι πολλές μικρές συγκεντρώσεις δεν έχουν προκαθορισμένα σημεία, αλλά κινούνται συνεχώς, με συντονισμό από κινητά; Ψεκάζουν τη μία συγκέντρωση, φυτρώνουν άλλες δύο. Ψεκάζουν τη μία από τις δύο, η δεύτερη ενώνεται με τρίτη, κ.ο.κ. Ιδίως αν υπάρχει αστυνομικός που πληροφορεί για τις κινήσεις και τις ενδοεπικοινωνίες των ΜΑΤ. Και τα κινητά όλα smartphones με κρυπτογραφημένα μηνύματα.

Έτσι και το σύστημα στριμωχθεί και να αναγκαστεί να πυροβολήσει κόσμο, το πιθανότερο με τίποτα σκοπευτές, να δούμε τότε τι θα γίνει. Τι θα κάνουν οι αστυνομικοί, αν πολλοί από αυτούς έχουν συνειδητοποιήσει ότι οδηγούμαστε σε αφανισμό.

Άλλος μπορεί να έχει καλύτερες ιδέες, το πρώτο βήμα είναι να κάνει την υπέρβαση.