14/1/17

Οι βασικές αρχές μιας πολιτικής λύσης στο ελληνικό (πιστωτικό) πρόβλημα

1) Δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι Τραπεζίτες. Υπάρχουν ανεξάρτητοι λαοί και ανεξάρτητες χώρες. Οι Κεντρικοί Τραπεζίτες δεν έχουν το αυτεξούσιο. Και αυτό που τους παραχωρήθηκε θα τους αφαιρεθεί. 2) Η βασική Δημοκρατική Αρχή της Ισότητας πρέπει να εφαρμόζεται και στα Επιτόκια δανεισμού. Τα Κράτη, θα έχουν ισα επιτόκια με τους ιδιώτες, «επενδυτές». Και οι Κεντρικές Τράπεζες θα αγοράζουν από πρώτο χέρι  Κρατικά Ομόλογα
3) Η νομοθεσία κατά των Καρτέλ θα εφαρμοστεί πρώτα και κύρια στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες.
4) Γενικός Κανόνας: Πρέπει να μην σκεπτόμαστε εντός του «πλαισίου» που μας θέτουν οι «αγορές».

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

Προσωπική γνώμη :
1)επαναφορά εκδοτικού προνομίου
2)κρατικοποίηση όλων των Τραπεζών και της Τραπεζης της Ελλάδος (όλες είναι σιωνιστικές)
3)κατάργηση του χρη/ρίου παραγώγων( αυτό καί αν είναι τζόγος)
4)ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
5)Ισοτιμίες 1ΔΡΑΧΜΗ=1ΕΥΡΩ.
Όσοι ισχυρίζοντε ότι έξω από το εβραιογερμανικό ευρώ είναι καταστροφή, ή είναι ανίδεοι ή εξωνημένοι.
6)κατάργηση του ΤΟΚΟΥ
7)Νέο σύστημα φορολογίας.
ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ : ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εκδοτικό προνόμιο χωρίς να φτιάξει πρώτα στοιχειωδώς η παραγωγή ίσον πείνα και καταστροφή. Το πρωί το ψωμί θα έχει 1 δισεκατομμύριο δραχμές, το βράδυ 1.5 δισεκατομμύριο. Σαν τις μπανανίες της Αφρικής.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι:

- είτε προσωρινή χρήση του ευρώ με απαγόρευση εξαγωγής του όπως περίπου προτείνει η ΧΑ αλλά αυτό απαιτεί εμπιστοσύνη στο κράτος (έδεσες),

- είτε χρυσά και ασημένια νομίσματα και παράλληλα bitcoin για online αγορές/πωλήσεις που είναι σαν να κουβαλάς θησαυροφυλάκιο με χρυσό μέσα στο κινητό σου!

Ψάξτο το bitcoin, είναι όπως ήταν το ιντερνέτ τη δεκαετία του 1990: ανατρεπτική των πάντων τεχνολογία, αλλά ελάχιστοι καταλάβαιναν τι δυνατότητες είχε. ´Ετσι είναι τώρα και το bitcoin. Είναι ο δρόμος προς την ελευθερία και την ανεξαρτησία των εθνών.

Είναι σαν χρυσά νομίσματα που δεν κλέβονται, δεν αλλοιώνονται, δεν πλαστοποιούνται, δεν καταστρέφονται. Και τα κουβαλάς στο κινητό σου ή σαν αριθμούς σε χαρτάκια ή αν έχεις καλή μνήμη... στη μνήμη σου.

Bitcoin μακροχρόνια σημαίνει πληθωρισμός μηδέν, ανεβοκατεβάσματα της οικονομίας μηδέν, κρίσεις μηδέν, εργασιακή ασφάλεια.