11/1/17

Οι ….σημειώσεις της Πόλας

Κάτι ο χιωνιάς κάτι οι σημειώσεις της Πόλας της Επαναστάτριας, πέρασαν οι πρώτες ημέρες, του χρόνου και ο αλκοολικός επιστρέφει στη ζούλα (επιτέλους) την Κύπρο στην τουρκική κυριαρχία. 
ΥΓ. Από το σημειωματάριο της Πόλας δεν βρήκαν κανέναν της Ανοιχτής Κοινωνίας για να τον ενημερώσουν;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολα πολα αμαπολααααα
αχ τι ωραιο λατιν μπολερο αυτο το κοματι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

μην ανησυχειτε συντροφοι!
ο τρισμεγιστος ινστρουχτωρ των ανωτατων σοβιετ χολερας-κλανιερας καρανιξ μαζι με την συντροφισα επαναστατρια κλανιολα Ρουπα θα βρουν τη λυση!
στον μπολσεβικισμο δεν υπαρχουν αδιεξοδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

soulis είπε...

Eν τω μεταξυ το διδυμο Μαζιωτη Ρουπα ανατρεπει και ολο αυτο το στερεοτυπο παραμυθι της Αριστερας που με χρονια προπαγανδας εχει καταφερει να περασει σε αρκετα γιδια.
Αυτο του λεβεντη ανταρτη ειτε του Εαμ παλαιοτερα ειτε του ανταρτη πολης σημερα.
Οσοι προσεξαν τις σκηνες απο τις καμερες τοτε που επιασαν τον Μαζιωτη στο Μοναστηρακι θα ειδαν την θλιβερη του εικονα.
Ενας υπερβαρος πλατυποδας καμπουρης μπουχεσας που δεν μπορουσε ουτε να στριψει ουτε να τρεξει και τον οποιο επιασαν για πλακα κατι παιδια της Διας.
Σαν τον μουτσο του Λαζοπουλου ηταν.
Η Πωλα ιδια και χειροτερη.Και πιο παλια που φορουσε ενα ξεσκονοπανο στο κεφαλι και τωρα μια χοντρελα που δεν πρεπει να μπορει να σκυψει να δεσειουτε τα κορδονια της.
Αλλα εχουν ολη την στηριξη του αριστερου παρακρατους που του βοηθα και τους προστατευει και σε ολες τις "επαναστατικες" τους ενεργειες ειναι ολα κανονισμενα και ελεγχομενα ωστε να μην τους ενοχλησει κανεις.

avdargor είπε...

Σχεδόν 200 χρόνια μετά και πάλι η πράσινη σημαία του Ισλάμ στον αθηναϊκό ουρανό: Σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμο το τζαμί στον Βοτανικό


τον Απριλιο.... κ δεν εχει κινηθει φυλλο μιλαμε!!!!! που'στε ρε εθνικιστες??? φυλλο........ αθλια υποκειμενα,εδω μεσα μιλαμε,καποιοι. Και μιλατε,εσεις.... που ειναι οι γουρουνοκεφαλες??? χαχαχαχ που εριχναν?? χαχαχ στη Σουηδια κ Γερμανια ξερετε ποσες επιθεσεις αλλα και καψιματαεχουν φαει χοτ-σποτς?? η΄κατι τετοια κεντρα??? Εδω???????????????????????????? χαχαχαχ αθλιοι. Στο κορακα,ψοφιμια.

ΚΑΙ Η χΡΥΣΗ αυΓΗ ΤΙ ΜΑς ΤΗ Λεει την ειδηση??? ΘΑ το κατεδαφισει δλδ αν βγει κυνερνηση?.... προδοτες. ξεφτιλισμενοι ολοι σας. τρομαρα σας θελετε και να νικησετε τους τουρκους μιλαμε...χαχα ρε,αι στο κορακα. ΚΑΙ πειραζει ο Σωρρας καποιους...χαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Πώλα...ψώλα...φόλα...

ΤΚ9 όπως λέει και ο κυρ-Σπύρος...

Ανώνυμος είπε...

Η καλη η Πολα που μας τα λεει ολα.