5/1/18

Οι άνεργοι νέοι στην Ελλάδα κάθονται και χαζεύουν τους κλέφτες του ΣΥΡΙΖΑ

Στην Τεχεράνη οι άνεργοι νέοι, κάτω των 25, είναι στο 29%, και επειδή δεν γουστάρουν τη φτώχεια και την ανεργία, έπιασαν το μήνυμα του Τραμπ, και βγήκαν στους δρόμους ζητώντας δουλειά και απαιτώντας να φύγουν οι κλέφτες που κυβερνούν.
Και για να κάνουν το αίτημα τους κατανοητό σκότωσαν καμιά 20αριά χωροφυλάκους, έκαψαν γραφεία μουλάδων, λεωφορεία και έκαναν γενικό τζέρτζελο. 

Στην Ελλάδα, του ΣΥΡΙΖΑ, η ανεργία των νέων κάτω των 25 είτε είναι 48,6% είτε  43,6%. Η υψηλότερη στην Ευρώπη και πολύ πιο πάνω  από ο Ιραν.
Και δεν καίγεται ούτε ένα γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ.
Άκρα του τάφου σιωπή.
Οι άνεργοι νέοι στην Ελλάδα κάθονται και χαζεύουν τους κλέφτες του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στην Τεχεράνη, τους έβαλαν φωτιές.

Γιατί δεν ακούνε και στην Ελλάδα οι άνεργοι  το μήνυμα Τραμπ;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην καθοδηγούνται οι Έλληνες νέοι από τον Εβραιολάτρη Τραμπ...

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα του Τραμπ πρός τους Ιρανούς ήταν ότι την κατάλληλη στιγμή υποτίθεται θα τους βοηθήσει! Εμάς που είμαστε και σύμμαχοι, πότε θα μας βοηθήσει; Του Αγίου Φούτσου;

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχουν ανεργοι στην Ελλαδα.
Υπαρχουν μονο αδιοριστοι οι οποιοι τελος παντων κανουν υπομονη μεχρι να διοριστουν κι αυτοι. Τοσες και τοσες ΜΚΟ υπαρχουν.
Αν δεν τους διορισει το Α6, θα τους διορισει ο υιος της αδελφης του. Ετσι παει το πραμα. Αυτο εξ' αλλου τοχε 'πει κι ο χοντρος απ' τα Καλυβια.


ΣΟΥΛΑ η επονομαζομενη και Λαϊς


Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκη Χέλι -δεν γνωρίζω αν χορεύει και τσιφτετέλι- κλαιγόταν γιατί οι αγιατολάχ κατεβάσανε τον διακόπτη του Ίντερνετ και οι καημένοι οι "διαδηλωτές" δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους...