5/1/18

Ο Αγιογδύτης Οβριόπουλος και οι Καλοί Φόροι

Φόρος στα Τσιγάρα, Φόρος στο Πετρέλαιο, Φόρος
στα καύσιμα, Φόρος στα αυτοκίνητα, Φόρος στα Κινητά, Φόρος Θεαμάτων, Ενιαίος Φόρος Ακινήτου Ιδιοκτησίας, Φόρος στο Εισόδημα, Φόρος στα Νοίκια, Φόρος στο Ρεύμα, Φόρος για τα σκουπίδια, Φόρος Προστιθεμένης Αξίας , Φόρος , Φόρος, Φόρος.
Και τώρα.Φόρος στις σακούλες.
Ακολουθεί, ο Φόρος υγείας στη Ζάχαρη και ο φόρος στα λιπαρά ενάντια στη Χοληστερίνη που και αυτοί, είναι για το … «καλό μας» , και ο φόρος στο υδρόθειο της πορδής.
Και οι καλοί άνθρωποι, κάνουν αναδιανομή εισοδήματος, μαζεύουν λεφτά από τους πλιούσιους αντιδραστικούς και τα δίνουν στα ξυπόλυτα τάγματα του ΣΥΡΙΖΑ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τις ασφαλιστικές εισφορές.
Λες και θα πάρει κάνεις σύνταξη!!

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Αυτο το μαλλι το κοκκινο εμπνεει φοβο και σεβασμο,την κανει πολυ ΝΤΕΚΑΒΛΕΝ...Πολυ σικατη...

Σώτος είπε...

Θα του βάλει χέρι η Μέρκελ αν βάλει πορδο-φόρο, διότι δε συμφέρει στο γερμανικό λαό που έρχεται εδώ για διακοπές στο προτεκτοράτο και τις αμολάει ασυστόλως και κατά ριπάς με τόση μπύρα και λουκάνικα που καταναλώνουν. Θα της κλάσει ο Αξελ τα @@ κοινώς.

Μάλλον προβλέπω φόρο στο πλύσιμο καθότι οι τσυριζαίοι και γενικά οι δήθεν "αριστεροί" είναι άπλυτοι, οπότε τους συμφέρει. Αφού δε πλένονται θα γλιτώσουν το φόρο.

Ανώνυμος είπε...

μπορούσες απλά να αλλάξεις την κοπέλα, αλλά καλό είναι και που ανακάλυψες αυτό. βάζω στοίχημα ότι αυτή τώρα το μετάνιωσε

Ανώνυμος είπε...

Ντεκαβλέ ο ένας, πορδές και @ρχίδια ο άλλος, Χατζάρα έχεις μαζέψει εδώ τον ανθό της εθνικιστικής διανόησης...