9/1/18

Ενός κακού μύρια έπονται

Ο ιουδαίος Alexis, o σύντροφος του Χάρβαρντ Κοτζιάς και ο Ημιανεξάρτητος, δεν θα βάλουν μόνο το οικόπεδο στο ΝΑΤΟ, αλλά και τον «Μακεδονικό λαό» και τα ανθρώπινα δικαιώματα της ΣΝΟΦ , και τη «γλώσσα» του, που θα διδάσκεσαι και στα «δημόσια» νατοϊκά σχολεία ,
μαζί με τα βιβλία της «μακεδονικής Ιστορίας», που έγραψαν οι "παρτιζάνοι".  

5 σχόλια:

Ayonizomenos είπε...

Η λύση για το όνομα γίνεται κατ' εντολή των ΗΠΑ. Οι Αμερικάνοι για δικές τους μελλοντικές πολιτικές στη χερσόνησο του Αίμου έχουν αποφασίσει το όνομα Μακεδονία να χαρακτηρίζει τη Βαρντάσκα. Είναι γνωστό πως οι πέραν του ατλαντικού μασώνοι πολιτικοί έχουν μια ιδιότυπη άποψη για την ονομασία κρατών. Το όνομα των ΗΠΑ προέρχεται απο τη λέξη JER-USA-LEM, κι αυτό επειδή οι κατακτητές της Αμερικής θεωρούσαν πως ήταν ο νέος Ισραήλ που ο Θεός τους πρόσφερε τη νέα γη Χαναάν.

Ayonizomenos είπε...

Η σύγχρονη ονοματοδοσία της Βαρντάσκα γίνεται κατ' εντολή των ΗΠΑ. Οι Αμερικάνοι για δικές τους μελλοντικες πολιτικές στη χερσόνησο του Αίμου έχουν αποφασίσει το όνομα Μακεδονία να χαρακτηρίζει αυτό το μόρφωμα. Οι πέραν του ατλαντικού μασώνοι πολιτικοί έχουν μια ιδιότυπη αντίληψη για την ονομασία κρατών. Η ονομασία των USA, προέρχεται απο τη λέξη JER-USA-LEM. Αυτό έγινε επειδή θεωρούσαν πως ήταν ο νέος εκλεκτός Ισραήλ που ο θεός τους πρόσφερε τη νέα γη Χαναάν.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΟ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟ ΣΛΑΒΟ ΓΥΦΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ,ΕΝΩΘΕΙΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα περνάει τις δέκα πληγές του Φαραώ... Η χώρα θα καταστραφεί, γιατί οι Έλληνες απαρνήθηκαν τα Ιερά και τα Όσιά τους. Αν ζούσε ο Αγ. Νίκων, θα έλεγε : Μετανοείτε.

Ανώνυμος είπε...

Η εκπομπή " Εθελοντές χωρίς (ματο)Σύνορα " παρουσιάζει το έργο και τις δράσεις αναρχικων ομάδων, Μ.Κ.Ο και εγκληματικων παρακρατικων οργανώσεων που στηρίζονται στον Εθελοντισμό.

Εκπρόσωποι των κερδοφορων αυτών συμμοριων, έρχονται στο στούντιο του fm100 μπουταρι , για να ενημερώσουν τους ακροατές μας για τους στόχους, τους σκοπούς και τις δρασεις- εκδηλώσεις που πραγματοποιούν για να προσφέρουν βοήθεια σε κερδοφορες κοινωνικές ομάδες και την τσεπη τους.

Ο Εθελοντισμός έχει γίνει πλέον στυση ζωής και επαγγελμα και οι Εθελοντές που φιλοξενούνται στην εκπομπή, προσπαθούν να περάσουν τα μηνύματα τους ώστε να υπάρξει αποβλακωση των χριστιανομαρξιστων ακροατών και κατά συνέπεια συμμετοχή τους στο έργο το οποίο πραγματοποιούν ωστε να κερδισει ο ευπαθης αλλα και ο αεριτζης εθελοντης.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...