7/1/18

Χριστός γεννάται, δοξάσατε!

Ευφραινέσθωσαν οι ουρανοί, και αγαλλιάσθω η γη, δια τον επουράνιον, είτα επίγειον. Χριστός εν σαρκί. Τρόμω, δια την αμαρτίαν· χαρά, δια την ελπίδα. Πάλιν το σκότος λύεται, πάλιν το φως υφίσταται. Ο λαός, ο καθήμενος εν σκότει της αγνοίας, ιδέτω φως μέγα της επιγνώσεως..
Όλος ο Ορθόδοξος Κόσμος από το Πατριαρχείο της Ιερουσαλήμ, το Άγιο Όρος, τη Μόσχα, την αγία Πετρούπολη, το Βελιγράδι, τιμά την γέννηση του Χριστού. Όλοι, πλην των τέκνων της Στοάς του Λονδίνου που αγκάλιασαν τον Εωσφόρο σε πνεύμα «μασονικής αδελφότητας», και κάνουν Χριστούγεννα μαζί με τους καθολικούς.


Όπως λέμε το μήνυμα για κάθε χριστιανό Χριστός Ανέστη, τώρα λέμε ,
«Χριστός εγεννήθη »

-ХРИСТОС СЕ РОДИ!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ. ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΝΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟΥ ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΔΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ)ΜΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΑΛΛΑ Η ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. (ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ). ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΗΛΟΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΕΣ, ΟΠΟΥ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΥΤΟΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΩΣ Η ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ,ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ ΧΑΤΖΑΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, γιατί δεν γράφεις τίποτα για την επίθεση Ισραηλινών κομάντος τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου στην αεροπορική βάση των Ρώσων στη Συρία; Έστειλαν ένα μήνυμα στον Πούτιν, κατά την προσφιλή τακτική τους...