7/1/18

Αγάπες στην Κωνσταντινούπολη

Ο οικολόγος πράκτωρ Αρχοντώνης, συζήτησε με τον Βούλγαρο Εξαρχο, «το ζήτημα της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μακεδονίας», των παπακατσαπλιάδων του Τίτο και του ΑΝΣΟΜ Ο Βαρθολομαίος και ο Πατριάρχης της Βουλγαρίας Νεόφυτος, τέλεσαν τα Θυρανοίξια της εκκλησίας του Αγίου Στεφάνου εγκαινιάστηκε, στην Κωνσταντινούπολη.
Από τη βουλγαρική πλευρά συμμετείχε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, ο οποίος υποδέχτηκε, στην είσοδο του ναού, την τουρκική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ερντογάν και τον πρωθυπουργό Μπινάλι Γιλντιριμ. Πριν την τελετή, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσο ο δρόμος της Τουρκίας προς την Ευρώπη περνά μέσα από τη Βουλγαρία, ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ είπε ότι η ειρήνη και η βελτίωση των σχέσεων μεταξύ της Τουρκίας και της Ευρώπης δίνει λύση σε πολλά ερωτήματα και ότι η Βουλγαρία, με την ιδιότητά της χώρας η οποία ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να βοηθήσει σ’ αυτό.
Στην ομιλία του στην τελετή, ο Πατριάρχης της Βουλγαρίας Νεόφυτος, είπε ότι η δυνατότητα ανανέωσης αυτού του Θεού επιτεύχθηκε "χάρη στις σχέσεις καλής γειτονίας και την καρποφόρα συνεργασία μεταξύ των χωρών μας και των Ορθοδόξων εκκλησιών μας.
Στην Κωνσταντινούπολη, ο Πατριάρχης της Βουλγαρίας Νεόφυτος και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, θα συζητήσουν, επίσης, το ζήτημα της της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μακεδονίας.
Στην συνάντησή τους, στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας συζήτησαν τις προτεραιότητες της βουλγαρικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Μπορίσοφ δήλωσε ότι η Βουλγαρία ενδιαφέρεται για την εξομάλυνση του διαλόγου μεταξύ της Άγκυρας και των Βρυξελλών και θα προσπαθήσει να συμβάλει στην επίτευξη κατανόησης, η οποία να οδηγήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Ο Μπορίσοφ και ο Ερντογαν εκτίμησαν τη θετική δυναμική των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και τη συμβολή της Τουρκίας στην μείωση των μεταναστευτικών ροών στα βουλγαρικά σύνορα και την Ευρώπη. Τονίστηκε ότι η εντατικοποίηση των διμερών επαφών τους τελευταίους μήνες έχει ωθήσει την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων σε σημαντικούς τομείς όπως η γεωργία, οι μεταφορές και η ενέργεια. Ο Μπορίσοφ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Ερντογάν για την προσωπική του δέσμευση και τις προσπάθειες του τουρκικού κράτους για την αποκατάσταση της εκκλησίας του Αγίου Στεφάνου, στην Κωνσταντινούπολη. Επεσήμανε ότι τα σημερινά εγκαίνια του ανακαινισμένου σιδερένιου ναού, δεν είναι μόνο απόδειξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο γειτονικών κρατών και ανοχής μεταξύ των θρησκειών, αλλά και ένα παράδειγμα ότι η συμφιλίωση και η ειρήνη είναι ο τρόπος για να επιτευχθεί πρόοδος σε όλα τα θέματα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται ρε Χατζάρα πίσω από την πλάτη μας; Και οι ρουφιανογράφοι υπηρεσίας της Στοάς δεν γράφουν τίποτα...

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων παραλίγο να λυντσαριστεί από Παλαιστινίους γιατί πουλάει γη του Πατριαρχείου στους Ισραηλινούς και κανείς δεν γράφει λέξη... Οι Παλαιστίνιοι χτυπάγανε το αμάξι του και φωνάζανε "προδότη"! Ποιανού τη γη πουλάει το μνπανο;

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το δηθεν πατριαρχειο στην τουρκια απο που συντηρειται οικονομικα;

γιατι απο οσο γνωριζουμε δεν εχει ποιμνιο ουτε για δειγμα,ακομη και οι αιρεσεις εχουν πιο πολλους ενοριτες απο το ψευτοοικουμενικο,

αντιθετα οι φαναριωτες επιδιωκουν συστηματικα να αρπαξουν τις μισες μητροπολεις της ελλαδος και τα εσοδα τους βεβαιως διαμελιζοντας θρησκευτικα τη χωρα αυτη.

για αυτο αφορισαν τον χριστοδουλο,επειδη τους εμποδιζε και για τα ματια της cia.


βεβαιως χρηματοδοτειται απο αμφιλεγομενους ως προν τον πατριωτισμο τους σπονσορες κυριως ρωμιους, συνηθως γκλομπαλιστες νεοεποχιτες μασονοι και αντεθνιστες με αλλες στοχευσεις καθε αλλο παρα πατριωτικες και ρομαντικες,μαλλον δημοσιες σχεσεις κανουν με τον παπα και τους αμερικανοεβραιους λεφταδες....


δεν ξερουμε αν πληρωνουν και οι ελλαδιτες φορολογουμενοι κερατιαττικα για αυτους εκει τους ανθελλληνες μασονους της Πολης στο πατριαρχειο τους

ενω στους μυημενους ειναι γνωστο οτι οι πραγμαικες πηγες εσοδων που το στηριζουν το δηθεν οικουμενικο ειναι τα κεφαλαια της cia

και οι χρηματοδοτησεις μαυρες και αυτες φυσικα απο το κρατος του βατικανου με ανταλλαγματα φυσικα που ειναι εμφανη στην βαθεια αιρετικη πορεια που εχει παρει αυτο το πατριαρχειο απο την εποχη του μασονου γκλομπαλιστη αθηναγορα στα 1960.

η καθαρα μασονικ γκλομπαλιστικη και ανθελληνικη ατζεντα του πατριαρχη τους δειχνει το δρομο που εχει ποαρει η ελληνορθοδοξια ως ρομφεα γενοκτονικης δολοφονιας του ελληνικου γενους σημερα!


Τωρα τι οικουμενικο ειναι ενα πατριαρχειο πρακτορων ,που το συντηρουν και το εκθειαζουν οι δυναμεις της παγκοσμιοποιησης,που εχει πληρως αναπαραγει την μασονικη ατζεντα του γκλομπαλισμου οπως και το βατικανο και οι αντεθνιστες γκλομπαλιστες και που δεν εχει πιστους ουτε για να γεμισει σταδιο ,ενας θεος το ξερει και δεν ειναι χριστιανος αλλα μαλλον ο ΜΑΤΣ !