3/1/18

Σφάξιμο, με το φόρο της Σακούλας, αλλά για καλό σκοπό

Οι βλογιοκομμένοι και χαζοχαρούμενοι καταναλωτές, είναι ευχαριστημένοι με τον «φόρο της σακούλας», γιατί, είναι για «καλό σκοπό» .

Και η Εθνοπροδοτική Κόκκινη Αλληλεγγύη της κατοχής έσφαζε για καλό σκοπό. Για να πάρει τα παπούτσια και τα παλτά των σφαγμένων και να τα δώσει στους ξυπόλυτους του ΚΚΕ.
Το παλτό του Βουγιουκλάκη σε κάποιο σύντροφο  το δώσανε!

Και το Κιότο πουλάει αέρα κοπανιστό για καλό σκοπό. Για να σώσουμε «όλοι μαζί», μαζί με τους εμπόρους καθαρού και μολυσμένου αέρα , τον Πλανήτη. Εμείς πληρώνουμε και εκείνοι τα οικομομάνε και ανάβουν ένα οικολογικό κεράκι στον άγιο Βαλάντιο τον Τσιφούτη.
Εμείς που είμαστε κακοί άνθρωποι και ασυνείδητοι και θέλουμε να εξοντώσουμε τον πλανήτη, θα πληρώνουμε τον «πράσινο» φόρο της σακούλας για να μαζέψουν λεφτά οι καλοί και ευσυνείδητοι Κόκκινοι άνθρωποι που μαζί με τον πράσινο άγιο Βαλάντιο θα εισπράξουν αφορολόγητη επιδότηση 9 εκ ευρώ , ώστε να σώσουμε «όλοι μαζί», τον Πλανήτη Γη.

-9 εκ ευρώ από τις τσέπες των πολλών για τους λίγους και εκλεχτούς και αφορολόγητους οικολόγους, που θα σπέρνουν βιολογικό χασίσι.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας ταχανε πρηξει που "λιωσανε" οι παγοι στο Β. Πολο, την ανοδο της θερμοκρασιας του Πλανητη, με το φαινομενο θερμοκηπιου κι οτι αλλη μαλακια ξεφουρνιζαν οι πληρωμενοι ρουφινοεπιστημονες της διεθνους οβραϊλας.
Κιοτο και ξερο ψωμι, για τους μαλακοπιτουρες και ριχτου πυρομαχικα με απεμπλουτισμενο ουρανιο στην Μεση Ανατολη και τερατογενεσεις.
Κατα τ' αλλα οι σακουλες του μπακαλη τους φταινε.

Ο Νιαγαρας παγωσε.
Τωρα ακουω οτι ειναι ετοιμο να χιονισει ακομα και την ....Φλωριδα των ΗΠΑ.


ΣΟΥΛΑ-ΑΚΡΟΚΟΡΙΝΘΟΣ



ΥΓ
Διαβαζα προ καιρου οτι ενας τσιφουτ' εμφιαλωσε ...."φρεσκο αερα απο τα ....βουνα του Καναδα" και τα πουλαει στους Κινεζους.
Και γιατι οχι;
Εδω οι τσιφουτ' Χαϊμηδες "κλεβουνε" το νερο απο Ινδια, Πακισταν και αλλους τριτοκοσμικους και το πουλανε εμφιαλωμενο σ' ολο το κοσμο. Εκει να δεις πλαστικο μπουκαλι και κακο.
Αυτες ειναι μπιζνες.

avdargor είπε...

http://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/απιστευτη-εξελιξη-τον-αποτελειωνουν/

ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ .ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΛΔ;...
ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.......ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ....ΜΕ ΕΝΑ ΔΑΙΜΟΝΑ ΛΕΕΙ ΑΓΑΛΜΑ.....ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ.... Κ ΕΔΩ ΧΑνετε το συμπΑΝ....Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ....ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΜΙΛΑΜΕ. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ Θ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΔΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Τι μου θύμησες φίλε..... Ο Θέμης ο Πανίσχυρος, ο Σάκης ο Τρελλός επιστήμονας και ίσως κάποιος άλλος που δεν μου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό..... Το συγκεκριμένο ήταν από τα πιο αγαπημένα μου !! Γιάννης από Βέροια και εγώ !!