3/9/18

Η Κοινοπραξία των Παλιανθρώπων και η 3η Σεπτεμβρίου

Ο Ανθύπατος των δανειστών, Μαξ ντε Ρότσιλντ, και πρεσβευτής της Αγγλίας στην Αθήνα, σερ Έντμοντ Λάιονς, επέβαλαν στον Όθωνα «μεταρρυθμίσεις» υπέρ των παλιανθρώπων που συγκροτούσαν την ψωροελίτ της αγγλοκρατίας. 

Με το μνημόνιο, που υπογράφηκε στις 2/14 Σεπτεμβρίου:

 -Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα με πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης, τα οποία βεβαίως τα έδωσαν οι τοκογλύφοι που «διευκόλυναν» τους «εθνικούς» καταπατητές, της εθνικής «ψωροελίτ». Το πραξικόπημα της 3ης Σεπτεμβρίου πάει πακέτο με τον εθνικό τοκογλύφο, τον «εθνικό» καταπατητή και τον «εθνικό» αυθαίρετο οικιστή.

 Ταυτόχρονα, περαιώθηκαν συνοπτικά όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις των φοροφυγάδων και τον φοροκλεπτών με την καταβολή εφάπαξ ποσού, που το δανείστηκαν οι φοροφυγάδες και τον φοροκλέπτες από τους τοκογλύφους του Ρότσιλντ. 

Και την επαύριον του πραξικοπήματος αναδύθηκαν το εθνικό λαμόγιο και συνδολοφόνος του Καποδίστρια, Γεώργιος Κουντουριώτης, προμηθευτής της Εταιρείας της Ανατολής και δολοφόνος του Οικονόμου Ανδρέας Λόντος , ο υπουργός των εκτελέσεων Κολοκοτρώνη- Πλαπούτα Μιχαήλ Σχινάς, και ο δραγουμάνος των Τούρκων στην Τρίπολη Ρήγας Παλαμήδης. Μαζί με τον τοκογλύφο ΡουφανόΓιαννη. 

Έτσι δημιουργήθηκε το ΑφάνΓκατέ της Κλεπτοκρατίας και της Εξάρτησης που επαινεί η Ιστορία της Στοάς.  (Και της Χρυσής Αυγής). 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά. Λες ο Μιχαλολιάκος όταν ίδρυε τη Χρυσή Αυγή να μην ήξερε ότι υπάρχει μασονικό τάγμα με το ίδιο όνομα;