1/9/18

Οι Ουκρανοί του Ποροσένκο δολοφόνησαν τον ηγέτη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ Αλέξανδρο Ζαχαρτσένκο

Ηθικοί Αυτουργοί της δολοφονίας η Μέρκελ,
 ο Μακρόν, το ΝΑΤΟ και ο μέθυσος Ζαν Κλώντ. 
Ποιός θα επιβάλει κυρώσεις στους δολοφόνους;

 Σύμφωνα με πρακτορείο ειδήσεων του Ντονέτσκ ο Αλέξανδρος Ζαχαρτσένκο επεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης με βόμβα, που έγινε στο εστιατόριο «Separ» στο κέντρο της πόλης. Η έκρηξη έγινε γύρω στις 17:30. 

Ο Αλέξανδρος Ζαχαρτσένκο είχε γεννηθεί στο Ντονέτσκ στις 26 Ιουνίου 1976. Όταν εκδηλώθηκε η εξέγερση κατά του καθεστώτος των Ιουδαίων στο Κίεβο την άνοιξη του 2014 έγινε μέλος της Λαϊκής πολιτοφυλακής. Στις 16 Απριλίου 2016, έλαβε μέρος στην κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης στο Ντονέτσκ. Στις 2 Νοεμβρίου 2014, ο Αλέξανδρος Ζαχαρτσένκο εξελέγη πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ με το 77.51% των ψήφων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι εκαναν οτι εκαναν, το ερωτημα ειναι τι θα κανει ο κοντος κε ΧΑΤΖΑΡΑ. Με το να καταδικαζεια και να διαμαρτυρεσαι δεν βγαινει τιποτα . Απολα δειχνεις πως εισαι αδυναμος και οι αλλοι προχωρουν ποεραιτερω.

Ανώνυμος είπε...

Ο πουλημένος Ποροσέγκο ζητά από τους Έλληνες να πληρώσουν τις ζημιές που έκαναν οι ναζί του στη Μαριούπολη !
Με δανεικά από τους Γερμανούς να πληρώσουμε τα κερατιάτικα των ναζιστικών ταγμάτων που στήριξαν τα σχέδια του ανθύπατου την οδού Κηφισίας...

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...