4/9/18

Η ψευτοδημοκρατία των Γκαλοπατζήδων

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παίρνει υπόψη της τη γνώμη των πολιτών. Έκανε μια «ηλεκτρονική διαβούλευση», στην οποία ψήφισαν 4,6 εκατομμύρια από τα 28 κράτη μέλη, και το 84 % όσων απάντησαν ήσαν υπέρ της πρότασης να τεθεί τέρμα στην αλλαγή της ώρας δύο φορές τον χρόνο. 
Οπότε, ο Ζαν Κλώντ, πρότεινε να καταργηθεί η χειμερινή ώρα». «Όταν ρωτάμε τους πολίτες την άποψή τους για ένα θέμα είναι σωστό στη συνέχεια να κάνουμε αυτό που επιθυμούν», είπε, γιατί στην «Ευρώπη» «σέβονται» τον Πολίτη. 

Στην Ιταλία δύο νέες δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι η κυβένρηση Συνασπισμού υποστηρίζεται τουλάχιστον από το 60%. 
Το ινστιτούτο SWG εμφανίζει τη Λέγκα του Βορρά με ποσοστό 32,2% έναντι 28,3% για το Κίνημα Πέντε Αστέρων, (60,5%), ενώ το ινστιτούτο Lorien δίνει 31,7% στη Λέγκα και 26,8% στο Κίνημα Πέντε Αστέρων. (58,5%).

 Καμιά χωρα στην Ευρώπη δεν κυβερνιέται από τέτοια πλειοψηφία. 
Και όμως οι ρουφιάνοι των FAKE NEWS δεν μιλάνε για Λαϊκή Κυριαρχία και για την ευρύτατη λαϊκή βούληση, αλλά εξακολουθούν να λένε «παπαριές» για το «ακροδεξιό», «αντιμεταναστευτικό» κόμμα του υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι και το αντισυστημικό Κίνημα Πέντε Αστέρων . 

Αυτό είναι "σεβασμός στην γνώμη των χαζών πολιτών". Όταν ξυπνήσουν τα πρόβατα η Δημοκρατία γίνεται,,, αλά Κάρτ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο στην Ελλάδα πλήρης σεβασμός της γνώμης του πολίτη. Αν αθροίσεις τους μνημονιακούς και τους Μακρυγιαννικούς φτάνουν χαλαρά το 85%.

Ανώνυμος είπε...

Ζαν Κλωντ και δεν ειμαι καλά!!!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ