7/9/18

Η απάντηση μου στο Tweet του Τραμπ

Έγραψε, «Treason???» και απάντησα:
 «Of course it is Treason. The Dallas «syndrome».The «invisible» elit is planning to execute Donald, as they did with Kennedy and Lincoln. «until it's over one way or another», they say». 
Αυτό το Tweet,  μέσα στον χθεσινό ορυμαγδό, απέσπασε 18,259 «Impressions».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τον είχαν φάει ήδη προεκλογικά.
Αλλά τον Ιούνιο πριν τις εκλογές υπάρχει μια περίεργη επίσκεψη αυτού που ήταν πριν λίγες ημέρες εδώ του J. Dunford στο Ισραήλ.
Εκεί λέγετε ότι τους έβαλε το πιστόλι στο κρόταφο και σταμάτησε το σχέδιο.
Για τους ίδιους λόγους πιστεύω ότι είναι απλές απειλές όπως αυτές του έκαναν στο Ιράν.
Δεν έχουν την κάλυψη πλέον και έχουν προειδοποιηθεί ότι θα το πληρώσουν ακριβά
Η απάντηση του Τραμπ θα έρθει σε λίγο και θα αφορά τον ρόλο τους στη 9/11.

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε (Παρ Σεπ 07, 03:13:00 μ.μ.), δεν τον εφαγαν προεκλογικα, γιατι ΟΥΤΕ που ειχε περασει απ' το μυαλο τους οτι η γρια-λεσβια τους, θα εχανε τις εκλογες.
Αφου ακομα και ΤΩΡΑ μετα απο δυο χρονια, δεν το πιστευουν.
Ομως, τα γερακια του 5γωνου εχουν κουραστει να ειναι ορντινατσες της εβραϊλας της ΝΥ και του Τελ-Αβιβ χωρια που δεν θελουν τα αμερκανακια να επιστρεφουν στην πατριδα τους καρβουνιασμενα μεσα σε πτωματοσακκουλες για χαρη της ισραελοτρυπας.
Αυτο το εχει μυριστει η απανταχου οβραϊλα και τωρα τρεχει και δεν φτανει.
Η "ανωνυμη" επιστολη στους Τζου-Γιορκ Ταϊμς κανει μπαμ και μυριζει αυθεντικη εβραϊκη μποχα. Μπορει να την εγραψε ο Ντεϊβιντ Φριντμαν ή ο Ντεϊβιντ Φρουμ ή καποιος αλλος ρουφιανος εβραιος για να διασπειρουν διχονια και καχυποψια μεταξυ των μελων της κυβερνησης Τραμπ. Μην ξεχναμε φυσικα τις μυστικες υπηρεσιες της ισρελογιαφκας ειδεικευμενες σε ψυχολογικο πολεμο.
Φυσικα το ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ την εγραψαν λιγο ενδιαφερει τον Τραμπ, ο οποιος (συμφωνω μαζι σου) κραταει "καρε του Ασσου" κρυμμενο στο μανικι του. Εννοω την τρομοκρατια της 11ης Σεπ 2001.
Και μιας και πλησιαζει η αποφραδα μερα που η κυβερνηση "νταμπαγια" Μπους σε συγχωρδια με τους βρωμο-Εγγλεζους του Μπλερ και την ισραελοτρυπα, δολοφονησαν εν ψυχρω 3000 Αμερικανους με τα γνωστα επακολουθα στον υπολοιπο κοσμο αλλα ΚΑΙ στην Πατριδα μας, δεν θα εκπλησωμουν αν εβλεπα τον Τραμπα να βγαινει στο γυαλι και να ριχνει κατευθυνομενες σποντες για το ΠΟΙΟΙ κρυβονται απο πισω αυτης της τρομοκρατιας.

Και κει και να δεις τρεχαλητο..........
Και δεν θαναι ΜΟΝΟ στην .....Γερμανια.


ΠΣχΦ