15/9/19

Η λύση για να βρεθεί προεδρική πλειοψηφία είναι η επανάληψη των εκλογών

Επειδή η καλπονοθεία των ΣΥΡΟΖΟΣΝΟΦ στις 7 Ιουλίου είναι αυταπόδεικτη, με το ηλεκτρονικό παραγέμισμα της κάλπης με 440.000 πλαστές ψήφους , οι εκλογές πρέπει να ακυρωθούν και να επαναληφθούν, με εχέγγυα που θα διασφαλίζουν το καθαρό αποτέλεσμα. 
Ακύρωση, και επανάληψη των εκλογών με το νομικό πλαίσιο που ίσχυε στις 7 Ιουλίου. 
Δεν θα πρόκειται για νέες εκλογές αλλά για αναβίωση.

 Και προηγουμένως, θα πρέπει να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο οι εκλογικοί κατάλογοι και να δοθεί προθεσμία τριών μηνών στους πολίτες να καταθέσουν ενστάσεις κατά της εγγραφής παράνομων ψηφοφόρων. 
Και θα πρέπει να νομοθετηθεί η ανάρτηση στο διαδίκτυο ανά δυο ώρες, από την κάθε εφορευτική επιτροπή σε κάθε εκλογικό τμήμα του αριθμού των εκλογέων που ψήφισαν, ώστε να μην μπορεί μετά να προστίθενται ψήφοι στα συγκεντρωτικά. 

Η νοθεία κάποτε γινόταν με τον εξαναγκασμό του ψηφοφόρου να ψηφίσει. Μετα ανακαλύφθηκε το διφασικό. Άλλο η ψηφοφορία άλλο η καταμέτρηση. Στην ηλεκτρονική εποχή, οι εκλογές είναι τριφασικές. 
Ψήφος, καταμέτρηση, συγκέντρωση
Τώρα η νοθεία γίνεται στην διαβίβαση και την συγκέντρωση των αποτελεσμάτων. 
Για αυτό είναι σημαντικό να μην μπορεί να αλλάξει ο αριθμός των ψηφοφόρων στο τέλος. 

Σπυρίδων Χατζάρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σπύρο ! Επιτέλους λέει κάποιος, αυτό που όλοι γνωρίζουμε και ντρεπόμαστε (!) να ομολογήσουμε... Κανείς δε μπορεί να μας διαβεβαιώσει, οτι οι εκλογές - μετά και το 10% του Γιωργάκη - είναι ανόθευτες.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, αγγλικά ξέρεις, διάβασε την προχθεσινή συνομιλία μεταξύ Πούτιν - Νετανιάχου:

http://en.kremlin.ru/events/president/news/61517

Πως εμπιστεύεσαι τον Πούτιν, μετά από αυτά που λέει;

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, δίκιο είχα. Το ομολογεί και η ίδια η Μπιτάκου στο Facebook, ότι είναι Αρβανίτισσα:

«Υπερήφανη που φόρεσα τη νυφιατικη φορεσιά της Αρβανιτισσας χθες την ίδια που φόραγε η Καλετζιωτισσα (Μαραθώνας) γιαγιά μου Γεωργία Μυλωνά Μπιτάκου και η μητέρα της Μαρία Μυλωνά, όπως και η Σουλιωτισσα Αναστασία Μασατη Μπεκα από την πλευρά της μητέρας μου.
Η αισθητική και η ποιότητα εκείνης της εποχής οπως αντικατοπτριζονται ακόμα και στην ενδυμασία τους παραμένουν ασύγκριτα όμορφες.
�� Ευχαριστώ πολύ την κα Βαρβάρα Γεωργα από το Κέντρο Κεντήματος Λιοσίων για τη στήριξη της στη χθεσινή εκδηλωση με τις θαυμάσιες Αρβανιτικες φορεσιες της.
Αρβανιτισσες ήταν και η αγαπημένη μου Μαντώ και η Μπουμπουλινα όπως και σχεδόν όλοι οι κυρίαρχοι στην Επανάσταση ως συνέχεια εμπροσθοφυλακης της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.
Για αυτό και η αρχοντική αυτή φορεσιά παραπέμπει έντονα στη μεγαλοπρεπεια του Βυζαντιου.»

Ανώνυμος είπε...

έχουμε πει ότι ο τόπος θα σωθεί με εκλογές. θα επαναληφθούν χωρίς νοθεία οι εκλογές και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μπει η ΧΑ με 3%. Οι υπόλοιποι θα κάνουν γαμάτη φιλελέ κομμουνιστική ανθελληνική συγκυβέρνηση που θα κρατήσει 4 ολόκληρα χρόνια και θα αποτελιώσει όποιον έχει ελληνική συνείδηση. Θα είμαστε όμως ικανοποιημένοι ότι εξαφανιστήκαμε χωρίς καλπονοθεία. Κάτι είναι και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Οι δεξιουληδες κάνουν τα ίδια όπως και το 1944 παρατάνε τον κόσμο, και όλους πολεμούν και γράφουν κατά των συμμοριτών.
Τους δίνουν λέει άφεση για να πάει μπροστά η χώρα.
Γέλως