10/9/19

Ποιος νόμος τιμωρεί το ανθελληνικό μίσος και την συνομωσία για να επιβληθεί στους Έλληνες η ΣΝΟΦ και το ΑΣΝΟΜ;

Ο συνταξιούχος δικηγόρος Κωνσταντίνος Σοφιανός -μόνιμος κάτοικος Αίγινας - κατέθεσε μήνυση κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Άγγελου Συρίγου, επειδή αποκαλεί «Σκόπια» και «Σκοπιανούς» τη Βόρεια και τους κατοίκους της.
 Ο μηνυτής επικαλείται τους νόμους και τις συμφωνίες που υπέγραψε η Ελλάδα και υποστηρίζει πως επιμένοντας στη χρήση των όρων αυτών, τους οποίους χαρακτηρίζει «μειωτικούς, υβριστικούς και ρατσιστικούς», υπάρχει κίνδυνος διχόνοιας και συγκρούσεων μεταξύ όσων χαρακτηρίζουν τη γειτονική χώρα και τους γείτονες «Σκόπια» και «Σκοπιανούς» και σε όσους «Βόρεια Μακεδονία» και «Μακεδόνες», σύμφωνα με τις Πρέσπες. 
Επίσης υποστηρίζει πως εάν αποκαλούνται οι γείτονες «Σκοπιανοί», υπάρχει «κίνδυνος διατάραξης των σχέσεων της Ελλάδας με την Βόρεια Μακεδονία, η οποία ως αντίποινα μπορεί να παραχωρήσει στρατιωτική βάση στην Τουρκία». 

Ο κ. Σοφιανός εγκαλεί τον βουλευτή της Ν.Δ. πως προτρέπει και άλλους Έλληνες να αποκαλούν τους γείτονες «Σκοπιανούς», κατηγορώντας τον πως διαπράττει το αδίκημα της «Διέγερσης σε ανυπακοή», ενώ υποστηρίζει πως είναι απαράδεκτο να παρανομούν βουλευτές και υπουργοί μέσα τη Βουλή, παραβαίνοντας όχι μόνο τον νόμο που κύρωσε τη συμφωνία αλλά και τον ρατσιστικό και τον Ποινικό Κώδικα. Ο βουλευτής μίλησε «για τρομοκρατία από τους οπαδούς της Συμφωνίας των Πρεσπών». 

Οι «Κοσμοπολίτες» και οι «διεθνιστές» θέλουν να επιβάλουν την πολιτική τους. Αλλά ο «Ισλαμορατσισμός» ο «Ισλαμοναζισμός», και οι Φασιστοπαρτιζάνοι του ΑΣΝΟΜ και οι συνοδοιπόροι του με ποιο νόμο διώκονται; Το «κήρυγμα μίσους» κατά των Ελλήνωνν κατά των ορθοδόξων και κατά των ετεροφιλόφιλων δεν τιμωρούνται. 

Ο ρατσιστικός εναντίον των Ελλήνων και των ετεροφιλόφιλων οι οποίοι είναι αντικείμενο διωγμού, με ποιες διατάξεις διώκονται; Το μίσος των λαθραίων και των αλβανοκογκολέζων που κατουράνε στα σκαλοπάτια μας μένει ατιμώρητο. 
Το μίσος των σουνιτών μουσουλμάνων μένει ατιμώρητο .Τα κηρύγματα μίσους των «Κοσμοπολιτών» κατά της Πατρίδας και της θρησκείας δεν τιμωρούνται., ούτε το μίσος της «πουστιάς» κατά των στρέιτ. 
Χθες στην Μελβούρνοι οι ψευτομακεδόνες της ΣΝΟΦ και του ΑΣΝΟΜ, έκαψαν την ελληνική σημαία. Νομίζω ότι η Ελληνικη δικαιοσύνη πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτα και να ασκήσει διώξεις εναντίον των Γύφτων.

3 σχόλια:

avdargor είπε...

αυτο που τιμωρει κ θα γινετε μεχρι Τελους ειναι η δικη σας ραγιδοσυνη/μοιρολατρεια/μεσσιανισμος που υπαρχει. τοσο απλο. τιποτε αλλο. αλλα ποιος να καταλαβει... χαχα αστο. Οταν οι μισοι και.. ελληνες θεωρουν τον αντετοκουμπο ελληνα....κ το χρυσο που θα τους εφερνε..... δεν υπαρχει πολυ ελπιδα. χαχαχ απολυτο τελμα.

Ανώνυμος είπε...

Σε προηγουμενη αναρτηση του κου Χατζαρα με τιτλο:
"Ανασυνταξη παντου για ενα Παλλαϊκο Πατριωτικο Κινημα"

εκανα ενα σχολιο αναζητωντας εναν Λοχια ή αντε και εναν Δεκανεα στο στρατευμα για να παρει την εξουσια.
Μερικοι μου απαντησατε και δικαιολογημενα ..."που να βρεθει ο Λοχιας στο ξευτιλισμενο στρατευμα που τοχουν κανει σκατατζηδες των λαθρογυφτων" . Σωστα.

Αλλα φιλοι μου το διλημα του οποιου Λοχια, Λοχαγου ή και Ταγματαρχη ειναι το εξης:
"Οκ ριψοκινδινευω το τομαρι μου, παιρνω την εξουσια, δικαζω και κρεμαω τα κομμουνια του δημοκρατικου τοξου, αλλα...για ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ να τα κανω ολα αυτα, που τον εχουν καταντησει ζητουλα των αθεατων;"

Εκει ειναι το προβλημα.
Δεν υπαρχει Λαϊκη Βαση να στιρηξει το οποιο στρατιωτικο κινημα.
Δυστυχως!




Κυβερνητης (Boeing Dreamlifter 747)

Thales είπε...

Ακομα και αν καποιος σφαλει εχει δικαιωμα στην ελευθερια του λογου.Μαλλον η Δυση εχει ξεχασει τον Βολταιρο, τον διαφωτισμο και το δικαιωμα στην διαφωνια.Οι πολιτες θα πρεπει να διωκωνται για
τις παρανομες πραξεις τους οχι για τα λογια τους η τις ιδεες τους.Ειναι βασικη αρχη της νεωτερης Ευρωπης αλλα και του Ρωμαικου δικαιου.Ο μονος περιορισμος νομιζω ειναι η αποφυγη των υβρεων και η αποφυγη συκοφαντικων αναφορων και οχι ο καταγγελτικος λογος που για καποιους ειναι ανυποφορος ενω θα επρεπε να ειναι αναμενομενος και ευπροσδεκτος.Αν αποτρεψουμε τον καταγγελτικο λογο και στομωσουμε καθε δυνατοτητα λεκτικης αντιπαραθεσης μονο η ΒΙΑ θαναι το επομενο σταδιο!Μηπως καποιοι αυτο επιδιωκουν θεωρωντας οτι πλεον εχουν το πανω χερι??....Μιλαμε παντα για την διαλεκτικη και για την δημοκρατια παντα κατα το αρχετυπο Ελληνικο ιδεωδες.Οχι την δημοκρατια αλλα καρτ.Αν αρχισουμε να δημιουργουμε αστυνομια σκεψης και να κατηγοριοποιουμε και ποινικοποιουμε τον λογο (γραπτο και προφορικο) τοτε θα πρεπει να αναμενουμε και τα επιχειρα μια τετοιας αντιληψης.Η διολισθηση στα γνωριμα μονοπατια της Ιερας Εξετασης και του δεσποτισμου θα ειναι πλεον νομοτελειακη.Ακομα και η αρνηση των γενοκτονιων οσο αποκρουστικη και προσβλητικη για τα θυματα και αν ειναι αποτελει ενα ευρυτερο ανθρωπινο δικαιωμα αυτο της ελευθεριας του λογου και δεν θα πρεπει να διωκεται ποινικα ει μη μονο διαλεκτικα και ιδεολογικα.Αλλιως η ποινικη διωξη μπορει να επιφερει τα αντιθετα αποτελεσματα και να μετατραπει σε ιδεολογικη τρομοκρατια.Υπο την αιρεση των παραπανω η Ευρωπη πρωτη πρεπει να αναθεωρησει τον αναχρονισμο και την πολιτισμικη οπισθοχωρηση που επεφερε στον δημοσιο διαλογο η καταστολη της αντιθετης αποψης για τις γενοκτονιες και οχι μονον.Επιπροσθετα θα πρεπει να διασαφηνιστει απο τους θιασωτες και τους προπαγανδιστες των σκοταδιστικων αυτων περιορισμων της ελευθεριας του λογου (και των ευρυτερων αρετων της Αρχαιας Ελλαδος) ωρισμενες εννοιες οπως ο αντισημιτισμος για παραδειγμα.Ειναι σαφες οτι ο ορος αυτος ΔΕΝ περιλαμβανει τους καθε μορφης εγχρωμους πλην μονο των σημιτων(αραβες και εβραιοι).Και ενω περιλαμβανει τους πολυπληθεις Αραβες ειναι ξεκαθαρο οτι η επικληση της καταφορας αυτης πιστωνεται και προστατευει αποκλειστικα τους Εβραιους.Θα ηταν πιο γενναιο να υπηρχε ο ορος αντιεβραισμος ο οποιος εμπεριεχει και τους Χαζαρους Εβραιους που δεν ειναι Σημιτες.Ακομα και με την δικη τους λογικη ο νεολογισμος αυτος μπαζει.Ζητουν απο την Ευρωπη κατι που ΔΕΝ στεκεται ακομα και με τους κανονες του δικου τους σκεπτικου.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...