8/9/19

Ανασύνταξη παντού για ένα Παλλαϊκό Πατριωτικό Κίνημα

Του Σπύρου Χατζάρα 

Λοιπόν. Να πούμε ότι το ποτήρι είναι μισοάδειο. 
Το απογοητευτικό αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουλίου, εκτός από πισωγύρισμα, είναι μια ευκαιρία για σοβαρή ανασύνταξη.
 Οι παρλαπίπες, οι «ταρατατζούμ», οι «σαν κάτι», οι ρουφιανοπατριώτες, οι «Μακρυγιαννιστές» ηττήθηκαν. Και αυτό είναι θετικό. Έλαβαν ότι τους άξιζε, και θα πάψουν να αποτελούν τροχοπέδη. 
Η δική τους «νίλα» όμως , δεν πρέπει να συμπαρασύρει το Εθνικό Πατριωτικό Κίνημα, που χρειάζεται ανασύνταξη για να βρει τον αυτόνομο δρόμο του, και όχι να είναι ουρά, του κάθε εκάστοτε «εθνοπατέρα». 
Χρειαζόμαστε να τα δούμε ξανά όλα από την αρχή. Από μηδενικής βάσεως. 
Και ιδεολογικά και προγραμματικά.
 Χρειαζόμαστε μια σαφή ιδεολογική πλατφόρμα και ένα νέο σύγχρονο εθνικό πρόγραμμα που θα απαντά στις σημερινές και αυριανές ανάγκες του Λαού , της Χώρας και του Έθνους. 
Τέρμα πιά με τους Πατριδέμπορους, τους ΝΑΤΟπατριώτες, και τους ψευτοεθνικιστές των Αγορών. Πρέπει απλά και ξεκάθαρα να προσδιορίσουμε τι είναι εθνικό , τι πατριωτικό και ποιος είναι ο Πατριώτης. 
Να προσδιορίσουμε τι μας χωρίζει από τους άλλους και να σχεδιάσουμε πολιτική συμμαχιών. Ιδεολογία και ρεαλισμό. 
Να κοιτάξουμε γύρω, και να καταλάβουμε, τι κάνει καλά ο Σαλβίνι, τι κάνει καλά η Λε Πεν, η Αλτερνατίβα, και να λογαριάσουμε τι μας φαίνεται λάθος. Χρειαζόμαστε να μελετήσουμε συγκριμένες ασφαλιστικές δικλείδες ώστε να μην ξανάχουμε ηλεκτρονική καλπονοθεία. 
Τα αποτελέσματα κάθε εκλογικού Κέντρου πρέπει να αναρτώνται με τις ηλεκτρονικές υπογραφές όλων των μελών της εφορευτικής επιτροπής στο διαδίκτυο και οι εκλογικοί κατάλογοι πρέπει να βρίσκονται στο διαδίκτυο ώστε όλοι να μπορούμε να ελέγξουμε ποιος ψηφίζει, και αν υπάρχουν ψηφοφόροι που μένουν σε άχτιστα οικόπεδα. 
Η ρίζα της συμφοράς για τον λαό και το Έθνος μας , εξακολουθεί να βρίσκεται στην εξάρτηση της Πατρίδας μας, από τα ιμπεριαλιστικά Κέντρα και τους περιούσιους Τραπεζίτες, που είναι οι δημιουργοί της Ολιγαρχικής Κομματοκρατίας, της Φαυλοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας. 
Η χούντα των διεθνών Τραπεζιτών ορίζει τον τόπο μας χρησιμοποιώντας ελληνοποιημένους, και Έλληνες πράκτορες διεθνών οργανώσεων.
 Για να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας , στο «Βαθύ Κράτος Δικαίου» είναι απαραίτητη η Εθνική Λαϊκή Ενότητα γύρω από ένα αντι-Ολιγαρχικό κίνημα, υπεράσπισης, της ιδέας του εθνικού Κράτους και της Πατρίδας . 
Για να υπερασπίσουμε την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό, έχουμε ανάγκη από Εθνική Ανεξαρτησία και πραγματική Λαϊκή Κυριαρχία, και πραγματική ελευθερία της Ενημέρωσης.. Χρειάζεται να οικοδομήσουμε μια κοινωνική και διαταξική συμμαχία εργατών-αγροτών-υπαλλήλων-μικρομεσαίων, και ανέργων με το εθνικό παραγωγικό κεφαλαίου, ενάντια στην Διεθνή των Αγορών των «μεταρρυθμιστών» του «κοσμοπολιτισμού» και των «Επενδυτών».
 Μια συμμαχία, εναντίον της παγκόσμιας Διακυβέρνησης , της Χούντας των τραπεζιτών, ενάντια στους αεριτζήδες, τους κερδοσκόπους, και το μεταπρατικό κεφάλαιο. Ένα ενιαίο μετώπιο για την πλήρη ανατροπή του πολιτικού συστήματος της Κλεπτοκρατίας της Φαυλοκρατίας της Καρτελοκρατιας της Ολιγαρχικής ψωρο-Ελιτ , που καταδίκασε τον τόπο μας στη μιζέρια, και το λαό μας στη δυστυχία και την απόγνωση. Τον σοσιαλ-νέο-φιλελεύθερο συρφετό των λυμεώνων , των Κλεπτών και των Εφιαλτών, ρήμαξε τη χώρα μας και τον λαό μας.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ


Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΜΗΛΑ


ΚΑΙ


ΒΡΩΜΑΓΕ


Η ΜΑΣΧΑΛΗ ΤΟΥ


πουφ

Ανώνυμος είπε...

Άιντε, τόσα χρόνια τι περιμένεις Χατζάρα; ΠΑ.ΠΑ.ΚΙ. θα το πεις το νέο κόμμα;

Ανώνυμος είπε...

καλα κρασια τον αυγουστο χατζαρα

τωρα μας φταιει και χαιροσαστε για την χα που αποκαλεις τωρα

παρλαπίπες, οι «ταρατατζούμ», οι «σαν κάτι», οι ρουφιανοπατριώτες, οι «Μακρυγιαννιστές»


γιατι χαιρεστε ,βρε ανοητοι ολοι στην ιδια βαρκα ειστε για τον νεοελληνα

10 χρονια στο πατωμα και αυτος πηγε στους κομμουνιστες μαζικα και παρεμεινε στη δεξια των μασονων καταστροφεων

δεν αναρωτιεστε τι σκατιαρης λαος ειναι επιτελους?

τις αξιες σας τις σιχαινεται γιατι εμαθε στο αραλικι την κομπινα το δημοσιο κοπροσκυλιασμα και τα επιδοματα τα δανεικα, και 4 μηνες το χρονο καβατζα απο το τουρισμο για τους λοιπους 8 και ξανα παλι του χρονου

δεν θελει να αλλαξει ο βρωμιαρης αυτος ειναι χοντρα βολεμενος στο παρασιτισμο σαν σταση ζωης και επιβιωσης

ουτε και μπορει να κανει αυτα που εσεις λετε

ζητατε πραματα πανω απο την μηδαμινη αξια του λαου αυτου


μακελεμα του χρειαζεται της χωρας αυτης αναξιας

χιλιες φορες τουρκος και αντρουκλας αρσενικος και φασιστας παρα βρωμοπουστης ελληνας και κομμουνιστης δημοσιο λεχριτης τεμπελης

βρε δεν καταλαβατε πως η ελληνικη κοινωνια ειναι σαπια διεφθαρμενη σαν το μεδουλι και ατιμη ?

τζαμπα χαλατε τη ζαχαρενια

οτι και αν βγηκε πριν το εγραψαν στα αρχιδια τους

και οτι θα βγει μετα παλι μια τρυπα θα κανει

και σεις αντι να δειτε σε ποιους λεχριτες λαουτζικους απευθυνεστε καθεστε και αναπαραγετε την παρλαπιπα των εχθρων αναμεταξυ σας.

ο ενας σας βρωμαει και αλλος μυριζει και εσεις ειστε ωραιοι

αντι ολοι μαζι να επιτεθειτε και να τσακισετε τον βρωμιαρη νεοελληνα παριστανετε τους ναπολεοντες για το τρελαδικο και το χρημα των εκλογων


η εσωστρεφεια ειναι παραπλανητικη


δεν ειναι καμια χα καραταζατουμπας η οποιος αλλος εμφανιστει μετα

το προβλημα


ειναι σαπιος ο λαος και τζαμπα ασχολειστε και χαλιεστε


και δεν παιρνει ζωντανεμα το σαπιο αυτο ψωφαλογο

αστε την πουτανα αυτη χωρα να ψοφησει


αυτο αξιζει στο βρωμοελληνα

Tο να επιμενετε σε μια χαμενη υποθεση με εναν χαμενο λαο ειναι παραφροσυνη πλεον


χεστε τους και ασχοληθειτε με ζωντανα πραματα αυτοι ειναι τελειωμενοι

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσο εκτός τόπου και χρόνου μπορεί να βρίσκεται κάποιος. Σήμερα στην ελλαδιστανική επικράτεια έχουμε κάπου στους 7.000.000 αλλοδαπούς, πολλοί από αυτούς πολιτογραφημένοι και από συνορεύουσες χώρες με διεκδικήσεις.

Οι ντόπιοι είναι στην συντριπιτκή τους πλειοψηφία ακροαριστεροί καθώς από την πλύση εγκεφάλου όταν κάποιος θεωρεί τον εαυτόν του "κέντρο" τότε σημαίνει ότι πιστεύει ακροαριστερά πράγματα εισαγώμενα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μεγάλο ποσοστό είναι αδιάφοροι.

Και οι υπόλοιποι είναι φιλελεδο-ευρωπαϊστές.

Όλοι έχουν κοινό την αγάπη τους για την ΕΕ η οποία εγγυάται αλλαγές φύλου και πιο πολλούς αφροασιάτες εραστές για τους αριστερούς και "ελεύθερες αγορές" για τους ευρωπαϊστές.

Οι ευρωπαϊστές είναι η μόνο που αποδέχονται όρους όπως "Ελληνισμός" αλλά πάντα στα πλαίσια ενός βιβλίου που μιλάει για την αρχαιότητα διότι τώρα έχουμε την ΕΕ που έχει τις αξίες του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος, δηλαδή "ελεύθερες αγορές", αλλαγές φύλου και λαθροεποικισμό.


Στην ήττα της ΧΑ μπορεί να δεις την αποτύπωση τού ότι κανένας πλέον δεν ενδιαφέρεται για ρητορικές "Ελληνικού Έθνους", κλείσιμο συνόρων και λοιπά, η πλύση εγκεφάλου είναι πολύ βαθειά, κυρίως από το ίντερνετ για τους νεώτερους.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αντικαταθλιπτικά τα οποία προκαλούν απότομες μεταβολές στην διάθεση και πολλές φορές αυτοκτονίες. Όλοι είναι άνεργοι και κόβουν τις φλέβες τους κλεισμένοι στο σπίτι. Η αναπαραγωγή καθώς και οι γάμοι και οι οικογένειες σταμάτησαν να τελείως όχι μόνο σαν πραγματικότητα αλλά και σαν ιδέα του φυσιολογικού.

Μιλάμε για έναν πραγματικό χυλό μιας ανθρωπομάζας χωρίς σκοπό και χωρίς προέλευση που βυθίζεται στον εκφυλισμό πέραν του βιολογικού πολέμου μέσω τροφών, νερού, εμβολίων.

Τα σχολεία έχουν γίνει νεοταξικά μαρξιστικά φυτώρια με καθηγητές ανώμαλους, πουτάνες και ομοφυλόφυλους τραβεστί.

Γιατί θεωρείς ότι κάποιος θα ενοχληθεί αν ψηφίζει ο Αχμέτ παράνομα αφού αυτό θα βοηθήσει να πολεμηθεί ο "φασισμός". Ακόμα και οι ΝΔουληδες δεν έχουν πρόβλημα με τους λαθραίους, βγαίνει στα ίσα το Κούλι και λέει ότι θα κάνει τα τουρκικά επίσημη γλώσσα και θα κάνει καλύτερα χοτσποτ.

Όλο το άρθρο που έγραψες αφορά μερικούς πορωμένους νέους και μια μάζα γέρων που όμως ψηφίζει ΝΔ επειδή έχει κοπεί η σύνταξη και νομίζουν ότι το Κούλι θα την επαναφέρει.

Σε ποιους θα πεις για την "ιδεολογική πλατφόρμα" την ώρα που κάθε λέξη που περιέχει το συνθετικό "-ελλ-" είναι ύποπτη για "ναζισμό".

Πραγματικά ζεις αλλού τελείως.

Ανώνυμος είπε...

Το 7.000.000 από που προκύπτει; Τους μέτρησες εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Από το καλό κείμενό σου,Χατζαρα, κρατώ την κεντρική ιδέα:"χρειάζεται να οικοδομησουμε μια κοινωνική και διαταξικη συμμαχία των εργατών-αγροτών, υπαλλήλων, μικρομεσαίων και ανέργων με το Εθνικό Παραγωγικό Κεφάλαιο ενάντια στην Διεθνή των Αγορών,των" μεταρρυθμιστων" και του" κοσμοπολιτισμου".....!!! Απλώς θα πούμε ότι, κατά την άποψή μας, ο Στρατός πρέπει να έχει ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε αυτή την προσπάθεια διότι θα χρειαστεί σχεδιασμός για την περιφρούρηση της εσωτερικής ασφαλειας της χώρας αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι αν ευοδωθει μία τέτοια προσπάθεια οι Αθεατοι να προκαλέσουν εσωτερικό μέτωπο με τα 5.000.000 αλλοφύλων που υπάρχουν στη χώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ψηφειστε ΧΑ να κονομαει ο χοντρος με την οικογενεια και οι αλλοι στην Ευρωβολη. Εσεις δε βημα και μπλουζακια .......

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τους βγάζεις 5.000.000; Ο άλλος πιό πάνω τους βγάζει 7.000.000! Σε μια χώρα 10.000.000 γηγενών, που ζούνε όλοι αυτοί οι λάθρο ρε μάγκες; Σε σκηνές;

Ανώνυμος είπε...

Αν και εχουν διαλυσει το στρατευμα, ευελπιστω οτι συντομα θα υπαρξει ενας Λοχιας!

Ενας Λοχιας που να μην κανει το λαθος του Παπαδοπουλου που τους αφησε λακησανε και ξαναγυρισαν για να διαλυσουν την χωρα.

Ενας Λοχιας, αντε να 'ναι και Δεκανεας......
Ολα τα αλλα ειναι του κωλου.



Κυβερνητης (Boeing Dreamlifter 747)

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη πιθανότητα νοθείας βρίσκεται στην σκόπιμη μη ανάρτηση του συγκεντρωτικού καταλόγου των ψήφων σε επίπεδο εκλογικού κέντρου και σε πραγματικό χρόνο.
Ακολούθως συγκεντρωτικά σε επίπεδο δημοτικής ενότητας και δήμου.
Όταν δεν γίνεται αυτό δεν μπορεί να ελεγχθεί το σκόπιμο λάθος στα αποτελέσματα προς άθροιση κάθε εκλογικού κέντρου όπως και οι αθροίσεις στο επόμενο επίπεδο.
Παράδειγμα: δήμος Αθηναίων Ν.Δ 100.110 ψήφοι. Πως επιβεβαιώνεται αυτό το άθροισμα; Είναι το άθροισμα από το επίπεδο των εκλογικών κέντρων.
Αν υπήρχε αναρτημένος σε πραγματικό χρόνο στο site του υπουργείου συγκεντρωτικός κατάλογος των ψήφων σε επίπεδο εκλογικού κέντρου, τότε οι όποιοι γνώστες των αποτελεσμάτων που στάλθηκαν από τα εκλογικά κέντρα, θα μπορούσαν να ελέγξουν αν είχαν αντιγραφεί στον κατάλογο χωρίς παραποίηση και επίσης ο κάθε φιλύποπτος ψηφοφόρος θα μπορούσε να ελέγξει δειγματοληπτικά ή και στο σύνολο, το στοιχειώδες, την ορθότητα των αθροίσεων, με ένα απλό πρόγραμμα στον υπολογιστή του σε ελάχιστο χρόνο.
Παράδειγμα: Στον δήμο Αθηναίων ας πούμε ότι από τρία τυχαία εκλογικά κέντρα αποστέλλονται τα αποτελέσματα, στα οποία η Ν.Δ έχει ψήφους 200, 210 και 180 αντιστοίχως, σύνολο 590. Το μηχανογραφικό κέντρο θα μπορούσε να τροποποιήσει αυτά τα αποτελέσματα σε 207, 219 και 186 αντιστοίχως, σύνολο 612.
Στην άθροιση το αποτέλεσμα 612 μπορεί να αλλοιωνόταν σε 620. Τα αντίστοιχα βέβαια ισχύουν και για το σύνολο των εκλογικών τμημάτων του δήμου.
Δεν υπάρχει τρόπος ο κάθε πολίτης και ακόμα περισσότερο οι γνώστες των αποτελεσμάτων σε κάποια από τα τρία αυτά εκλογικά κέντρα να ελέγξουν αν το αποτέλεσμα 620 είναι σωστό και αντιστοίχως το αποτέλεσμα 100.110 για το σύνολο των εκλογικών τμημάτων του δήμου.
Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει στο μηχανογραφικό κέντρο κάποια ελεγκτική αρχή που ελέγχει την ορθότητα των αντιγραφών και των αθροίσεων, αυτό δεν έχει ιδιαίτερη αξία διότι χωρίς ουσιαστικό λόγο περιορίζουμε την δυνατότητα ελέγχου της νοθείας σε μεμονωμένα πρόσωπα που μπορεί να είναι διεφθαρμένα.

Ανώνυμος είπε...

Ζούνε σε σπίτια,στην Αθήνα και σε ολόκληρη την επαρχία! Δεν υπάρχει χωριό στην ηπειρωτική επαρχία αλλά και την νησιωτική Ελλάδα που να μην έχει Αλβανό ή Πακιστανό ή Σύριο! Οι περισσότεροι από βεβαίως είναι Αλβανοί, εδώ και τριάντα χρόνια! Στην Αθήνα ζουν σε σπίτια, πολλοί μαζί σε ένα δυάρι ή μία γκαρσονιέρα! Αλλά ειδικώς η επαρχία είναι γεμάτη και δυστυχώς δουλεύουν όπου βρουν αφού και οι μα... κες οι Έλληνες τους δίνουν δουλειές ακόμα!Οι Αλβανοί μόνοι τους με τις οικογένειες που έχουν κατεβάσει... "απ'το χιόνι"(Γκοριτσας) είναι 2.000.000 κι ας λένε οι ίδιοι ότι είναι μόνο 1.000.000! Βάλε και τους υπόλοιπους(πακιστανοσυριους κ. τ.λ.) και θα δεις!

Ανώνυμος είπε...

Οι αλβανοι και γενικώς οι ξένοι χρεοκοπησαν το Σύστημα Υγείας, που έμπαιναν στα νοσοκομεία τζάμπα, αυτοί και οι οικογένειές τους που κατέβαιναν από την χώρα τους για να χειρουργηθουν στην Ελλάδα! Παίρνουν αναπηρικές συντάξεις από εδώ και ορισμένοι δεν έχουν τα απαιτούμενα ένσημα! Έχουν "προνομιακή μεταχείριση" από το "Κράτος Δικαίου", την ίδια στιγμή που οι Έλληνες είναι άνεργοι και κυνηγημένοι στην ίδια τους τη χώρα! Άλλοι συμπατριώτες μας αυτοκτόνησαν, άλλοι έφυγαν απογοητευμένοι στο εξωτερικό για να βρουν ένα ξεροκομματο που το "ελλαδικό κράτος δικαίου" αρνείται να τους παράσχει! Οικογένειες Ελλήνων διαλύθηκαν από την φτώχεια και την απόγνωση, η υπογεννητικοτητα καλπάζει ενώ αυτοί (οι αλλόφυλοι) εχουν πάνω από δύο παιδιά η κάθε οικογένεια! Η Ελλάδα χρεοκόπησε από δαύτους και από το ευρωνομισμα και μετά από όλα αυτά τολμάτε ορισμένοι να αμφισβητείτε τον αριθμό των ξένων στην Ελλάδα; Κι αν είναι 500.000 κάτω ή πάνω, έχει σημασία αφού το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μερικά εκατομμύρια! Δεν σε ξέρω, δεν μας ξέρεις αλλά για να μιλάς έτσι πρέπει να είσαι ή συριζοφιλελε ή "βαθύ Κράτος Δικαίου"! Αφού τούς αγαπάτε τόσο πολύ γιατί δεν τους παίρνετε να πάτε να ζήσετε στην Αλάσκα π.χ.και να μας αφήσετε ήσυχους στην δυστυχία μας;

Ανώνυμος είπε...

Συμπλήρωμα στο προηγούμενο σχόλιο:να πάρετε και τη Στοά μαζί σας στην Αλάσκα! Κι αυτή είναι της ίδιας άποψης με εσάς!

Ανώνυμος είπε...

Ὁ μόνος ποὺ εἶπε τὸ σωστὸ καὶ ἔχει πιάσει τὸ νόημα εἶναι ὁ Boeing Dreamlifter 747.

Ὅλοι οἱ ἄλλοι εἶναι σὰν τοὺς ἀναλυτὲς τοῦ κώλου ποὺ ἔχει γεμίσει ἡ ἑλληνικὴ κοννωνία

και κάνουνε τὸ ἑξῆς : μπλά, μπλά, μπλά, μπλά μπλά, μπλά, μπλά, μπλά, μπλά

καὶ πάλι μπλά, μπλά, μπλά. Δὲν χορτάσατε μὲ τὶς μαλακίες ποὺ λέτε τόσα χρόνια.

Γίνατε χειρότεροι καὶ ἀπὸ τοὺς πολιτικάντηδες τοῦ κιλοῦ.

Περιμένετα νὰ σᾶς σώσουνε τὰ κόμματα, καὶ εἰδικὰ κάτι κολλημένους

ποὺ δὲν ἔχουν οὔτε ἕνα δράμι νιονιό, ΧΑ, Χάλκινη Αὐγή, Μαύρη Αὐγή, Θεοσκότεινη Αὐγή

καὶ πάει λέγοντας.

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

To γελοίο είναι ότι η "ιδεολογική πλατφόρμα" της διαταξικής κοινωνίας είναι αυτή της ΧΑ! Αλλά δεν θέλατε να συνδράμετε ανιδιοτελώς, όλοι εσείς οι "αλάνθαστοι"...!
Κάνατε ανήθικο πόλεμο και παρασυγκεντρώσεις επί χρόνια και το κόλλημα σου είναι ο Μακρυγιάννης... Έλεος!
Φάτε TRELOPON τώρα και μην κλαίγεστε...!
Και για να μην ξεχνιόμαστε νεοελληνάκο… Ό,τι κάνει τώρα ο Κούλης και ό,τι λέει ο Τρελόπουλος, είναι ατζέντα της ΧΑ! Επιδότηση νεογέννητων, μείωση φόρων, υποστήριξη αγροτιάς, εκμεταλλευση ΑΟΖ, κλείσιμο συνόρων κλπ...
Και για να σου πω και κάτι τελευταίο και Χριστιανικό:
ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Επειδή μπορεί να μην θυμάμαι κάτι από το πρόγραμμα της Χ.Α.,για πες μας με τους αλβανούς τί θα κάνατε αν είχατε τα ηνία της χώρας; Θα τους διώχνατε από την Ελλάδα; Για τους αλβανούς ρωτώ συγκεκριμένα, όχι για τους υπόλοιπους λαθρο!

Ανώνυμος είπε...

Πώς να υπάρξει λοχίας αγαπητέ, από την στιγμή που το Στράτευμα το έχουν κάνει δημοσιουπαλληλικι; Στολή, φιγούρα στις γκομενες, προσοχή στον μισθό μήπως δει κανένα πενηντάρικο λιγότερο στο τέλος του μήνα και πάει λέγοντας! Για ποιον στρατό να μιλήσουμε; Και αυτή η κατάσταση δεν είναι τωρινό φαινόμενο, είναι από δεκαετίες, από το '74 και μετά!Έπειτα υπάρχουν και the laws, το ποινικό δίκαιο της χώρας και οι εξαρτημένοι, σε αρκετές περιπτώσεις, δικαστές! Ποιος... λοχίας ή αξιωματικουλης θα τολμήσει να βγει μπροστά; Για να καταλήξει μετά στη φυλακή αφού θα τον φάνε οι... "democrates" και το... "κράτος δικαίου";

Ανώνυμος είπε...

Κι έπειτα είναι και το... euro! Θα αφήσει η... μπουντεσμπανκ να γίνει επανάσταση στην Ελλάδα για να κινδυνεύσει να χάσει τη μάσα; Μάλλον θα βλέπεις όνειρα θερινής νυκτός!

Ανώνυμος είπε...

Με 1.000.000 προσωπικό(που πραγματικά αγαπάνε την πατρίδα) σε ποια χώρα θα συμβούν τα σωστά που γράφει το άρθρο;
Το ποσοστό αυτό είναι 10 % του πληθυσμού και αυτό διάσπαρτο σε όλη την επικράτεια
Ποιος είναι ο φορέας που θα το συσπειρώσει;
Στον δημόσιο λόγο κυριαρχούν οι αντι-εξουσιαστικές κορώνες των 'αναρχικών' ελλήνων
Οποιαδήποτε προσπάθεια θα χρησιμοποιηθεί από τους αριστεριστές ως αναβίωση του ναζισμού-εθνικισμού δλδ του προβαλλόμενου 'κακού' από τον αντιφά πλανήτη που δημιούργησαν οι Τροτσκιστές - τα αγγλοσαξονοειδή και χαζαρο-εβραϊκά δίποδα στην Αμερική μετά το 1950
Πως θα χτυπηθεί η μαρξιστική ιδεολογία που αναπαράγεται με ποσοστά στην νεολαία κοντά 2 αιώνες τώρα , από το 1848 ;
Σωστά γράφει ο σχολιαστής πιο πάνω 12:44:00 μ.μ σε ποιους απευθύνεται το πατριωτικό μήνυμα
Δεν έχει παραλήπτη δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

@ Κυρ Σεπ 08, 10:59:00 μ.μ.

Συμφωνουμε αλλα λιγο σεβας σε εναν κυβερνητη Boeing Dreamlifter 747 δεν θα εβλαπτε.
Δεν σου εμπιστευεται καποιος μια περιουσια 300-400 εκ δολλαρια και τις ψυχες 400 και βαλε ανθρωπων ετσι για πλακα.
Αντε γιατι κατι αλλοι νεο-εθνικιστες της πλακας μας θεωρουν οτι ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι.




Κυβερνητης (Boeing Dreamlifter 747)

ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΕΑΥΤΟΥ είπε...

@Δευ Σεπ 09, 08:59:00 π.μ.
Ό,τι να'ναι… Η μπάλα στην εξέδρα!

Ανώνυμος είπε...

@Δευ Σεπ 09, 02:46:00 μ.μ.

https://youtu.be/n2E8hDjWKDQ

Ανώνυμος είπε...

Οι αλβανοι είναι... "μπάλα στην εξέδρα";

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ