9/9/19

Οι ταρατατζούμ και η Υπόθεση μας

Σας είπα , ότι «είναι θετικό που ηττήθηκαν οι παρλαπίπες, οι «ταρατατζούμ», οι «σαν κάτι», οι ρουφιανοπατριώτες, οι «Μακρυγιαννιστές» . Και κάποιοι αλάθητοι και παντογνώστες με ειρηνεύτηκαν. 
Όταν λέω να τα ξαναδούμε όλα, δεν το εισηγούμαι στους ξερόλες, στους παντογνώστες, τους φωστήρες του Εθνικισμού, και τους Παν-επιστήμονες του Πατριωτισμού, και όλους Εκείνους που δεν φταίνε Ποτέ, αφού έχουν ,σαν τον Πάπα το «Αλάθητο».
Η Χρυσή Αυγή έλαβε 165.711 ψήφους. Αν τους είχα ψηφίσει και εγώ θα είχε 165.712. Αλλά, για τους «πάνσοφους» για την αποτυχία φταίω εγώ. 
Φταίνε και οι 222.676 που δεν τους ξαναψήφισαν. 
Κάθε σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος θα έψαχνε πρώτα τα λάθη του, τις παραλήψεις, τις ανεπάρκειες και τις ολιγωρίες. 
Οι «άλλοι», μπορεί να «έκαναν», αλλά αυτό δεν αρκεί, διότι στην «δράση» έπρεπε να υπάρχει «αντίδραση».
Σας είπα λοιπόν για τους «ταρατατζούμ», και εννοούσα, προπετείς, φλύαρους , αναιδείς, θρασείς, βιαστικούς, απερίσκεπτους, φανφαρόνους, φαμφαρόνος Καυχησιάρηδες, λογάδες και φαφλατάδες. 
Έβαλα 11 λέξεις στην θέση ενός επιθέτου που χρησιμοποίησα με διευρυμένη σημασία και ελπίζω να έγινα κατανοητός.

 Σπυρίδων Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επαναλαμβάνω το σχόλιό μου να το ξαναδιαβάσεις να καταλάβεις τί γράφω ώστε να κατανοήσεις ότι δεν υπάρχει καμμία πλατφόρμα για τον ανθελληνικό πολτό που κατοικεί στην Ελλάδα, ό,τι και να έκανε η ΧΑ τα ίδια ποσοστά θα έπαιρνε αφού δεν θα μπορούσε καν να τάξει τις 70.000 θέσεις γκαρσονιών στο Ελληνικό.

-------Επανάληψη σχολίου--------------------

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσο εκτός τόπου και χρόνου μπορεί να βρίσκεται κάποιος. Σήμερα στην ελλαδιστανική επικράτεια έχουμε κάπου στους 7.000.000 αλλοδαπούς, πολλοί από αυτούς πολιτογραφημένοι και από συνορεύουσες χώρες με διεκδικήσεις.

Οι ντόπιοι είναι στην συντριπιτκή τους πλειοψηφία ακροαριστεροί καθώς από την πλύση εγκεφάλου όταν κάποιος θεωρεί τον εαυτόν του "κέντρο" τότε σημαίνει ότι πιστεύει ακροαριστερά πράγματα εισαγώμενα από την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μεγάλο ποσοστό είναι αδιάφοροι.

Και οι υπόλοιποι είναι φιλελεδο-ευρωπαϊστές.

Όλοι έχουν κοινό την αγάπη τους για την ΕΕ η οποία εγγυάται αλλαγές φύλου και πιο πολλούς αφροασιάτες εραστές για τους αριστερούς και "ελεύθερες αγορές" για τους ευρωπαϊστές.

Οι ευρωπαϊστές είναι η μόνο που αποδέχονται όρους όπως "Ελληνισμός" αλλά πάντα στα πλαίσια ενός βιβλίου που μιλάει για την αρχαιότητα διότι τώρα έχουμε την ΕΕ που έχει τις αξίες του Αρχαίου Ελληνικού Πνεύματος, δηλαδή "ελεύθερες αγορές", αλλαγές φύλου και λαθροεποικισμό.


Στην ήττα της ΧΑ μπορεί να δεις την αποτύπωση τού ότι κανένας πλέον δεν ενδιαφέρεται για ρητορικές "Ελληνικού Έθνους", κλείσιμο συνόρων και λοιπά, η πλύση εγκεφάλου είναι πολύ βαθειά, κυρίως από το ίντερνετ για τους νεώτερους.

Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αντικαταθλιπτικά τα οποία προκαλούν απότομες μεταβολές στην διάθεση και πολλές φορές αυτοκτονίες. Όλοι είναι άνεργοι και κόβουν τις φλέβες τους κλεισμένοι στο σπίτι. Η αναπαραγωγή καθώς και οι γάμοι και οι οικογένειες σταμάτησαν να τελείως όχι μόνο σαν πραγματικότητα αλλά και σαν ιδέα του φυσιολογικού.

Μιλάμε για έναν πραγματικό χυλό μιας ανθρωπομάζας χωρίς σκοπό και χωρίς προέλευση που βυθίζεται στον εκφυλισμό πέραν του βιολογικού πολέμου μέσω τροφών, νερού, εμβολίων.

Τα σχολεία έχουν γίνει νεοταξικά μαρξιστικά φυτώρια με καθηγητές ανώμαλους, πουτάνες και ομοφυλόφυλους τραβεστί.

Γιατί θεωρείς ότι κάποιος θα ενοχληθεί αν ψηφίζει ο Αχμέτ παράνομα αφού αυτό θα βοηθήσει να πολεμηθεί ο "φασισμός";;;; Ακόμα και οι ΝΔουληδες δεν έχουν πρόβλημα με τους λαθραίους, βγαίνει στα ίσα το Κούλι και λέει ότι θα κάνει τα τουρκικά επίσημη γλώσσα και θα κάνει καλύτερα χοτσποτ.

Όλο το άρθρο που έγραψες αφορά μερικούς πορωμένους νέους και μια μάζα γέρων που όμως ψηφίζει ΝΔ επειδή έχει κοπεί η σύνταξη και νομίζουν ότι το Κούλι θα την επαναφέρει.

Σε ποιους θα πεις για την "ιδεολογική πλατφόρμα" την ώρα που κάθε λέξη που περιέχει το συνθετικό "-ελλ-" είναι ύποπτη για "ναζισμό".

Πραγματικά ζεις αλλού τελείως.

Ανώνυμος είπε...

πιστευεις οτι ο καταλληλοτερος να ηγηθει να ενωσει τους ελληνες και αξιος διαδοχος του καποδιστρια

ειναι ο κωστης αιβαλιωτης ;

Ανώνυμος είπε...

Τελείωσε το πείραμα με τον 'Γιαννης' τον καλύτερο παίκτη του nba 3 επιθετικά φάουλ και ληξις.
Κανείς δε τολμάει όμως από τους συστημικούς να πει κιχ.
Είναι πολλά τα λεφτά στο μαγαζί.
Ένα ακόμα σημαδι του εκφυλισμού του Νεοέλληνα.

Ανώνυμος είπε...

τα μηδενικα επιτηδεια επι τω εργον!
παλαια οι γιαγιαδεs ελεγαν στα εγγονακια τουs παραμυθια οτι ομιλουσαν τα ζωα...καθωs φαινεται με την παροδο των χρονων αρχισαν να ομιλουν και οι Κ@ΛΟΙ!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...