17/9/19

Με τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής φεύγει το θρήσκευμα και η ιθαγένεια από τα απολυτήρια των σχολείων.

Το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε συμμόρφωση με την υπ’ αριθ. 28/2019 Απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) προωθεί την τροποποίηση των κείμενων ρυθμίσεων προκειμένου να μην αναγράφεται πλέον το θρήσκευμα και η ιθαγένεια στα στοιχεία που τηρούνται στο σχολείο και στους τίτλους και τα πιστοποιητικά σπουδών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 Η υπουργός , κα Νίκη Μπίλντερμπεργκ δήλωσε σχετικά: 
«Στόχος μας στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων είναι να καλλιεργούμε διαρκώς ένα σχολικό περιβάλλον γνώσης, ελεύθερο, δημιουργικό, χωρίς αποκλεισμούς. Καταπολεμώντας κάθε είδους διάκριση, σεβόμενοι τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Παράλληλα μεριμνούμε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μαθητών, σύμφωνα με το εθνικό και ενωσιακό δίκαιο. Εν προκειμένω, κρίθηκε ότι η αναγραφή του θρησκεύματος και της ιθαγένειας στους τίτλους και στα πιστοποιητικά σπουδών δεν είναι αναγκαία και πρόσφορη για την εξυπηρέτηση του σκοπού τους, ο οποίος συνίσταται αποκλειστικά στην παρακολούθηση της φοίτησης και στη βεβαίωση των επιδόσεων και της επιτυχούς περάτωσης των σπουδών του μαθητή. Στο πλαίσιο αυτό, προχωράμε άμεσα στις αναγκαίες τροποποιήσεις των σχετικών ρυθμίσεων, ώστε η συλλογή και επεξεργασία τέτοιων προσωπικών δεδομένων, σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, να είναι απολύτως συμβατή με τις απαιτήσεις του εθνικού και ενωσιακού δικαίου».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμενα δηλαδη, που πιστευω και προσευχομαι στον Χιτλερ, σεβονται τα θρησκευτικα δικαιωματα μου;
Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

Ανώνυμος είπε...

και λοιπόν ;;;

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Και λοιπον DEPON !

Κοιμαστε ορθιοι οι περισσοτεροι, για περαστε απο σχολεια νυχτερινα να δειτε τι γινεται. Οπου λειτουργουν και ταξεις για να μαθαινουν την γλωσσα αυτοι που υποτιθεται πως ειναι αποκλεισμενοι ενω θελουν να πανε Ευρωπη...(κατα τα λεγομενα των φιλανθρωπων) Η το αλλο το κολπο που πηγαιναν ολα τα αλοδαπα και γραφοταν νυχτερινο γιατι με το χαρτι φοιτησης δεν κινδυνευαν απο απελαση. Η κατασταση στα σχολεια δειχνει πια θα ειναι η εικονα της χωρας σε 20 χρονια και οι Ελληναρες πετανε αετο οι μαλακοπιτουρες. Δουλευει η προπαγανδα τον κοσμο ψιλο γαζι και ο μαλακας ο Ελληνας κοιμαται ορθιος !

Ολες οι βαθμιδες της εκπαιδευσης ειναι γκουλακ παγκοσμιοποιημενης παιδειας και αναμορφωσης, ψυχοπνευματικου επαναπρογραμματισμου και εξαναγκασμου στις νεες επιταγες .

Ταχύρρυθμος εξισλαμισμός της Ελλάδος

  ΝουΔού-Σόρος -ΨΥΡΙΖΑ-ΚΕΕΡΦΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΚΚΕ-Solidarity now,   έχουν συγκροτήσει Κοινοπραξία   ταχύρρυθμου εξισλαμισμού της Ελλάδος.