9/9/19

Εκλογές στην Ρωσία με χαμηλή συμμετοχή

ΜΟΣΧΑ, 9 Σεπτεμβρίου. Η Ενωμένη Ρωσία κέρδισε την πλειοψηφία σε 11 από τα περιφερειακά Κοινοβούλια της ρωσικής Ομοσπονδίας. Στο Χαμπαρόφσκ δεν έχει την πλειοψηφία. 
Περισσότερες από 5.000 εκλογές διαφόρων επιπέδων διεξήχθησαν χθες στις 85 ρωσικές περιφέρειες. Δεκατρείς περιφέρειες εξέλεξαν νομοθετικά σώματα . Σε 16 περιφέρειες έγιναν δημοτικές εκλογές Αυτοδιοικήσεις. Έγιναν και εκλογές για 4 έδρες της Ρωσικής Δούμας. 
Εκλέχτηκαν και 16 κυβερνήτες ενώ στην Ιγκουσέτια το Κοινοβούλιο εξέλεξε τον Μαχμούντ Αλί Καλιμάτοφ. 
Στην περιφέρεια του Κουρσκ εξελέγη με 81,07% ο υποψήφιος της Ενωμένης Ρωσίας.Ο υποψήφιος του Κομουνιστικού Κόμματος ελαβε 5,65% και ο υποψηφιος του Ζιρινόφσκι 5,45%. Στη Δημοκρατία των Αλτάι ο υποψήφιος της Ενωμένης Ρωσίας έλαβε 59%. Δευτερος ο Κομμουνιστής με 31,64%. Στην Περιφέρεια Λιπέτσκ ο Ιγκόρ Αρταμάνοφ από την «Ενωμένη Ρωσία» κέρδισε με 67,29% των ψήφων. Στο Βόλγογκραντ ο Αντρέι Μπαχάροφ ( «Ενωμένη Ρωσία») έλαβε το 76,81% .
 Στις εκλογές στη Μόσχα η συμμετοχή ήταν 21,69%

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κε Χατζαρα,

Και στη Ρωσια παιχνιδι παιζει η Nabiullina (της τραπεζης της Ρωσιας?). Αν δεν παρει την εκτυπωση νομισματος και δεν βγει απο το SWIFT, δεν προκειται να κανει τιποτα και ο ΠΟΥΤΙΝ. Γι αυτο η θηριωδης συμμετοχη του 21% στη Μοσχα.....Και εκει χορευουν οι Εβραιοι της CHABAD.