28/3/20

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ .

Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος τού Κωνσταντίνου. 
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com 

Το ψευτορωμέϊκο παραδίδει σκοπίμως και με σχέδιο των εντολέων του τα άγια τοις κυσί. Την ώρα που ο ελληνικός λαός τελεί υπό αιχμαλωσία κατ’ οίκον ένεκα τής δήθεν αντιμετωπίσεως τού κορονοϊού, η Ελλάς υπόκειται σε μια επιχείρηση νέας άλωσης. Οι εχθροί μάς έχουν περικυκλώσει από το ένα έως το άλλο άκρο τής μαρτυρικής γης μας. Η δε σατανική παγκοσμιοποίηση μάς θέλει επιπλέον λιγότερους, φτωχότερους, απόλυτα ελεγχόμενους, μέσα σε μια πληγωμένη και μικρότερη Ελλάδα, για το καλό μας τάχα…
 Το θέμα τής υπόθεσης μένουμε σπίτι βολεύει πολύ τον νεοταξισμό και η σχετική προπαγάνδα από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης έχει φουντώσει. 
Έξω όμως από τα σπίτια μας θα ξυπνήσουμε μια μέρα πολύ κοντινή στο σήμερα και θα τρίβουμε τα μάτια μας από αυτό που θα δούμε.

 Οι ψευτορωμιοί πολιτικοί ήδη με κυβερνητική υπουργική απόφαση εγκαθιστούν 28 νέες δομές – στρατόπεδα λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα. Η δε χωροθέτηση αυτών των δομών λαμβάνει ξεκάθαρα χαρακτήρα πολεμικής προεργασίας. Οι λαθροεισβολείς εγκαθίστανται σε περιοχές στρατηγικής σημασίας για την άμυνα και την ασφάλεια τού ελληνικού λαού. Πρόκειται για στρατιωτικές ζώνες, στρατόπεδα, καθημαγμένες επιχειρήσεις και ιστορικά μνημεία. 
Τα στρατόπεδα των λαθρομεταναστών τοποθετούνται τόσο σε ιστορικούς χώρους όσο και στις εισόδους και τις εξόδους πόλεων και χωριών.
 Λαθρομετανάστες έχουν οδηγηθεί ακόμη και στην αιματοβαμμένη γη των Θερμοπυλών, όπου ο Λεωνίδας και οι μαχητές του έχυσαν το τίμιο αίμα τους προκειμένου να σταματήσουν τούς Πέρσες και τις ασιατικές ορδές τους! 

Και ο τρόπος διαφυγής τού λαού μας σε περίπτωση μαζικού κινδύνου εκμηδενίζεται. Δεν είναι πρωτοφανής αυτή η κατάσταση. Μην γελιόμαστε. Απλώς ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα δικά μας ωφέλιμα συμπεράσματα και να πετάξουμε στα σκουπίδια την πλάνη των απογόνων τού Εφιάλτη. Εχθρός μας προαιώνιος είναι διαχρονικά ο αντίχριστος σιωνισμός και η παγκοσμιοποίηση. 

Ο εχθρός καίτοι υπερηφανεύεται ότι είναι δυνατός, δεν είναι τίποτα άλλο παρά δειλός. Κρύβεται πάντα στις πλάτες των μισθοφόρων στρατευμάτων που κουβαλάει ανέκαθεν σε βάρος μας. Πέρσες, Ξέρξης και ξωπίσω τους Εσθήρ βασίλισσα και Μαρδόνιος – Μαρδοχαίος στρατηγός. 
Τουρκία και εξισλαμισμένος τουρκοεβραίος Κεμάλ. Μνημόνια και σταυρωτήδες έμποροι τού χρήματος. Οικουμενιστές και πανθρησκεία με τούς ομόσταυλους αιρετικούς. 
Στο ζήτημα τής παραδόσεως τού λαού στα δεσμά ενός ιού που έχει αντιμετώπιση, συναντούμε το σχέδιο τού νεοταξισμού για την μείωση τού ανθρώπινου πληθυσμού. Και ο κίνδυνος δεν είναι βέβαια ο ιός, όπως λέγουν έντιμοι ιατροί μας. Είναι η επιχειρούμενη επιβολή ενός θανατηφόρου εμβολιασμού.
 Ήδη έχουν ακουστεί επιπλέον προτάσεις για την επακόλουθη τού εμβολιασμού ψηφιακή ταυτοποίηση των εμβολιασθέντων με τον ηλεκτρονικό στιγματισμό, το χάραγμα! Αλλά και στην γεωπολιτική αυλή μας και τις εθνικές μας υποθέσεις το άνοιγμα τής νέας Κερκόπορτας συνεχίζεται και διευρύνεται. Το ψευτορωμέϊκο καλωσορίζει την είσοδο τής Αλβανίας και των Σκοπίων τής «Βόρειας Μακεδονίας», όπως τα αποκαλεί, στην ψευτοευρωπαϊκή ένωση. 
Την ίδια στιγμή οι Αλβανοί εγκαθιστούν 30000 λαθροεισβολείς σκοπίμως και όχι τυχαία στην ποτισμένη από αίμα ελληνικό για την λευτεριά βορειοηπειρωτική γη. Η οργή μου είναι μέγιστη όταν ακούω να μεταφέρουν λαθροεποικιστές στις Βουλιαράτες όπου μαρτύρησε για την τιμημένη γαλανόλευκη σημαία μας ο Εθνομάρτυρας Κώστας Κατσίφας. 
Οι Τούρκοι από την άλλη πλευρά αποστέλλουν πολεμική αεροπορία και ναυτικό από τον Έβρο έως τις εσχατιές τού Αιγαίου μας, αποδιώχνοντας ντροπιαστικά τις ημέτερες δυνάμεις από δήθεν τουρκική επικράτεια! 
Μάς λέγουν κατάμουτρα πως θα αρπάξουν κι άλλη ελληνική γη και η προδοτική αστική δημοκρατία των ελληνόφωνων τυράννων σιωπά, αποδεχόμενη τις τουρκικές αιτιάσεις. Είναι αυτοί που θέλουν να γιορτάσουν τάχα τα 200 χρόνια από την έναρξη τής εθνικοαπελευθερωτικής επαναστάσεως τού Εικοσιένα, όταν οδηγούν τον Ελληνισμό ως δούλο στα κάτεργα τής παγκοσμιοποίησης. Στα νύχια των σταυρωτήδων τού Χριστού μας που θέλουν να σταυρώσουν την Ελλάδα και κάθε δήθεν ελεύθερο έθνος. 

Χρειαζόμαστε τάχιστα εθνική ανασυγκρότηση. Έχουμε απόλυτη ανάγκη απαλλαγής από τον εσωτερικό εχθρό. Κι αυτή η εθνική εργασία ζωής και νέας πνοής απαιτεί την συνειδητοποίηση τής αποστολής μας και την υπέρβαση των εμποδίων, ακόμη και των φυσικών μας αντοχών. Να βαστήξουμε αλώβητη την εθνική μας ταυτότητα και να χαράξουμε πάγιο στρατηγικό σχέδιο και σκοπό. 
Να μεταβάλουμε το πολιτειακό και πολιτικό καθεστώς σε πολιτεία ελευθεροφρόνων μαχητών τής Ελληνικής Φυλής. Να φτιάξουμε μια Λαϊκή Εθνοκρατία ως συμπαγή τάξη φρουρών τού Κάστρου που λέγεται Ελλάς. 
Να ορίσουμε την Ελλάδα ως ασύλητο ναό τής Ορθοδοξίας. 
Να πατάξουμε οριστικά και να πετάξουμε έξω από την Πατρίδα μας νεοταξίτες και διεθνιστές. Πατρίς μας είναι η Ιερή Ελλάς. 
Καμία ευρωπαϊκή ένωση και κανένας διεθνής και παγκόσμιος οργανισμός δεν γίνεται αποδεκτός πάνω από το Ελληνικό Έθνος. Έχουμε διεθνείς σχέσεις και ορίζουμε τις συμμαχίες μας με γνώμονα την συνεργασία και τον σεβασμό τής εθνικής μας ανεξαρτησίας. Ο σεβασμός τής ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ζωής είναι όρος απαράβατος και απαραβίαστος. Οι πρόγονοί μας δώσανε ιερό όρκο και αγώνες λυτρωτικούς στο όνομα τού Ιησού Χριστού και Θεού μας και τής Πατρίδος μας Ελλάδος. Τον ίδιο ιερό όρκο έχουμε δώσει και εμείς τα παιδιά τους. Χάραγμα σατανικό, ισλαμισμός, αφελληνισμός και πτώση συνόρων δεν έχουν καμία θέση στη Γη τού Φωτός. Η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά και ολοκληρωτικά στους Έλληνες που διαθέτουν όχι μόνο αίμα ελληνικό, αλλά ομού και αδιαιρέτως ελληνική πίστη, ψυχή, συνείδηση και διάθεση αναγεννήσεως τής Αληθινής Ελλάδος. Θέλουμε ενιαία ελληνική κοινωνία. Θέλουμε αλληλεγγύη και στήριξη τού αδερφού από τον αδερφό μέσα στα πλαίσια τής ενωμένης εθνοφυλετικής κοινότητας. Πάσα ελληνική κοινότητα όπου γης είναι προέκταση τής Ελλάδος. 

Η γεωπολιτική αυλή μας και οι πόροι της τειχίζονται από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και ανήκουν αποκλειστικά στο Εθνικό Κράτος μας. Όποιος παραβιάζει την ζώνη εθνικής μας ασφάλειας θα συντρίβεται. Τα κόμματα βλάπτουν σοβαρά την υγεία τού Ελληνικού Έθνους. Η Εθνική Παράταξη είναι η μόνη φωνή τού Ελληνισμού. Όποιος πιστεύει στον Θεό και την Ελληνική Φυλή δικαιούται λόγου, έργου και παρουσίας στην Μητέρα Πατρίδα. Η Ορθόδοξη Αλήθεια και ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι οι αξίες μας με τις οποίες σκοπεύουμε να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη. Το κράτος υπηρετεί το Έθνος στο οποίο ανήκει ψυχή τε και σώματι ο ελληνικός λαός. Η ευημερία, η εργασία και η κυριαρχία των Ελλήνων συνιστούν κανόνα που υπηρετεί το εθνικό σύνολο πάνω από όλα και πριν από όλα. Η παιδεία και η υγεία αποδίδουν ενεργή και ασφαλή νεολαία σε μια ακμάζουσα ελληνική κοινωνία. Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών είναι ο προορισμός μας. Μια μεγάλη και δυνατή Ελλάς μέσα σε μια ελεύθερη κοινωνία εθνών. Κάθε Έλλην και μια Ελλάδα. Συλλογική ευθύνη των Πανελλήνων για την διαμόρφωση τής ισχυρής διεθνούς παρουσίας τής Ελλάδος. Ζωντάνεμα τής ένδοξης ιστορίας μας στην σύγχρονη καθημερινότητα. 
Το θυσιαστικό αίμα δικαιώνεται σε μια Ελλάδα που σπάει δεσμά. Θέλουμε περισσότερους Έλληνες σε μια Τρανή Ελλάδα. 
Και θα το πράξουμε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια ! Και σ' αυτόν που το έγραψε και σε σένα Σπύρο, που το ανάρτησες κι εδώ.

Ανώνυμος είπε...

*Χθεs Παρασκευη 6/3/2020 η συζυγοs μου Φωτω απολυθηκε απο το καναλι Αρτ.
Ευχαριστουμε Γ.Καρατζαφερη.
Κρατα ομωs ΠΑΝΤΑ,κοντα του,τον Αιβαλιωτη,το φιλαρακι του ισοβιου προεδρου τηs διεθνουs εταιρειαs των Ιλλουμινατι Νικολαου Λαου!

*Μονο στο edolio5!!Εφοδοs των"Ραμπο"τηs επιθεωρησηs εργασιαs στο καναλι του Καρατζαφερη.Απληρωτοι επι 3 μηνεs δημοσιογραφοι και τεχνικοι.Τουs εβαλε να υπογραψουν οτι...θα πληρωθουν σε 6 μηνεs!!(Εγγραφο)
Σε πληρρηs διαλυση βρισκετε το"μαγαζι"του"Εθνικου Κολοτουμπα"Απληρωτοι εδω και τρειs μηνεs οι εργαζομενοι,τεχνικοι,και δημοσιογραφοι,στο καναλι αρτtv του Γιωργου Καρατζαφερη.
Ετσι λοιπον..σε μια περιεργη συναντηση που πραγματοποιηθηκε στιs εγκαταστασειs του καναλιου του,εστειλε την πρωην εκπροσωπο του ΛΑΟΣ και παρουσιαστρια του κεντρικου του δελτιου Σοφια Παραδειση,να ενημερωσει τεχνικουs και δημοσιογραφουs οτι σε εξη μηνεs!!!απο τωρα!!!το καναλι θα τουs πληρωνει και παλι σε κανονικουs ρυθμουs!

Υ.Γ η ελευθερια τον εκλασε και πηγε στην ταινιοθηκη με τα στρουμφακια...
ΜΟΥΓΚΑ τα κολληταρια του περιστεροχεσμενου οι πρωκτογλυφτεs οι ψευτομπατροιωταισ του Κ@ΛΟΥ!!!

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...