21/3/20

Το μήνυμα της Αθέατης Ολιγαρχίας για την Παγκόσμια Τάξη των θυμάτων

Επενδύουμε σε νέες «αξίες», όπως, «ο σεβασμός, η ευγένεια, η υπευθυνότητα και η αμεροληψία»

Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ Μάθιου Ντέιβιντ ΜακΚόναχι, όπως και οι άλλοι «Σελέμπριτίζ», είναι εκπρόσωπος Τύπου της Αθέατης Ολιγαρχίας, και μας είπε ότι «ο αόρατος εχθρός δεν έχει πρόσωπο, φύλο, εθνικότητα και δεν ανήκει σε καμία θρησκεία ή πολιτική παράταξη». Ακριβώς το ίδιο πρότεινε και ο πράκτωρ του αλαφουζόλ. Ενότητα των Φιλελέ κοσμοπολιτών με τους Αριστερούς Εθνοπροδότες. 
Τα θύματα, είναι γονέας Α και γονέας β δεν έχουν, δεν έχουν εθνικότητα, ανήκουν στον Αγνωστικισμό και την Παν-Θρησκεία και είναι υπερκομματκοί ή απολιτίκ. 
Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ Μάθιου Ντέιβιντ ΜακΚόναχι είπε να κάνουμε την κρίση ευκαιρία και να ενωθούμε. Εμείς και οι λαθραίοι .
Μας παροτρύνει να κάνουμε την κρίση με τον ιό ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά ως ανθρωπότητα και να ενωθούμε για να αντιμετωπίσουμε το κοινό κακό. Ο κορωνοϊός ας φέρει πιο κοντά την αταξική αφυλετική κοσμοπολίτικη «ανθρωπότητα» και να επενδύσουμε σε αξίες, όπως «ο σεβασμός, η ευγένεια, η υπευθυνότητα και η αμεροληψία».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μαλλον θα παιρνει ληγμενα ναρκωτικα για να λεει τετοιες μαλακιες

Ανώνυμος είπε...

https://kis.gr/scanned/T121.pdf

Κέρκυρα επώνυμα αθέατων συμπολιτών μας

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά δεν ρώτησες, Χατζαρα, τον Θωμά Χανκς που ο μασόνος τον έκανε hellina να μας πει την opinion του για τον αθεατο ιό!!!

Ανώνυμος είπε...

@ Σάβ Μαρ 21, 05:33:00 μ.μ.

Παιρνει ληγμενα ναρκωτικα;
Μπορει, αλλα στην προκειμενη περιπτωση κωλογλυφει τους οβριους του Χολλυγουντ εμμεσα, για να τον θυμηθουν για κανα ρολακο στην ....επομενη παραγωγη τους.

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...