21/3/20

Μπράβο στον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ

Άκουσε τον Ύψιστο και αγνόησε την απαγόρευση των Άθεων μασονοκοσμοπωλιτικών και έκανε κανονικά τη 3η Στάση των Χαιρετισμών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Χατζαρα στο πιο πάνω σχόλιο λες ότι οι κωλοελληνες τώρα πρέπει να μείνουν στο σπίτι και στην Θεία Λειτουργία λες ότι καλά έκανε ο Μητροπολίτης; Και καλά, αντιλαμβάνομαι ότι οι μασοναρια τα κάνει αυτά αλλά όπως και να'χει οι Θεία Λειτουργία είναι συνωστισμός εκτός αν η κεντρική πόρτα της εισόδου της Εκκλησίας παραμένει ανοιχτή! Για το αεροδρόμιο έχεις δίκιο! Έπρεπε να το είχαν κλείσει στην αρχή!

Ανώνυμος είπε...

Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, Αναίρεσις εσφαλμένων πληροφοριών

http://thriskeftika.blogspot.com/2020/03/blog-post_55.html?m=1

Ανώνυμος είπε...

Προς 21 Μαρτ.


Κυθήρων Σεραφείμ:
"Τά 10-15 πρόσωπα, πού συμμετεῖχαν, τηρουμένων τῶν ἀποστάσεων καί τῶν ὑποδείξεων δέν ἐδημιούργησαν, οὔτε θά δημιουργοῦσαν πρόβλημα. Τό μικρό αὐτό λεῖμμα προσεύχονταν καί γιά τούς «δι’ εὐλόγους αἰτίας ἀπολειφθέντας» καί ἡ Θεία Λατρεία δέν θά παρακωλύονταν, ὅπως τώρα."

http://thriskeftika.blogspot.com/2020/03/blog-post_55.html?m=1

Ημέρες προδοσίας.23 Απριλίου 1941. Ο προδότης Βασιλιάς και ο πράκτωρ Τσουδερός μαζί με την Αργυρώνητη ΨωροΑλίτ δραπέτευσαν από την Αθήνα και τέθηκαν υπό την Προστασία της Αυτοκρατορίας

Η νέα «μάχη των Θερμοπυλών» δεν έγινε .Οι Προδότες το έβαλαν για μια ακόμα φορά στα Πόδια και άφησαν τον λαό και την Πατρίδα να πληρώσουν τη...