20/3/20

Η μανδάμ είχε τηλεδιάσκεψη με τον προϊστάμενο της

….διότι λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί συνάντησή τους. 
Ο κ. Πάιατ μετέφερε στην κοσμοπολίτισσα μανδάμ κ. Σακελλαροπούλου τα θερμά συγχαρητήρια του Προέδρου των ΗΠΑ για την εκλογή της και τις προσωπικές θερμές ευχές του ιδίου για την εκλογή μιας γυναίκας, έγκριτης δικαστή, στο ύπατο αξίωμα σ, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα αλλάζει προς το καλύτερο. Αναφέρθηκε επίσης στη θέση της γυναίκας στις σύγχρονες κοινωνίες και τnν ανάγκη συνέχισης του αγώνα για ίσα δικαιώματα. 
Ο Αμερικανός Ανθύπατος  εξέφρασε την αλληλεγγύη του προς την Ελλάδα μόνο για την κατάσταση στον Έβρο και επανέλαβε το απόλυτο δικαίωμα της Ελλάδας να προστατεύσει τα σύνορά της, τονίζοντας ότι το ζήτημα είναι ευρωπαϊκό κι όχι διμερές ελληνοτουρκικό, ενώ επικρότησε τους χειρισμούς του Έλληνα πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, που με αυτοσυγκράτηση, ψυχραιμία και ορθολογισμό αποσόβησαν μια επικίνδυνη κλιμάκωση της κρίσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Libya closes borders to protect weak health sector from COVID-19
Airports and borders to close, schools and restaurants shut down to protect healthcare system already overburdened by war.
17 Mar 2020


https://www.aljazeera.com/news/2020/03/libya-closes-borders-protect-weak-health-sector-covid-19-200317074305154.html

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...