31/3/20

Ενώ εμάς μας κλείνουν στα σπίτια μας εκείνοι διαδίδουν ελεύθερα τον Κορωνοϊό

Ο Χριστιανός λοιμωξιολόγος και ο Obersturmführer έκαναν την πάπια. Στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», μετέβη προχθές προκειμένου να γεννήσει με καισαρική τομή μια γυναίκα από το κέντρο «φιλοξενίας προσφύγων» της Ριτσώνας και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. 
Η γυναίκα νοσηλεύτηκε σε 4κλινο θάλαμο και πιθανότητα κώλυσε τον ιό σε λεχώνες και βρέφη, ενώ 10 υγειονομικοί βρίσκονται σε καραντίνα. 
Μετα από 28 ημέρες θα ξέρουμε. 
Στη «δομή» έχουν μεταβεί κλιμάκια του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. 

ΥΓ. ΧΨ και ΤΚ9

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ψάχνω αγωνιωδώς να βρω εικόνες νεκρών και χάους από την Ιταλία και είτε βρίσκω άσχετες εικόνες από το 2013 όπως αυτή με τα φέρετρα, είτε βρίσκω τα ίδια και τα ίδια ντοκυμαντερίστικα βίντεο από κάποια εντατική στο Μπέργκαμο όπου ούτε πανικό ούτε νεκρούς βλέπω αλλά κάτι γιατροί λένε ότι δουλεύουν πολλές ώρες.

Και στην Ιταλία όπως και παντού αλλού είναι όλοι κλεισμένοι στα σπίτια και τους λένε οι τηλεοράσεις πόσοι πεθάνανε, ούτε κηδείες ούτε τίποτα διασταυρωμένο, θυμίζει Sandyhook, Boston, 9/11, Charlie, Bataclan, Las Vegas και όλες αυτές τις απάτες.

Ανώνυμος είπε...

Σπῦρο ὁ σχολιαστὴς Τρίτη 13 Μαρτίου 3:47 μ.μ. ἔχει δίκιο. Κάτι σάπιο ἔχει αὐτὴ ἡ ὑπόθεση.

Τηλεοράσεις δικές τους, τὰ εἰδησειογραφικὰ πρακτορεία παγκοσμίως δικά τους,

πολιτικοὶ σίγουρα δικοί τους, ἐπιστήμονες δικοί τους, δὲν εἶναι δύσκολο νὰ φτιάξουν

μία κατάσταση παγκοσμίου πανικοῦ. Κάτι βρωμάει καὶ σίγουρα δὲν εἶναι ὁ ἰός.

Τὸ ψέμα ἔχει κοντὰ ποδάρια ἀλλὰ δὲν ξέρω ἂν τὸ παγκόσμιο πόπολο

εἶναι τόσο εὔστροφο νὰ καταλάβῃ τὴν ἁπάτη.

Ἐδῶ μὲ τὴν 11η Σεπτεμβρίου καὶ ἀκόμα νὰ τὸ χωνέψουν

οἱ Ἀμερικανοὶ τό τί πραγματικὰ ἔγινε, ὄχι τώρα μὲ χιλιᾶδες

θύματα σὲ ζωντανὴ μετάδοση.

Καλὰ ποῦ χάθηκε ὁ Γιοῦφτος μὲ τὶς κρεμασμένες μαϊμοῦδες του;

Τὸν ἔφαγε κάποια ἀπὸ αὐτές; Εὔχομαι πάντως νὰ εἶναι καλά.

Ὁ ἄλλος ὁ ΠΑΟΚ Σεπόλια τί ἔγινε;

Ανώνυμος είπε...

@ σχολιαστρια (κατα το βουλεΦτρια) Τρί Μαρ 31, 05:14:00 μ.μ.

1) Ο Γιουφτος ειναι παρων και επι των επαλξεων του τσαντηριου του.....ολουθε.
2) Οι μαϊμουδες του δεν ειναι κρεμασμενες, αλλα βαρυπενθουσες λογω του ψοφιου ....Παρτιζανου
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=5170116707812706188&postID=5123682765433887300&bpli=1
3) Λογω του πενθους επετρεψα στην MIC (Maimou in Charge)να ανοιξει για λιγο το μαϊμουδοTV για να παρακολουθησουν οι υπολοιπες την ....κλωτσωδιον ακολουθιαν του αΘεου παρτιζανου, αλλα πεσαμε στον Ακη και στην ξυνη ξανθια που δεν ξερει να αρθρωσει μια ελληνικη λεξη, του OPEN borders, OPEN κωλοι και τα τοιαυτα.
Και νασου ο γΚυμπραιος απο Νεα Υορκην να κατακευρανωνει τον Τραμπ γιατι ο γκουμπαρος ειναι ...δημοκρατικος και λεει οτι του λενε να πει η Χιλαρυ, ο Μπαιντεν και η Οπρα.
Δε λεει ο μαλακας οτι οι μπρωτοπι που ψοφανε στην ΝΥ, στην Καλιφορνια και στις πολιτειες Ορεγκον και Ουασινγκτων ειναι αστεγα πρεζονια και κλεφτρονια με μηδεν ανοσοποιητικο απ τα ναρκωτικα και την ...καλοζωϊα, τα αντιστοιχα δικα μας Εξαρχεια δηλαδη.
Ουτε λεει ο'τι ΠΟΥ να βρεθουν τα λεφτα για νοσοκομεια, φαρμακα και εξοπλισμους που μολις τα "ντολαρς" βγαινουν φρεσκα-φρεσκα απ' το πιεστηριο της FED τ' αρπαζουν οι οβριοι και τα στελνουν πεσκεσι στην γιαφκα της Μεσης Ανατολης για να εθνοκαθαριζουν τους Παλαιστινιους.
https://www.unz.com/pgiraldi/virginia-goes-zionist/

Και καθεται ο Ακης με την ξανθια ακουγοντας τον γκουμπαρο, και μενει με ανοιχτο το στομα και μας προγγαει εμας τους χαχολους:
Ειδατε ποσοι νεκροι στην Αμερικη;
Οποτε μεινετε σπιτι για να γλυτωσετε, που λεει κι ο Σπυρος. Οχι ο Χατζαρας, αλλα ο αλλος που τρωει και πινει στην υγεια σας και πλενεται και μικροβιολογικα με κατι ψωροχιλιαδες ευρουλακια που τουχουν δωσει για να λεει τις μαλακιες του.

Αλλα δε ξερουν οτι μεις ειμεθα περηφανοι Γιουφτοι και καποια μερα θα τους στειλουμε με τις μαϊμουδες μας τον λογαριασμο.



Ο Γιουφτος με τις βαρυπενθουσες μαϊμουδες του

Ανώνυμος είπε...

Ρὲ Γιοῦφτε μὲ τὶς βαρυπενθοῦσες μαϊμοῦδες του τί ἔγινε;

Γιατί βαρυπενθοῦσες; Σοῦ ζητᾶνε μπανάνα καὶ δὲν τοὺς δίνεις;

Τὸ σχολιάστρια ποῦ κολλάει;

Ανώνυμος είπε...

Στο παρελθόν σε είχα κατακρίνει επειδή είσαι... "Ασημένιο Πρωινό" και θεωρούσα (και θεωρώ ακόμα) ότι... η "χάλκινη νύχτα" υποκινειται από την lodge! Αλλά διαβάζοντας το παραπάνω σχόλιό σου, πρέπει γιουφτε να σου πω ότι χτύπησες διάνα και σου βγάζω το καπέλο! Συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Για τον.... "στην υγειά σας ρε.... κορόιδα" τα έχω πει κι εγώ προ αμνημονευτων ετών. Αλλά βγήκε το χρυσοπληρωμενο "παλληκαρι" στο φατσοβιβλιο και είπε ότι την διαφήμιση για το.... πλύσιμο την έκανε, λέει, δωρεάν. Πιστεύεις ότι λέει ψέματα; Θα μου πεις ότι είναι πιθανό, (κλεφτο)" αριστερός " είναι άλλωστε! Όσο για τον κυπριο δημοσιογράφο και τις ανταποκρισεις του, επίσης τα έχω πει σε άλλη σελίδα αλλά σχεδόν μού την έπεσαν κάποιοι συμπατριώτες του που βρίζουν τον Ντόναλντ από το πρωί ως το βράδυ και το άλλο πρωί. Άσε, κάτω στο νησί υπάρχει πολύ.... σκοτεινό παρασκήνιο και κάποιοι... "πατριώτες" που "αγωνίζονται" για την απελευθέρωση του νησιού ίσως νομίζουν ότι με τέτοιους τρόπους θα αποκτήσουν την εύνοια των οβριων. Άσε, εκεί κάτω υπάρχει πολύ σκοτεινό παρασκήνιο που στο τέλος του μπορεί να υπάρχει ακόμα και συνομωσια εις βάρος της Μητέρας Ελλάδος. Μην ξεχνάς και τον ιουδαικο αγωγό.

Ανώνυμος είπε...

Ιταλός Δήμαρχος παροτρύνει τους πολίτες να «Αγκαλιάσουν τους Κινέζους» για την καταπολέμηση του Ρατσισμού –

From HEIL GAP (or mind the GAP)
Στην Ιταλία, ο Δήμαρχος της Φλωρεντίας και ομάδες αριστερών ακτιβιστών παρότρυναν τους Ιταλούς να αγκαλιάζουν τους Κινέζους στο δρόμο, παρόλο που χιλιάδες Κινέζοι μετανάστες στη βόρεια Ιταλία είχαν ενδεχομένως εκτεθεί στο COVID-19.

https://www.youtube.com/watch?v=8o_uXF9B4KI
https://www.youtube.com/watch?v=mNMdg4morQs

Λίγες εβδομάδες αφ’ ότου ο δήμαρχος της Φλωρεντίας, ο Dario Nardella προέτρεπε τους πολίτες να «αγκαλιάσουν τους Κινέζους» στο πλαίσιο μιας εκστρατείας για την καταπολέμηση του ρατσισμού εν μέσω της επιδημίας κοροναϊού, η ιταλική πόλη είδε την πρώτη επιβεβαιωμένη περίπτωση της ασθένειας.
Στη συνέχεια, ο Κορνοαϊός … σκοτώνει χιλιάδες Ιταλούς πολίτες.

HEIL GAP

Ανώνυμος είπε...

1) @ Τετ Απρ 01, 12:39:00 π.μ.
α) Γιουφτοι ειμεθα, ΡΕ δεν ειμεθα.
β) Δεν εμαθες για τον παρτιζανο που ψοφησε οχι απο κορωνογιο αλλα απο AIDS;
γ) Το "σχολιαστρια" κολλαει στο....Ανδρα μοι εννεπε, Μουσα, πολυτροπον κλπ κλπ.
δ) Αι μαϊμουδαι ειναι πολυτελειας και δεν τρωνε μπανανες.
Μπον-φιλε και ανω.

Γκεκε;

.....................................

2)Τετ Απρ 01, 06:03:00 π.μ.
Γιουφτος και μαϊμουδαι σας ευχαριστουν απο καρδιας....με το οπλον παρα ποδαν για παν ενδεχομενον.

......................................

3) @ Τετ Απρ 01, 06:18:00 π.μ.
Σωστος, σωστωτατος!
Οχι μονο ο αγωγος, αλλα υπαρχουν τεραστια ιουδαϊκα συμφεροντα τουριστικης καζινο-υφης στο νησι, ιδιως απ' τον Αττιλα και δωθε.
Οι ιουδαιοι ποτε δεν θα σε βοηθησουν τζαμπα.
Τοχε γραψει κι ο ΟτσαλανοΣαββας, οτι καθε λιγο και λιγακι επι Αττιλα, το '74, ολο σε ισραηλινα υποβρυχια .....σκονταφτανε οι δικοι μας.
Sorry (που λεμε και στα Εξαμιλια) για το συντομον του σχολιου μου, αλλα πρεπει να μαζεψω τις μαϊμουδες να τις παω στην Δομη της Ριτσωνας για το τεστ μηπως εκει βρουν και κανα συγγενη τους και τους φυγει η μελαγχολια απ' το πενθος για την απωλεια του ....παρτΥζανου.




Γιουφτος με μαϊμουδες και δικαιολογητικα ανα χειρας, για ....Αναβαση Ριτσωνας

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού AKTOR για τη χθεσινή διαιτησία: «Γίναμε μάρτυρες μιας καταδρομικής επιχείρησης»

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό     Ανακοίνωση κ...