24/7/20

Η Αλλαγή νατοϊκής βάρδιας έγινε βάσει χρονοδιαγράμματος

του Σπύρου Χατζάρα 

 Στις 24 Ιουλίου, που η Ορθόδοξη Εκκλησία τιμά τη Μεγαλομάρτυρα Χριστίνη ,τους Νεομάρτυρες Θεόφιλο τον Ζακυνθινό, τον Αθανάσιο τον Κίο, και τον Όσιο Συμεών τον Νεοφανή, υπογράφηκε το 1923, η Συνθήκη της Λωζάνης, με την οποία χαράχθηκαν τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία.
Με το άρθρο 20 της Συνθήκης, η Τουρκία αναγνώριζε την προσάρτηση της Κύπρου στην Αγγλία και παραιτείτο από κάθε δικαίωμα σ αυτή. 
 Αυτήν την «συμβολική ημερομηνία» ,διάλεξε ο «μέγας σκηνοθέτης» , και μέγας ραβίνος Κίσινγκερ , για να επιστέψει ως Σωτήρας ο Καραμανλής στην Ελλάδα, και να σημάνει το τέλος της 7ετούς στρατιωτικής χούντας . 
 Η διαταγή για την «αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα», είχε δοθεί από το κλιμάκιο της Cia , στους υποπράκτορες/ρουφιάνους της υπηρεσίας, Μπονάνο, Αραπάκη, Παπανικολαου, Ντάβο,Γκράτσιο, Γκιζίκη από τις 21 Ιουλίου, και ο μέγας Ραβίνος μέγας σκηνοθέτης, και υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Κίσινγκερ, την είχε ανακοινώσει στην Ουάσιγκτον σχεδόν 12 ώρες πριν την σύσκεψη υπό τον Γκιζίκη.
 Ενώ στην Αθήνα ξημέρωνε η 23η Ιουλίου 1974, ο Κίσινγκερ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους. «Ενδεχομένως αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται στην Αθήνα πολιτική μεταβολή» .
Το πώς γνώριζε ο Κίσινγκερ, τόσες ώρες πριν, αυτά που θα συνέβαιναν στην Αθήνα είναι πολύ απλό να απαντηθεί. Εκείνος διέταξε τις εξελίξεις. 
 Το γαλλικό προεδρικό αεροσκάφος το οποίο έθεσε στη διάθεση του «εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή» ο γάλλος πρόεδρος Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εσταίν, που «ήταν στενός προσωπικός του φίλος», σκόπιμα προσγειώθηκε στο Ελληνικό, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, για να πιάσουν την ημέρα της Λωζάνης. 
 Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μέσα από μια λαοθάλασσα που πλημμύριζε τα πεζοδρόμια σε όλο το μήκος της διαδρομής κατευθύνθηκε στην Βουλή, όπου στις 4.15΄π.μ. ορκίστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Σεραφείμ πρόεδρος της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας παρουσία του Προδότη Γκιζίκη. 
Αργότερα ορκίστηκαν οι πρώτοι υπουργοί. την ίδια μέρα της 24ης και συμπληρώθηκε την 27η Ιουλίου. Η κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας έδωσε εντολές για την αυστηρή τήρηση της εκεχειρίας στην Κύπρο, έστειλε τον Γ. Μαύρο στις συνομιλίες της Γενεύης, και διέταξε άμεση απελευθέρωση των λιγοστών πολιτικών κρατουμένων του Ιωαννίδη, δεδομένου ότι τους πολιτικούς κρατούμενους τους είχε απελευθερώσει ο Παπαδόπουλος με την γενική αμνηστία της 22ας Αυγούστου 1973.
Εάν μάλιστα ο μέγας ραβίνος Κίσινγκερ, δεν είχε ανατρέψει με το αριστερό του χεράκι που το έλεγε Cia/Ιωαννίδη τον Μαρκεζίνη ,στις 25 Νοεμβρίου 1973, η «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» θα είχε αποκατασταθεί από τις 10 Φεβρουαρίου 1974, δημοκρατικός πρωθυπουργός θα ήταν ο Μαρκεζίνης, και οι Τούρκοι δεν θα είχαν πατήσει πόδι στην Κύπρο. 
 Η «Χούντα», δεν κατέρρευσε στις 24 Ιουλίου του 1974 κάτω από το βάρος της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αλλά ο «πανίσχυρος αόρατος δικτάτωρ», έπεσε σαν χάρτινος πύργος, μόλις το αποφάσισαν οι αμερικανοί.

 Θα πρέπει να σκεφτούμε γιατί ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Nτάβος, απειλούσε να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, μετά τις 20 Ιουλίου και γιατί γιατί δεν το έκανε αυτό στις 16 Ιουνίου; 
Θα πρέπει να σκεφτούμε γιατί ο διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού αντιστράτηγος Nτάβος, απειλούσε να κατέβει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αντί να πάει με τα τεθωρακισμένα του στην Κωνσταντινούπολη.
Θα πρέπει να σκεφτούμε γιατί ο ΑΣΔΕΝάρχης Α. Γκράτσιος, που ζητούσε , μετά τις 20 Ιουλίου , με διακήρυξη – τελεσίγραφο που συνυπέγραφαν 250 «καραμανλικοί αξιωματικοί» , τον σχηματισμό κυβέρνησης υπό την προεδρία του εθνοσωτήρα K. Καραμανλή, γιατί δεν συνέλαβε στις 16 Ιουλίου με τις δυνάμεις της ΑΣΔΕΝ τον διοικητή της ΕΣΑ; 
 Θα πρέπει να σκεφτούμε , γιατί οι άνθρωποι των αμερικανών, ο στρατηγός Μπονάνος, ο αντιναύαρχος Αραπάκης, και ο αντιπτέραρχος Παπανικολάου, «αποφάσισαν να μην υπακούουν στον Ταξίαρχο» στις 21 Ιουλίου 1974, ενώ τον υπάκουαν και του χτυπούσαν προσοχές από τις 25 Νοεμβρίου 1973 και γιατί συνέπραξαν μαζί στο πραξικόπημα και διευκόλυναν την τουρκική εισβολή στην Κύπρο; 
 Η απάντηση είναι απλή και εύκολη. 

Στις 25 Νοεμβρίου ο Ιωαννίδης ήταν ο εκλεκτός των Αμερικανών. 
Στις 21 Ιουλίου, ολοκληρώθηκε η αποστολή του και τον πέταξαν στα σκουπίδια. Οι εντολές που είχαν οι Μπονάνος, Αραπάκης, και Παπανικολάου, από τους «Kissinger and associates», ήταν να υπακούουν τον ταξίαρχο. Όταν τους είπαν να υπακούουν τον Καραμανλή, έκαναν αυτό που τους είπαν. 
Η ανατροπή της «Χούντας», δεν σχετίζεται με την «εξέγερση του Πολυτεχνείου»η οποία συνέβαλε στο να γίνει το πραξικόπημα στην Κύπρο και η τουρκική εισβολή. Το σύνολο των «πρωτοβουλιών» και των «διεργασιών», που διευκολυναν οι αμερικανοί και οι συνεργάτες τους συνέκλιναν στον στόχο να διασφαλιστεί η συνέχεια της Αμερικανοκρατίας και της Κλεπτοκρατίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι Σπύρο, να πληροφορείς τον κόσμο, δεν λειτουργεί καλά η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕΕΕΕ επειδή δεν υπάρχει πληροφόρηση, τώρα που μας πληροφόρησες πάμε να κανονίσουμε μερικές εκτρωσούλες και αλλαγές φύλου για την άλλη εβδομάδα.

Σε λυπάμαι πραγματικά.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο είπες όλην την αλήθεια σε λίγες παραγράφους. Δυστυχώς δεν έχουν απήχηση τα λόγια σου στις μάζες και οι μάζες άγονται και φέρονται...

Να είσαι καλά πάντα!
Κοίτα την υγεία σου.

ΠΑΟΚ Σεπόλια

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Το αρθρο το βρηκα σωστο δεν ειχε λαθη, υπερβολες, ψεματα. Σαν θεμα ειναι επικαιρο λογο επετειου του Κυπριακου και της μεταπολιτευσης.
Τι θελει να πει ο ανωνυμος (Παρ Ιουλ 24, 01:05:00 μ.μ) ;
Το να κανεις ιστορικη ερευνα, αποκατασταση, διαδοση δεν ειναι ουτε ανωφελο ουτε ασκοπο.
Βεβαια δικαιολογω και συμμεριζομαι την αγανακτηση του ανωνυμου. Αλλα ας μας πει σε ποιο πεδιο πρεπει να εργαστουμε για να συνερθει αυτη η παρηκμασμενη , παγκοσμιοποιημενη κοινωνια ;
Γιατι λυπατε τον Σπυρο ;

24 Νοεμβρίου 1940.28η ημέρα του ελληνοϊταλικού Πολέμου,Ο προδότης Δθαγγελέας Παπάγος θυσίασε 60 ελληνόπουλα σε μια βλακώδη "επιτελική" επιχείρηση στη Σαγιάδα που σχεδίασε μαζί με τους Άγγλους φίλους του

24 Νοεμβρίου 1940. Η εγκληματική αποβατική επιχείρηση του Διαγγελέα Παπάγου στη Σαγιάδα  Στις 20 Νοεμβρίου 1940 , ο Παπάγος διέταξε τον διοι...